Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: یک میلیون و ۱۳۰ هزار نفر از جمعیت این استان معادل ۶۳ درصد حداقل یک دز واکسن و ۳۳ درصد جمعیت استان معادل ۶۰۰ هزار نفر نیز به طور کامل علیه ویروس کرونا واکسینه(تزریق هر ۲ نوبت) شده اند.

به گزارش ایرنا خبرنگار برنا از همدان، رشید حیدری مقدم شامگاه سه شنبه در ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: آمار واکسیناسیون نوبت اول کرونا در استان همدان نسبت به نرم کشوری پنج درصد و در هر ۲ نوبت نیز سه درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: ۸۲.۳ درصد افراد بالای ۶۰ سال این استان به طور کامل علیه کرونا واکسینه شده اند که این روند موجب کنترل چشمگیر مرگ و میر افراد مسن مبتلا به ویروس شده است.

حیدری مقدم افزود: همچنین ۷۱ درصد افراد بالای ۵۰ سال و ۴۵  درصد افراد بالای ۱۸ سال در استان ۲ دُز واکسن کرونا را تزریق کرده اند و ۸۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال نیز یک دُز واکسن را تزریق کردند.

وی ادامه داد: با توجه به بازگشایی مدارس و ضرورت واکسینه شدن افراد ۱۲ تا ۱۸ سال، تاکنون ۷۰ درصد این گروه سنی دُز اول و ۳.۵ درصد هر ۲ دُز واکسن را تزریق کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: هم اینک امکان تزریق روزانه ۱۰۰ هزار دُز واکسن در استان وجود دارد و می توان در صورت مشارکت مطلوب مردم ظرف ۲ هفته همه جمعیت هدف استان را علیه ویروس کرونا واکسینه کنیم.

به گفته وی، در حال حاضر روزانه ۱۵ هزار نفر به مراکز واکسیناسیون استان همدان مراجعه می کنند که همین امر موجب تاخیر در اجرای سریع طرح واکسیناسیون شده است.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان، میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در اماکن عمومی استان ۶۶ درصد و استفاده از ماسک دراین اماکن ۶۸ درصد است.

وی افزود:  ۳۷ درصد موارد ابتلا به کرونا در استان همدان ناشی از تجمعات و ۶۰ درصد نیز به دلیل تماس های درون خانگی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با تشریح اقدامات موثر انجام شده برای مهار همه گیری ویروس کرونا، گفت: در موج نخست کرونا آمار بیماران بستری در بیمارستان های استان به ۲۵۰ نفر و میانگین فوتی روزانه چهار نفر، در موج دوم ۶۵۰ بیمار بستری با فوتی روزانه هشت نفر، در موج سوم یک هزار و ۲۰۰ بیمار بستری و فوتی روزانه ۱۵ نفر و در موج چهارم به یک هزار و ۶۵۰ بیمار بستری و فوتی روزانه ۳۰ نفر رسیدیم.

وی با بیان اینکه تاکنون بحران غیرقابل کنترلی در استان همدان نداشته ایم، افزود: همچنین در موج پنجم شیوع ویروس کرونا با وجود افزایش بیماران بستری در بیمارستان های استان به یک هزار و ۸۵۰ نفر و ۵۵۰ بیمار سرپایی اما آمار فوتی ها به ۱۵ نفر در روز کاهش یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، نصب و راه اندازی ۱۷ دستگاه اکسیژن ساز در  بیمارستان های استان، تامین هفت دستگاه سی تی اسکن، سه دستگاه ام.آر.آی، ۱۰۰ دستگاه دیالیز و ۱۵۰ تخت آی.سی.یو در ایام بحرانی شیوع کرونا از جمله توفیقات استان همدان است.

به گزارش ایرنا، از ۱۰ شهرستان استان همدان پنج شهرستان های "نهاوند، همدان، تویسرکان، درگزین و رزن" در وضعیت نارنجی و پنج شهرستان "فامنین، کبودراهنگ، ملایر، اسدآباد و بهار" نیز در وضعیت زرد کرونایی هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درصد افراد بالای ویروس کرونا فوتی روزانه د ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا سید ابراهیم رئیسی در پایان سفر دو روزه به پاکستان که روز دوم آن به شهرهای لاهور و کراچی قلب فرهنگی و اقتصادی این کشور اختصاص داشت، دکترای افتخاری از ریاست دانشگاه کراچی دریافت کرد. اقدامی که در دنیا رایج است و بسیاری مقامات ارشد دولت ها در سفر به دیگر کشورها در دانشگاه های مطرح این کشورها حاضر می‌شوند و مدرک دکترای افتخاری دریافت می کنند.

در ایران نیز به مقامات ارشد دولت هایی که به کشورمان سفر کرده اند و با کشورمان روابط عمیق و استراتژیک دارند، برخی دانشگاه های مطرح کشور خصوصا دانشگاه تهران که رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان دانشگاه مادر دانشگاه های ایران یاد کرده اند، به این مقامات دکترای افتخاری داده اند.

پاکستان به عنوان یکی از کشورهایی که در جنوب آسیا توانسته رتبه خوبی در دانشگاه‌های منطقه و حتی دنیا خصوصا در حوزه‌های «های تِک» و فناوری‌های نوین کسب کند، شناخته می‌شود و فارغ‌التحصیلان رشته‌های تکنولوژی ارتباطات این کشور دوشادوش هندی‌ها در شرکت‌های بزرگ تکنولوژیکی دنیا از جمله شرکت های مستقر در «سیلیکون‌ولی» آمریکا که محل استقرار آمازون و دیگر برندهای حوزه آی‌تی مطرح دنیا مشغول به کار شده اند.

بی‌دلیل نیست که ایرانیان علاقه‌مند به تحصیل در دانشگاه‌های دیگر کشورها، برخی دانشگاه‌های شبه جزیره هند از جمله دانشگاه کراچی پاکستان را به خاطر داشتن مزایایی چون سطح علمی متناسب و نیز مدارج علمی مورد تأیید وزارتین علوم و بهداشت کشورمان، در مقایسه با برخی دانشگاه هایِ با درجه اعتبار نازل تر در کشورهای اروپای شرقی یا جنوب شرق آسیا برمی گزینند.

اخیرا یکی از نمایندگان مجلس یازدهم نسبت به اعطای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی پاکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد داشته و گفته این دانشگاه، فرعی است و ثانیا از دست معاون دانشگاه به رییس‌جمهور اعطا شده است. این در حالی است که دانشگاه کراچی بزرگ ترین دانشگاه دولتی ایالت سند و کل پاکستان محسوب می‌شود؛ در سایت دانشگاه هم به این موضوع اشاره شده است. ۷۳ سال قدمت و ۴۱ هزار دانشجو دارد.

همچنین اینکه گفته شده دانشگاه اعطاکننده مدرک دکترای افتخاری به رییس‌جمهوری اسلامی ایران، غیرانتفاعی است، کاملا بی اساس است و این دانشگاه دولتی و در وزارت علوم ایران مورد تایید است؛ وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران هم رشته داروسازی این دانشگاه را تایید کرده است.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز اعلام کرد: در مراسم اعطای این مدرک دکترای افتخاری به رئیسی، «حکمران» یا استاندار ایالت سند پاکستان که همزمان ریاست هیأت امنای دانشگاه های کراچی را هم در اختیار دارد، حضور داشت؛ دکتر خالد عراقی که رئیس دانشگاه کراچی است، طبق قوانین پاکستان، همزمان معاون رئیس هیات امنای دانشگاه هم محسوب می‌شود و شخصِ دکتر عراقی مدرک دکترای افتخاری را به رئیس جمهوری اسلامی ایران اعطا کرد در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود. بنابراین اینکه گفته شده معاون دانشگاه کراچی مدرک دکترا را به رئیسی اعطا کرد، صحت ندارد و از روی ناآگاهی است.

به عبارت دیگر، در سیستم حکومتی پاکستان، حکمران یا استاندار ایالت به تعبیر ایرانی آن، رئیس هیأت امنای دانشگاه های آن ایالت است و رئیس دانشگاه ها را تعیین می کند؛ فرد تعیین شده به عنوان رئیس دانشگاه از سوی استاندار هر ایالت، همزمان معاون رئیس هیات امنا هم هست.

دانشگاه کراچی به عنوان یک دانشگاه دولتی در سال ۱۹۵۱ تاسیس شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۸ دانشکده هنر، علوم فنی، مطالعات اسلامی، داروسازی، مدیریت، حقوق، داروسازی و علوم آموزشی و همچنین ۲۰ مرکز تحقیقاتی معتبر دارد.

این دانشگاه با داشتن ۴۱ هزار دانشجو و ۷۰۰ استاد در همه مقاطع تحصیلی، ۱۴۵ دانشکده و مرکز آموزش مستقل با ۱۵۰ هزار دانشجو زیرمجموعه خود دارد.

دانشکده علوم فنی و مهندسی دانشگاه کراچی به عنوان مهم ترین قطب آموزش علوم و فناوری در پاکستان شناخته می شود و تعداد فارغ التحصیلان آن از کل فارغ التحصیلان رشته‌های فنی از سایر دانشگاه‌های این کشور بیشتر است.

رییسی در سفری هم که شهریور ۱۴۰۰ به دوشنبه پایتخت تاجیکستان داشت، در مراسم اعطای دکترای افتخاری به وی از سوی دانشگاه ملی تاجیکستان حاضر شد و نه تنها این مدرک را دریافت کرد، بلکه عضویت هیأت علمی دانشگاه تاجیکستان هم به رییس‌جمهوری اسلامی ایران و بدون حضور مقامات سیاسی دوشنبه و صرفا از طرف رییس دانشگاه اعطا شد.روندی که در عرف دیپلماتیک دنیا رایج است.

این در حالی است که حسن روحانی رییس پیشین جمهوری اسلامی ایران در سفری که فروردین ۱۳۹۶ به مسکو داشت، از دست ریاست یک دانشگاه دولتی این شهر با نام «ام گ او» مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد؛ مراسمی که بدون حضور مقامات ارشد دولتی روسیه برگزارشد.

اتفاقی که در این مراسم مورد انتقاد قرار گرفت این بود که رییس این دانشگاه هنگام اعطای مدرک دکترای افتخاری به حسن روحانی اعلام کرد: اینکه مدرکی که به روحانی داده شد، مورد تأیید شورای علمی دانشگاه قرار گرفته است؛ به عبارت دیگر یک دانشگاه نه چندان مطرح روسی که قصد داشته تا به رییس‌جمهور یک کشور دیگر دکترای افتخاری بدهد، نیاز به بررسی سوابق علمی روحانی داشته است!

مرحوم هاشمی رفسنجانی در طول ریاست جمهوری خود از هیچ یک از دانشگاه های غیر ایرانی مدرک دکترای افتخاری دریافت نکرد و صرفا به دریافت دکترای افتخاری دانشگاه تهران اکتفا کرد. در کتاب خاطرات وی، آمده که مدرک دکترای افتخاری‌اش را در حضور مقامات سیاسی و لشکری و بعضا علمی و دانشگاهی آن زمان کشورمان دریافت کرده است.

یک فرد نزدیک به رییس دولت‌های نهم و دهم نیز در توییت دیگری، دریافت مدرک دکترای افتخاری از سوی رییس‌جمهور در دانشگاه کراچی را یک دانشگاه بدنام و بی‌اعتبار و محصول لابی سیاستمداران دریافت‌کننده این مدرک با مقامات این دانشگاه عنوان کرد.

این در حالی است که رییس دولت های نهم و دهم در زمان ریاست‌جمهوری خود یک مدرک دکترای افتخاری «مدیریت تحول» از دانشگاه دارالحکمه که گفته می شد رییسی شعبه ایران این دانشگاه تحت زعامت آیت الله سیستانی است دریافت کرد؛ موضوعی که بعدها از سوی این مرجع تقلید رد و اعلام شد این دانشگاه ارتباطی با ایشان ندارد. اما هیچگاه اعلام نشد این مدرک واقعا از کجا آمده و چرا در حاشیه جلسه هیات دولت و نه در دانشگاه مورد ادعا اعطا شده است.

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ماجرای دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی پاکستان + عکس
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید