Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویدئوهای جنجالی رئیس جمهور برزیل درباره شیوع کرونا و واکسیناسیون از شبکه های اجتماعی حذف شدند. خبرگزاری میزان - «ژائیر بولسونارو»، رئیس جمهور برزیل، سومین کشور کرونازده جهان که از زمان شیوع این بیماری، مواضعی جنجالی اتخاذ کرده بود، با پیامد‌های اصرار بر این مواضع خود مواجه شده است.   به گزارش «رویترز و سی ان ان»، کمیسیون برزیلی که در مورد سوءمدیریت دولت این کشور در مورد شیوع کرونا تحقیق می‌کند، به اتهام‌های وارد شده علیه «بولسونارو»، رای مثبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ۷ سناتور از ۱۱ سناتور کمیته مذکور با رای مثبت به سندی براساس گزارش بیش از هزار صفحه‌ای درباره شیوع کرونا، خواستار رسیدگی به اتهام‌های کرونایی علیه ۲ شرکت و ۷۸ شخص از جمله رئیس جمهور برزیل به دلیل تلفات زیاد ناشی از همه گیری کرونا شدند.   سند مذکور پیشنهاد داده که «بولسونارو»، به ۹ جرم از جمله تحریک به جنایت و جنایت علیه بشریت متهم شود.   سند نهایی براساس تحقیق ۶ ماهه، به دادستانی کل برزیل ارسال می‌شود اما از آن جایی که دادستان کل برزیل از افراد نزدیک به «بولسونارو» است، انتظار نمی‌رود که اتهام‌ها پیگیری شوند.   همچنین کمیسیون مذکور قصد دارد نسخه‌ای از این سند را جهت پیگیری به دادگاه کیفری بین المللی (لاهه) ارسال کند.
«بولسونارو»، ضمن رد این اتهام‎ها، انگیزه تحقیقات مذکور را «سیاسی» توصیف کرد.   تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار نفر در برزیل بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند که دومین کشور از نظر میزان مرگ و میر کرونایی پس از آمریکاست.   در همین حال شبکه‌های اجتماعی «یوتیوب» و «فیس‎بوک»، ویدئوی «بولسونارو» در مورد واکسن را از پلتفرم‌های خود حذف کردند. بیشتر بخوانید: اعتراض‌ها در اروپا و برزیل علیه محدودیت‌های کرونایی ابتلای وزیر بهداشت برزیل به کرونا این شبکه‌ها اعلام کردند که ویدئوی مذکور خلاف مشی آن‌ها و مدعی آسیب و مرگ افراد بر اثر دریافت واکسن کرونا بود.   «یوتیوب» در ماه جولای نیز ویدئو‌هایی مبنی بر توصیه‌های غیرعلمی وی برای مقابله با کرونا را از کانال «بولسونارو» حذف کرده بود.   «ژائیر بولسونارو» که در سال ۲۰۲۰ به کرونا مبتلا شد، شیوع بیماری کرونا را کم اهمیت خواند.   انتهای پیام/ برچسب ها: برزیل ژائیر بولسونارو کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا برزیل ژائیر بولسونارو کرونا اتهام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی

ایتنا - یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • واکنش امید نورافکن به عکس جنجالی علیه پرسپولیس
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • مصاحبه جنجالی هاشمی‌نسب درتبریز علیه پرسپولیس
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی