Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی زینی وند شامگاه چهارشنبه در نشست شورای معادن استان کرمان با اشاره به اینکه حرف نسنجیده یک مدیر بین کارگران، کشور را گرفتار ‌می کند اظهار داشت: مسائل کارگری معادن زغال سنگ کرمان را در شرایط پیچیده فعلی کشور دریابید.

وی تاکید کرد: برنامه هفتم و بودجه سالانه ۱۴۰۱ روی میز است و در این خصوص چند قانون مشکلات کارگران را رفع می کند لذا نظرات را از استان بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان گفت: پیشنهاد می شود به عنوان اورژانسی‌ترین تقاضا، ظرف یک هفته آینده کمیته زغال سنگ احیا شود و حقوق دولتی این معادن را که درآمد آنچنانی برای دولت ندارد، معافیت بدهیم.

زینی وند گفت: تنها خواسته ما از صنعت زغال سنگ باید اکتشاف و استخراج از پهنه های جدید معدنی و حفظ و افزایش اشتغال در این حوزه و تامین کک برای صنایع فولاد باشد.

استاندار کرمان تصریح کرد: دولت اصلا نباید چشم‌داشتی به درآمد حقوق دولتی معادن زغال سنگ داشته باشد و با این اقدام می‌تواند کاری برای کارگران این معادن انجام دهد.

وی گفت: شرایط بازنشستگی در معادن دولتی زغال سنگ در حیطه وزارت کار است لذا در فعالیت این معادن دخالت می کنند در حالی که پیچیدگی این معادن را نمی دانند.

زینی وند یادآور شد: ما برای استان کرمان تصمیم می‌گیریم در حالی که اعلام یک نظر نظم استان را برهم می زند.

وی ابراز داشت: همچنین خواهشمندیم وزارت صمت شورای عالی معادن را با دستور کار کرمان تشکیل دهد که این اقدام‌ در واقع به رفع مشکلات کشور کمک می کند و مسائل کارگری را می توانیم در این مسیر رفع کنیم.

استاندار کرمان همچنین افزود: مساله کارگری معادن زغال سنگ استان کرمان و کرومیت فاریاب کل استان را درگیر کرده لذا چندین نشست شورای تامین و دهها نشست کمیسیون کارگری برای این کارگران داشتیم.

زینی وند تاکید کرد: اگر هماهنگی و تدابیر در خصوص رفع این مشکل استان وجود نداشت این مسائل به مشکلی ملی تبدیل می شد، کوچکترین مسائل در استان ها کشور را فلج می کند و اینکه مانع عواقب آن می شویم دلیل بر سادگی موضوع نیست.

وی با اشاره به مدیریت اعمال شده برای حل مشکلات ناشی از اعتراض های کارگران طی سال گذشته و امسال گفت: در این زمینه کارگران و مدیران حرف صحیح می زنند اما در صنعت زغال سنگ باید تصمیمات به‌صورت ملی اتخاذ شود.

زینی وند با بیان اینکه قوه قضاییه مسئولان را مجبور کند که در عمق زمین در محل فعالیت کارگران زغال سنگ حضور یابند گفت: من تا آخرین نقطه این معادن رفته‌ و دیده ام این کارگران واقعا وضعیتی دشوار دارند.

وی اضافه کرد: چند شرکت بزرگ معدنی با درآمد خوب داریم نه تنها این کارگران تفاوت‌های حقوق خود را با دیگر معادن می بینند، حتی قضات، مسئولان و فرمانداران علاقه مند به کار در شرکت های معدنی هستند.

استاندار کرمان عنوان کرد: اگر کسی در مواجهه با چالش‌ها با ویژگی‌های مدیریتی آشنا نباشد، این استان گرفتار عواقب بسیاری می‌شود.

وی ادامه داد: بحث فوری ما زغال سنگ است و کارگران عزیز ما در مخاطرات جاده ای به تهران رفتند و فکر کردند ما نمی خواهیم اما برخی مشکلات در سطح استانی رفع نمی شود در حالی که یک تصمیم کارگری می‌تواند کل کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

۱۶ هزار میلیارد تومان از حساب شرکت های بزرگ به کرمان آمد

استاندار کرمان اضافه کرد: نشستی مفصل با حضور نمایندگان در تهران داشتیم و شرایط ۲۰ درصد تخفیف مالیاتی معادن این است که این استان بخش عمده حقوق دولتی معادن کشور را به خزانه واریز می‌کند که رقم بالایی است، ضمن آنکه در این زمینه نشست های مفصلی در استان داشتیم.

وی افزود: از این حقوق دولتی باید ۱۵ درصد به استان برگردد که تعلق نمی گیرد لذا یکی از راهکارهایی که می توانیم از آن استفاده کنیم، طی یکسال گذشته با تاکید اتفاقاتی در استان افتاده است.

زینی وند گفت: همچنین برای تمرکز حساب شرکت های بزرگ از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سال ۹۸ که به بانک های استان کرمان سپرده شد، این رقم در ۶ ماهه نخست سال جاری به ۱۶ هزار میلیارد تومان رسید.

وی یادآور شد: این آمار افزایش قابل توجهی داشته و نزدیک به چهار برابر شده اما باز هم باید بیشتر شود و براساس هدف گذاری تا پایان امسال این رقم به مرز ۳۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

استاندار کرمان افزود: همچنین از قبل بازگشت این منابع معادن به بانک های کرمان ۱۲ هزار شغل در این استان ایجاد می شود.

وی عنوان کرد: بخش دیگر دریافت ۲۰ درصد معافیت مالیاتی معادن است که به صورت کلی فعالیت کلیه معادن در توسعه پایدار، حفظ محیط زیست و اکتشافات در کارگروه مربوطه بررسی در صورت احراز شرایط برای شورا سقف تخفیف را لحاظ می‌کنیم که کمکی به استان است.

زینی وند خاطر نشان کرد: ایمیدرو تقاضای ۲۰ درصد معافیت مالیاتی را به شورای معادن بدهد که این پول به استان کرمان برگردد.

برچسب‌ها کرمان علی زینی وند استانداری کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان علی زینی وند استانداری کرمان کرمان علی زینی وند استانداری کرمان استاندار کرمان میلیارد تومان استان کرمان حقوق دولتی زینی وند زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۳۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 

علیرضا فاضلی ثانی گفت: در راستای جلوگیری از فعالیت واحد‌های تولید زغال شهرستان، پس از تخریب ۱۵ دهنه کوره سنتی زغال در اراضی روستا‌های وهن آباد، حکیم آباد و علی آباد در هفته گذشته، دو واحد صنعتی تولید زغال فاقد هرگونه تمهیدات زیست محیطی در پروسه تولید در روستا‌های کیکاور و انجم آباد این شهرستان نیز پلمب شدند.

وی با بیان اینکه طی شکواییه‌های واصله به این اداره مبنی بر فعالیت آلاینده چندین واحد صنعتی تولید زغال، کارشناسان این اداره ضمن بررسی و شناسایی این واحد‌ها نسبت به ابلاغ اخطاریه برای رفع آلودگی اقدام کردند، افزود: با توجه به اینکه در اخطاریه‌های صادره مهلت مناسب به منظور رفع آلایندگی یا تعطیلی در صورت عدم رفع معضلات زیست محیطی به مسئولان این واحد‌ها ابلاغ شده بود، بر همین اساس نظر به عدم توجه به موارد اعلام شده، این اداره نسبت به اخذ حکم قضایی برای این واحد‌های آلاینده اقدام کرد و با همکاری عوامل نیروی انتظامی انجم آباد پلمب شدند.

فاضلی با تاکید بر اینکه اینگونه واحد‌ها تهدیدی علیه بهداشت عمومی و محیط زیست هستند، اظهار داشت: تولید گاز‌های سمی حاصل از دود مواد شیمیایی در کوره‌های زغال، احتراق و دود زغال، ذرات معلق، دی‌اکسید کربن و سایر ترکیبات مضر حاصل از فعالیت این کوره‌ها که به هوا رها می‌شوند، می‌توانند ضمن کاهش شدید کیفیت هوا، محیط زیست و هوای اطراف را آلوده و به سلامتی شهروندان آسیب جدی برسانند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کردیم در پایان خاطرنشان کرد: این اداره در راستای اجرای وظایف سازمانی خود با هرگونه واحد آلاینده محیط زیست که حقوق شهروندی را نادیده می‌گیرد برابر قانون اقدام خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • موفقیت واحدهای تولیدی در گرو کارگران ماهر و پرتلاش آن است
  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است