Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از کانال خبری آسیا، چین طی سال ۲۰۲۱ تا کنون ۲۱ مورد ابتلای انسانی به نوع "اچ‌۵‌ان۶" ویروس آنفلوآنزای پرندگان را به سازمان جهانی بهداشت گزارش داده است، در حالی که سال گذشته تنها پنج مورد گزارش شده بود.

هر چند این تعداد مبتلایان نسبت به صدها نفر مبتلا شده در سال ۲۰۱۷ به ویروس "اچ‌۷‌ان۹" پایین است، اما این عفونت‌ها جدی است و موجب بیماری شدید بسیاری شده و دستکم شش تن جان باخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"تیجس کوکین" استاد پاتولوژی مقایسه‌ای در مرکز پزشکی دانشگاه اراسموس روتردام گفت: افزایش موارد انسانی ابتلا به انفلوانزای پرندگان در چین طی سال جاری موجب نگرانی است. این ویروسی است که موجب تلفات زیادی می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرده است، بسیاری از افراد مبتلا شده در تماس با پرندگان بوده‌اند و هیچ مورد تایید شده از انتقال انسان به انسان وجود نداشته است. این سازمان اعلام کرد که تحقیقات بیشتر و فوری برای درک خطرات موجود و افزایش سرایت ویروس به انسانها مورد نیاز است.

روز ۱۳ اکتبر یک زن ۶۰ ساله مبتلا به ویروس اچ۵‌ان۶ با شرایط وخیم در استان هونان چین بستری شد.

چین بزرگترین تولید کننده ماکیان و تولیدکننده مهم اردک است که به عنوان منبع مهم ویروس‌های انفلوآنزا عمل می‌کنند.

ویروس‌های انفلوآنزای پرندگان بطور مداوم میان پرندگان اهلی و وحشی در چرخش است اما به ندرت انسانها را آلوده می‌کند. اما تحول این ویروسها با افزایش شمار پرندگان گوشتی یک نگرانی مهم می باشد زیرا ممکن است تبدیل به ویروسهایی با قابلیت انتقال به انسان شوند.

برچسب‌ها چین آنفلوآنزا پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین آنفلوآنزا پکن چین آنفلوآنزا پکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • نفت در مدار رشد؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد