Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@20:15:20 GMT

کیشیدا و موریسون بر طبل دشمنی با چین کوبیدند

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۱۸۶۰

کیشیدا و موریسون بر طبل دشمنی با چین کوبیدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن و «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا امروز در نشست مجازی سران کشورهای عضور اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا موسوم به «آ سه آن» (ASEAN) سخنانی هم راستا با سیاست های «ایندوپاسیفیک» آمریکا برضد پکن بر زبان راندند.

کیشیدا در این رابطه بر مخالفت شدید کشورش با چالش‌های نظم دریایی آزاد و بر نگرانی‌های منطقه‌ای درباره آنچه وی نفوذ نظامی رو به رشد چین خواند، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این زمینه ادعاهایش را در مورد نظامی‌سازی و رویارویی در دریای چین جنوبی را مورد بحث قرار داد و خواستار انعقاد نتیجه گیری درباره شرح وظایف آ سه آن و چین منطبق با قوانین بین‌المللی شد.

همچنین نخست وزیر استرالیا نیز در این نشست با اشاره به پیمان تسلیحاتی اخیر بین این کشور، انگلیس و آمریکا موسوم به «آکوس» (AUKUS) که طی آن واشنگتن و لندن متعهد به ساخت زیردریایی های هسته ای برای کانبرا شده اند، گفت که پیمان مذکور به معنی دستیابی به تسلیحات هسته ای و تهدیدی امنیتی نیست.

موریسون در ادامه مدعی شد: آکوس شبکه همکاری های ما را که از ثبات و امنیت منطقه ای حمایت می کند، افزایش می دهد.

طبق اظهارات «رتنو مارسودی» وزیر خارجه اندونزی، «جوکو ویدودو» رئیس جمهور این کشور امروز چهارشنبه ضمن ابراز نگرانی از پیمان آکوس اعلام کرد که این توافق می تواند منجر به رقابت در منطقه شود.

فیلیپین از این پیمان حمایت کرده است، اما «رودریگو دوترته» رئیس جمهور این کشور امروز چهارشنبه یادآور شد که «این پیمان باید روش های کاری ما برای همکاری را تکمیل کند نه اینکه منجر به پیچیده شدن شان شود».

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به این نشست مجازی با حضور رهبران چین، هند، استرالیا، نیوزیلند، روسیه و کره جنوبی، ژاپن و اعضای آسه آن خواهد پیوست.

آ سه آن تبدیل به یک میدان جنگ راهبردی در رقابت بین آمریکا و چین تبدیل شده است و واشنگتن و متحدانش حضور نظامی مداخله جویانه خود را در منطقه برای به چالش کشیدن ناوگان دریایی چین، که برای تقویت حاکمیت پکن بر مناطق مرتبط در دریای چین جنوبی عمل می‌کند، افزایش داده‌اند.

همچنین علیرغم عدم حضور میانمار در این نشست، کشور برونئی رئیس آ سه آن در بیانیه اجلاس مذکور لحنی آشتی جویانه داشت.

در این بیانیه آمده است: میانمار به زمان و فضای سیاسی برای مقابله با چالش‌های پیچیده و متعدد خود نیاز دارد.

آ سه آن که به طور سنتی طرفدار خط مشی مشارکت و عدم مداخله است، پیشتر در یک تصمیم غیر منتظره، شورای نظامی میانمار را از شرکت در این نشست محروم کرده بود.

کد خبر 5337534 محمدرضا الكائی

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه آ سه آن ژاپن فومیو کیشیدا استرالیا کانبرا اسکات موریسون توافق آکوس زیردریایی هسته ای زیردریایی لندن انگلیس واشنگتن ایالات متحده امریکا جو بایدن ایندوپاسیفیک چین پکن دریای جنوبی چین اندونزی فیلیپین میانمار برونئی عراق ایالات متحده امریکا افغانستان روسیه رژیم صهیونیستی لبنان سوریه فلسطین ترکیه انتخابات عراق طالبان ایران سودان عربستان سعودی آ سه آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست

رئیس‌جمهور گفت: قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست. در کنار تولید قدرت نظامی یک کشور با قدرت تولید و اقتصاد و توانایی صادراتی هم نیرومند می‌شود، امروز صادرکنندگان و تولیدکنندگان ما در جایگاه تولید قدرت برای ایران قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با بیان این‌که «این نمایشگاه فضای رقابتی و یک کنش جمعی ایجاد می‌کند تا برای رفاه اجتماعی از مسیر توسعه تجارت، صادرات و گسترش تعاملات اقتصادی عمل شود»، اظهار کرد: این نمایشگاه موجب ارتقای اقتصادی در کشور، منطقه و برای همه جهان است. این نمایشگاه نشان‌دهنده آن است که جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است و هرگز تحریم‌ها در این کشور به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: این نمایشگاه نشان‌دهنده این است طرح‌های شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «ایران در عرصه‌های مختلف می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد»، تاکید کرد: این نمایشگاه دستاوردهای جوانان ما را نشان می‌دهد که تهدید و تحریم را به فرصت بدل کرده‌اند. ترجمان این نمایشگاه و رویداد بزرگ اقتصادی، تجاری و صادراتی آن است که ما توانسته‌ایم و بازهم می‌توانیم.

رئیسی یادآور شد: امکانات و ظرفیت‌های بسیاری در اقلیم‌های مختلف وجود دارد. خداوند این امکان را فراهم کرده و او عادل است. او به عدالت نیاز بشر را تأمین کرده و در دسترس او قرار داده و اگر آحاد بشر به دلیل زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی اقداماتی برای محرومیت کشورها از منابع و ظرفیت‌ها انجام ندهند و به طبیعت، جهان و بشریت ظلم نکنند، امکانات در اختیار همه قرار دارد و می‌توان نیاز بشر را مرتفع کرد و او را به نقطه کمال و رفاه رساند.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: جریان تحریم یکی از نمادهای ظلم نه تنها به دولت‌ها که به ملت‌هاست. اگر ملتی را با ایجاد تنگنا و تحریم از رسیدن به اهداف خود برای توسعه و پیشرفت بازداشت، این هم یک جنگ است اما نه جنگ نظامی بلکه جنگ اراده‌هاست و ملت ایران در این جنگ اراده کرده با اتکا بر توانمندی ملی تحریم‌ها را پشت سر بگذارد تا نه ما، بلکه سخنگوی کاخ سفید اعلام کند سیاست تحریم‌ها علیه ایران مفتضحانه شکست خورده است. این امر مدیون کار مهندسان، کارگران و تولیدکنندگان ماست که افسران و سربازان خط مقدم شکست دادن دشمنان ایران در زمینه اقتصاد، تولید و فناوری هستند.

وی با بیان این‌که «ایران پیشرفته و فن‌آور است»، تصریح کرد: تولیدات صنعتی و کشاورزی نیاز به نقشه راه دارد. در این نمایشگاه انواع توانایی‌هایی ایران در صنایع دارویی، شیمیایی، شیلات و صنایع دستی و گردشگری را رونمایی کردیم‌. این نمایشگاه دیدن یک محصول نیست بلکه مذاکره و تنظیم قراردادها و پیگیری تجارت و صادرات هم در آن پیش‌بینی شده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ما امکان و ظرفیت بسیار داریم و باید آن‌ها را از قوه به فعلیت درآورد. این‌که تصور شود علم و دانش و نوآوری و فناوری در اختیار کسانی است که فکر می‌کنند آنان می‌توانند نگاه نادرستی است و کامل نیست. امروز گرچه غرب تلاش می‌کند در منطقه ما به فناوری‌های نو دسترسی ایجاد نشود و اگر ایجاد شد آن نکته اساسی در اختیار خودش بماند تا سلطه خود را بر منطقه حاکم کند اما در ایران این دانش‌ها بومی شده و حتی با ترور دانشمندان و تحت فشار قرار دادن متخصصان ما، نمی‌توانند مانع از دسترسی ایران به فناوری‌های نو شود.

رئیسی تاکید کرد: هرجا فشار بیشتری به ما در این زمینه وارد شده است ما در آنجا بیشترین توفیق را داشته‌ایم. از جمله در صنایع هسته‌ای و دفاعی که البته در دکترین ما به هیچ عنوان دسترسی به سلاح هسته‌ای وجود ندارد. این فتوای مرجع ما و رهبری انقلاب اسلامی است. ما از این فناوری در صنایع مختلف اقتصادی استفاده می‌کنیم.

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: برخلاف خواست نظام سلطه امروز توانایی بسیاری وجود دارد و کشورهای جهان می‌توانند روی پای خود بایستند و برای ملت خود و کشورهای جهان مؤثر باشند. نظام سلطه با همه توطئه‌ها نمی‌تواند کشورهای مصمم و دولت‌های مستقل را از رسیدن به توسعه و پیشرفت اقتصادی باز دارد.

وی گفت: قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست. در کنار تولید قدرت نظامی یک کشور با قدرت تولید و اقتصاد و توانایی صادراتی هم نیرومند می‌شود. امروز صادرکنندگان و تولیدکنندگان ما در جایگاه تولید قدرت برای ایران قرار دارند.

تکمیل می‌شود....

کد خبر 748310

دیگر خبرها

  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • مدعیان آزادی بیان بر طبل رسوایی خود کوبیدند
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • عکس سحر دولتشاهی و پیمان معادی وایرال شد
  • عکس| تصویری دیده نشده از پیمان معادی، امین حیایی و بهرام رادان
  • عکس| عکسی دیده نشده از پیمان معادی در جوانی