Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: حجم مبادلات اقتصادی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت در پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه در ۷ ماه نخست امسال به یک میلیون و ۴۱۴ هزار و ۳۶۶ تن رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط اداره‌کل راهدارای و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد امروز  اظهار داشت: حجم مبادلات اقتصادی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت در پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه در 7 ماه نخست امسال به یک میلیون و 414 هزار و 366 تن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راهدارای و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان افزود: بیشترین حجم مبادلات اقتصادی این مدت در پایانه مرزی میلک و میرجاوه با وجود شیوع ویروس کرونا با 919 هزار و 796 تن کالا به صادرات اختصاص دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 30 درصدی را نشان می‌دهد.

وی عمده کالاهای صادراتی از پایانه‌های مرزی استان را گاز مایع، هیدروکربن، بنزین، گازوئیل و مواد غذایی عنوان کرد و افزود: صادرات دراین مدت توسط 40 هزار و 66 دستگاه کامیون انجام شده است.

مرز «گمشاد» سیستان و بلوچستان روی کولبران باز شدکشف 4 هزار فشنگ جنگی از کامیونهای ورودی از مرز میلکبازگشایی بازارچه مرزی «میلک» فرصتی ویژه برای رونق معیشت کوله‌بران سیستان است

کرد با اشاره به ظرفیت های صادراتی پایانه‌های مرزی استان، گفت: مرزهای طولانی آبی و خاکی، برخورداری از سابقه تاریخی در مبادلات تجاری، قرار داشتن در مهم‌ترین مسیر تجاری دنیای قدیم(جاده ابریشم) در کنار مراودات قومی، فرهنگی و اجتماعی مردم استان با مردمان آن سوی مرز موقعیت خاص صادراتی را برای این استان فراهم کرده طوری که با وجود شیوع کرونا شاهد مبادلات تجاری قابل توجه با کشورهای منطقه هستیم.

مدیرکل راهدارای و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان مجموع ترانزیت کالا از پایانه های مرزی میرجاوه و میلک را در 7 ماه نخست سال جاری 347 هزار و 77 تن و واردات را 147 هزار 493 تن عنوان کرد.

وی بر افزایش مبادلات اقتصادی سیستان و بلوچستان با کشورهای افغانستان و پاکستان تاکید کرد و گفت: به منظور بهره‌گیری هر چه بهتر از ظرفیت‌های موجود، عملیات توسعه محوطه پایانه مرزی میلک و طرح توسعه سالن مسافری پایانه مرزی میرجاوه توسط این اداره‌کل در حال انجام است.

انتهای پیام/392/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان حمل و نقل جاده ای مبادلات اقتصادی پایانه های مرزی مرزی میلک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۹۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از اجرای عملیات خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، ایوب کُرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات مؤثری اجرا شده بوده که یکی از آنها خط‌کشی محورها است، اظهار کرد: در این راستا، در یک سال گذشته، خط‌کشی سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ امانی این اداره‌کل انجام شده که موجب صرفه‌جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی شده است.

وی با اشاره به تهیه و نصب ۷۰۰ مترمربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی برای تأمین ایمنی عبورومرور جاده‌ای گفت: تهیه و نصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک‌زن و سولار از اقدامات دیگر این اداره‌کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان یادآور شد: تهیه، نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان در این بازه زمانی اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل در محورهای مواصلاتی استان با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند تا در اسرع وقت رفع شود.

کد خبر 748325

دیگر خبرها

  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • اینفوگرافیک | عملکرد کمیسیون تخلفات شرکتها، رانندگان و مالکین بخش حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲