Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک اکسپلور، گرمایش زمین و پیامدهای آن نیاز به صفحات خورشیدی برای تولید برق را افزایش داده و بدین منظور از نیمه هادی‌های سیلیکونی استفاده می‌شود. اما روند تولید آنها پرهزینه بوده و شکنندگی این نیمه هادی‌ها نیز بالاست.

نیمه هادی‌های جدید از جنس پروسکایت آهن و هالید با هزینه کمتری قابل تولید بوده و همین طور مستحکم‌تر و دارای بهره‌وری بیشتر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نیمه هادی‌ها را هم می‌توان در قالب جوهرهایی برای پوشاندن سطوح مختلف مورد استفاده قرار داد و هم می‌توان آنها را در قالب لایه‌هایی منعطف تولید کرد.

استفاده پژوهشگران آلمانی از این نیمه هادی‌ها برای تولید سلول‌های خورشیدی یا نمایشگرهای ال ای دی هزینه ساخت و بهره‌وری این محصولات را نیز افزایش می‌دهد.

البته برای تولید انبوه این نیمه هادی نیز چالش‌هایی وجود دارد. نکته اول اینکه ترکیبات یادشده حاوی سرب سمی هستند و تلاش‌ها برای جایگزینی آن با عناصر کمتر سمی تاکنون تنها تا حدی موفقیت‌آمیز بوده است. نکته دوم اینکه دستگاه‌های پروسکایت نسبت به دستگاه‌های سیلیکونی طول عمر کمتری دارند.

از همین رو تجاری سازی این محصول تازه به گذشت زمان بیشتری نیاز دارد.

کد خبر 5337032

منبع: مهر

کلیدواژه: سخت افزار آلمان انرژی خورشیدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فیس بوک شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری تحقیقات علمی فناوری فضایی تولید دانش بنیان امنیت سایبری نوآوری ایرانسل اکتشافات فضایی ایالات متحده امریکا حکمرانی فضای مجازی نیمه هادی نیمه هادی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟

یکی از بزرگترین نوآوری‌های فناوری ارتباطات تا به امروز تلفن است، با استفاده از آن، ما بر فراز کوهها، اقیانوس‌ها متصل شده ایم.

به گزارش ایسنا، به نقل  از همشهری آنلاین، چشم‌هایتان را ببندید و جهانی را تصور کنید بدون اینترنت و اپلیکیشن و چت و پیامک، بدون تلفن؛ جهانی که در آن آدم‌ها تنها راه ارتباطی‌شان دیدن همدیگر بود و نهایتا مثل سرخ‌پوست‌ها می‌توانستند با دود به هم پیام بدهند.

 سخت است نه؟ اصلا تصور اینکه تلفن از زندگی تکنولوژی زده ما حذف شود، دشوار است و کمتر کسی پیدا می‌شود که در این دوره و زمانه، یک موبایل هوشمند یا ساده همراهش نباشد.

گراهام بل وقتی تلفن را اختراع کرد، فکرش را هم نمی‌کرد که اختراعش اینقدر در زندگی بشریت نقش مهمی ایفا کند و بخش جدایی‌ناپذیری از دنیای ارتباطات امروز ما شود. واقعیت این است که اختراع بل، با اینکه خیلی‌های‌مان را دچار گردن‌دردهای پیامکی کرده و در جمع‌های دوستانه و مهمانی‌ها هم کنار گذاشته نمی‌شود، اما اگر نباشد، فاصله‌ها پررنگ‌تر به‌نظر می‌رسند و آدم‌هایی که در کل دنیا پخش شده‌اند و از هم دورند، دیر به دیر از حال هم باخبر می‌شوند. در واقع تلفن آدم‌ها را به هم نزدیک‌تر و ارتباط را راحت‌تر کرده است. اصلا مگر ما از یک اختراع چه چیز دیگری می‌خواهیم؟

امروز، روز جهانی تلفن است. این روز به این مناسبت نامگذاری شده تا قدر این وسیله ارتباطی را که برای وصل کردن آمده بیشتر بدانیم و برای چند دقیقه‌ای هم که شده، با یک آدم از راه دور تماس بگیریم و صدایش را از پشت خطوط پیام بشنویم تا حال‌مان خوش شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟