Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استارتاپ هندی تصاویری از سریع‌ترین و سبک‌ترین ابرخودروی الکتریکی که تاکنون در این کشور ساخته شده است، رونمایی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک استارتاپ هندی مستقر در بمبئی به نام "وزیرانی اتوموتیو"(Vazirani Automotive) تصاویری از ابرخودروی برقی خود به نام "اکونک"(Ekonk) را که به عنوان سریع‌ترین و سبک‌ترین خودروی الکتریکی هند طراحی شده است، منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو که به نظر می‌رسد از دل فیلم‌ها بیرون آمده است، با یک سیستم خنک کننده خاص طراحی شده است تا آن را تا حد امکان سبک و سریع نگه دارد.

اگرچه "اکونک" هنوز در مرحله نمونه اولیه است، اما تیم خودروسازی "وزیرانی" می‌گوید که قصد دارد این ابرخودرو را به عنوان سریع‌ترین خودروی ساخته شده در هند و سبک‌ترین خودروی الکتریکی جهان توسعه دهد.

تیم خودروسازی "وزیرانی" می‌گوید، این ابرخودرو تنها ۷۳۸ کیلوگرم وزن خواهد داشت و به حداکثر سرعت ۳۰۸ کیلومتر در ساعت خواهد رسید.

سیستم خنک‌کننده هوایی چشمگیر "اکونک" از فناوری انحصاری این شرکت به نام "دیکو"(DiCo) استفاده می‌کند که گفته می‌شود از روشی مشابه با برخی از حیوانات در حال پرواز و سر خوردن در هوا برای خنک کردن خود استفاده می‌کند. این فناوری، "اکونک" را از اکثر خودروهای الکتریکی مدرن که از سیستم خنک کننده مایع برای خنک کردن بسته باتری‌های خود استفاده می‌کنند، متمایز می‌کند.

تیم "وزیرانی" از سیستم "DiCo" و همچنین بدنه‌ای از فیبر کربن برای کاهش وزن این ابرخودرو استفاده کرده است. سازندگان آن ادعا می‌کنند که "اکونک" دارای یک پیشرانه الکتریکی است که ۷۲۲ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و به آن اجازه می‌دهد از سرعت صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را تنها در ۲.۵۴ ثانیه طی کند.

"چانکی وزیرانی" بنیان‌گذار استارتاپ "وزیرانی" که کارمند سابق شرکت خودروسازی "رولز رویس" و "جگوار لندرور" است، در یک ویدیوی تبلیغاتی که در کنار تصاویر "اکونک" منتشر شده است، توضیح می‌دهد: "اکونک" برای ما به معنای یک شروع واقعی است، جایی که برای اولین بار طراحی و نوآوری با هم ترکیب می‌شوند. این اولین وسیله نقلیه ما است که به دنیای واقعی پا گذاشته است.

گفتنی است که واژه "اکونک" در متون مقدس هندی، نشان دهنده "طلیعه نور الهی" یا به عبارتی همان "مه‌بانگ" است.

وی همچنین سیستم خنک کننده این ابرخودرو را این گونه توصیف می‌کند: ما به طور عمیق نحوه تنظیم دمای بدن انسان‌ها و حیوانات را مطالعه کردیم تا یک فناوری را ایجاد کنیم که در نوع خود اولین باشد. "اکونک" اولین خودرویی است که نفس می‌کشد.

"وزیرانی" در وب‌سایت خود آورده است که "اکونک" در پیست سرعت "ناتراکس" در هند آزمایش شده است، اگرچه این شرکت هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه آیا این خودرو در نهایت به تولید خواهد رسید یا نه منتشر نکرده است.

این شرکت همچنین اولین ابرخودروی الکتریکی هند را به نام "شول"(Shul) در سال ۲۰۱۸ معرفی کرده است. اگرچه "اکونک" ممکن است هرگز به تولید نرسد و در همین مرحله نمونه اولیه بماند، اما حداقل در ساخت و توسعه خودروهای دیگر این شرکت کمک کننده خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابرخودرو خودروی برقی وزیرانی سیستم خنک کننده سبک ترین سریع ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۰۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • این اولین ربات انسان‌نمای تمام‌الکتریکی با سرعت ۶ کیلومتربرساعت است
  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند