Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@15:58:49 GMT

نبود قیر ۳۵۰۰ راه روستایی را معطل نگه داشت

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۱۱۱۴

نبود قیر ۳۵۰۰ راه روستایی را معطل نگه داشت

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، خداداد مقبلی ظهر امروز در حاشیه بازدید از برخی مسیرهای روستایی قوچان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای تأمین اعتبارات موردنیاز راه‌های روستایی بر اساس تصمیم‌های گرفته‌ شده این موضوع در شورای برنامه‌ریزی استان‌ها و به‌ تبع کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها بررسی و سپس اعتبار موردنیاز اختصاص داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور با یادآوری اینکه برای دو مسیر روستایی قوچان اعتباری در کمیته برنامه‌ریزی این شهرستان در نظر گرفته‌ شده است، گفت: برای مسیر روستای مشکانلو از توابع بخش آبکوه یک‌بار مناقصه برگزار شد اما پیمانکاری اعلام آمادگی نکرد در نتیجه این مناقصه تجدید شده و تا یک ماه آینده تکلیف آن مشخص خواهد شد.

وی با یادآوری این موضوع که طی دو سال گذشته اطلاعات خوبی در زمینه راه‌های روستایی توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور به‌دست‌آمده است، بیان کرد: این اطلاعات مربوط به روستاهای ۲۰ خانوار به بالا بوده که به‌صورت جزئی مسائلی نظیر طول راه‌های، میزان کوهستانی بودن مسیرها و تعداد دشت‌های ماهور گردآوری شده است.

مقبلی ادامه داد: طی این بررسی‌ها مشخص شد ۷ استان محروم و کم برخوردار در این زمینه همچون کرمان، خراسان شمالی، کردستان و سمنان وجود دارد که از میان ۴۶۲ شهرستان موجود در کشور ۷۲ شهرستان ضریب برخورداری زیر ۷۰ درصد دارند.

معاون ساخت و نگهداری راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای پایین بودن ضریب برخورداری برخی شهرستان‌های کشور را در نامناسب بودن توزیع اعتبارات و ناقص بودن اطلاعات مورد نیاز دانست و خاطرنشان کرد: برنامه توزیع اعتبارات نباید استانی و شهرستانی باشد بلکه باید به‌صورت ملی صورت بگیرد زیرا این امکان ندارد اطلاعات روستاهای محروم دست سازمان راهداری بوده و اعتبارات بدون این بررسی‌ها تقسیم شود.

وی یادآور شد: به‌عنوان‌ مثال ضریب برخورداری استان خوزستان در حوزه آسفالت حدود ۹۴ درصد بوده اما شهرستان دزفول به ۲۴ درصد می‌رسد و این اختلاف نشان از آن دارد که توزیع اعتبارات مناسب نبوده است پس باید توزیع اعتبارات بر اساس این اطلاعات دقیق و جامع صورت بگیرد تا نُرم کشوری افزایش پیدا کند.

مقبلی با اشاره به این موضوع که مشکلاتی در زمینه تأمین قیر وجود دارد، گفت: سال گذشته هر تن قیر ۵ میلیون تومان بود اما امسال با وجود اینکه اعتبارات افزایش چندانی نداشته است به ۱۲ میلیون تومان رسیده است؛ در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه آماده آسفالت در استان‌های کشور وجود دارد اما قیر موردنیاز آن‌ها تأمین نشده است.

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور تأکید کرد: اگر قیر مورد نیاز در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین نشود به دلیل فرارسیدن فصل سرما، کاهش دما و بارش برف و باران، تمام اقدامات انجام‌شده برای این راه‌های آماده باید دوباره صورت بگیرد.

وی راه را زیربنا و زیرساخت کشاورزی، اقتصاد و فرهنگ برشمرد و تصریح کرد: خیلی از روستاییان به‌عنوان قطب تولید محسوب می‌شوند و اگر راه مناسبی برای آنان تعبیه نشود باعث افزایش اصطکاک در حمل‌ونقل و حتی بالا رفتن برخی هزینه‌های دیگر خواهد شد.

مقبلی با اشاره به بازدیدهای انجام‌ شده از سطح روستاهای قوچان و یادآوری اینکه این شهرستان در زمینه ضریب بهره‌مندی نسبتاً با کشور همسان است، گفت: برخی مسیرهای فرعی دارای عمر بیش از ۲۵ سال است که از سطح رویه نامناسب برخوردار و نیازمند روکش آسفالت هستند.

معاون ساخت و نگهداری راه‌های روستایی و فرعی سازمان راهداری حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: این اعتبارها باید از سوی استان برای قوچان تأمین شود زیرا بهسازی راه‌ها یکی از مهم‌ترین اقدامات در زمینه ایمنی به شمار می‌آید.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون سازمان راهداری قوچان آسفالت راه روستایی بهسازی راه روستایی توزیع اعتبارات کمبود قیر در کشور گرانی قیر حمل ونقل جاده ای راه های روستایی سازمان راهداری توزیع اعتبارات راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا

پل خرپائی بقعه آقا سید ابراهیم روستای نوخاله بخش تولمات شهرستان صومعه سرا باحضور رضا اکبری معاون راهداری و حمل و نقل کشور افتتاح شد.

پل روستای نوخاله صومعه سرا به طول ۶۰ متر و عرض ۴ متر، با بیش از ۱۱۱ میلیارد ریال هزینه ساخته شد.


معاون راهداری و حمل و نقل کشور در حاشیه مراسم افتتاح این پل و در جمع مسئولان استانی، شهرستانی و اهالی روستای نوخاله صومعه‌سرا گفت: با اجرای طرح نهضت آسفالت دریک سال گذشته، ۲۰ هزار کیلومتر جاده‌های کشورآسفالت شده و ۳ هزار کیلومتر جاده شهری و روستایی ساخته شده است.


رضا اکبری افزود: با تلاش جهادی همکاران راهداری و حمل و نقل و پلیس راه گیلان، در مدت ۲ سال میزان تصادفات و تلفات جاده‌ای استان کاهش چشمگیری یافته است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • سیل از ۴ طرف کاشان را محاصره کرد
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ