Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش نشان می‎دهد که بیش از ۵ میلیون کودک در افغانستان در حال حاضر تنها یک قدم با اثرات قحطی فاصله دارند.

خبرگزاری میزان - یک گزارش جدید می‎گوید که دستکم ۱۴ میلیون کودک در میان ۲۲.۸ میلیون نفر در افغانستان هستند که در زمستان امسال از بحران غذایی بی سابقه رنج خواهند برد.

به گزارش «ایندیپندنت»، بر اساس داده‌های سازمان ملل که از سوی سازمان امدادی Save The Children تحلیل شده است، این آمار نشان دهنده افزایش ۳۵ درصدی سطح گرسنگی در مقایسه با سال گذشته در افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبان در اواسط ماه آگوست پس از یک جنگ ۲۰ ساله، کنترل افغانستان را به دست گرفت؛ از آن زمان، این کشور به سمت یک بحران انسانی وخیم‌تر رانده شده است.

کشور‌های غربی و موسسات مالی جهانی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول کمک‌های خود را بلافاصله پس از کنترل طالبان بر افغانستان به حالت تعلیق درآوردند.

«دیوید بیزلی»، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل، می‎گوید «بیش از نیمی از جمعیت افغانستان در حال حاضر به دلیل ناآرامی‌های سیاسی و فروپاشی اقتصادی به سمت گرسنگی حرکت می‌کنند؛ این رقم تقریباً ۲ برابر رقم ۱۴ میلیونی است که فقط ۲ ماه پیش گزارش شده بود.»

بیشتر بخوانید: شروط آمریکا و انگلیس برای به رسمیت شناختن طالبان احتمال تغییر در کابینه افغانستان

بیش از ۵ میلیون کودک افغانستانی در حال حاضر تنها یک قدم با تاثیرات قحطی فاصله دارند.

به گزارش Save the Children، هفته گذشته ۸ کودک از یک خانواده در غرب کابل بر اثر گرسنگی جان خود را از دست دادند؛ آن‌ها بین ۱۸ ماه تا ۸ سال سن داشتند.

گزارش طبقه‌بندی مرحله امنیت غذایی یکپارچه که به Save the Children استناد کرده است، نشان می‌دهد که از هر ۲ افغانستانی، بیش از یک نفر از ماه آینده با بحران یا سطوح اضطراری ناامنی غذایی حاد مواجه خواهد شد.

در اوایل این ماه، برنامه جهانی غذای سازمان ملل هشدار داد که در صورت عدم رسیدگی، حدود یک میلیون کودک در افغانستان در معرض خطر مرگ ناشی از سوء تغذیه حاد شدید قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/

برچسب ها: افغانستان حقوق بشر طالبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان حقوق بشر طالبان میلیون کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقوع انفجار در کابل
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه