Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طاهری بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص هوشمند سازی شهری با حضور خبرنگاران بیان کرد: دیتا سنتری که در شورای چهارم شهر شیراز مصوب شد و در آن زمان ٨۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت در دوران پنجم شورای اسلامی شهر تنها ٢ درصد پیشرفت داشت و اکنون در شورای ششم در تلاش هستیم که نسبت به بهبود وضعیت دیتاسنتر شهر شیراز اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه در خصوص این پرسش خبرنگار مهر متذکر شد: شهرداری در حال الکترونیک شدن است و فاصله بسیار زیادی تا شهر هوشمند دارد از این روی باید زیرساخت‌های لازم در خصوص شهر هوشمند ایجاد شود تا بتوان زمینه‌های دیگر این مهم را محقق کرد البته باید براین اصول تاکید کرد که شهرداری هنوز نتوانسته الکترونیک شود.

طاهری در ادامه عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که در شهر شیراز بسیار حائز اهمیت است توجه به افزایش سرانه فضای سبز است این در حالی است که تاکنون فاصله طولانی تا محقق شدن فضای سبز استاندارد در شیراز وجود داشته و باید فضای سبز موجود در شیراز افزایش بیابد تا به میزان استاندارد برسد.

او در خصوص توجه به سرمایه گذاری نیز اظهار کرد: توجه به سرمایه گذاران در شیراز تنها به صورت شعار در دوره‌های پیشین مطرح شد و هیچ بهایی به سرمایه گذاران در شیراز داده نمی‌شد این در حالی است که شیراز ظرفیت قابل توجه‌ای در تمامی حوزه‌ها به خصوص در گردشگری دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: یکی از طرح‌های که به صورت یک ژرفه و به نفع واحد بهره بردار قرار داد امضا شده است طرح c-payاست از این رو این طرح باید اصلاح شود تا هر دو طرف قرارداد و مردم از این طرح بهره مند گردند.

طاهری در خصوص طرح توسعه حرم نیز متذکر شد: شورای اسلامی شهر شیراز اصلاً قرار نیست که ٢٠٠ خانه میراثی را تخریب کند اما معتقد است خانه‌هایی که میراثی نیستند و در حال تخریب بوده ولی خود را خانه میراثی معرفی می‌کنند باید در این طرح مورد مرمت، تخریب و بازسازی شوند.

به گفته این مقام مسئول برخی از خانه‌هایی که در بین الحرمین قرار گرفته‌اند با شیطنت خود را میراثی عنوان می‌کنند اما این خانه‌ها هیچ رد میراثی ندارند این در حالی است که نباید فراموش کرد که بافت میراثی شیراز شرایط مناسبی ندارد و باید اصلاح شود.

وی در ادامه این نشست خبری یادآور شد: مافیایی در شهر شیراز وجود دارد که اجازه نمی‌دهد چندین میدان میوه و تره‌بار در شیراز ایجاد شود این در حالی است که فردی ٩ سال است در تلاش است تا میدان میوه و تره بار شمال غرب ایجاد شود ولی اجازه ایجاد این طرح توسط برخی داده نمی‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: شیراز بزرگترین مطب کشور است و ترافیکی که در خیابان زند دیده می‌شود حتی با تعریض و دو طبقه کردن خیابان زند نیز برطرف نمی‌شود از این رو باید مطب‌های پزشکی که در خیابان زند وجود دارد باید برای مدیریت شهری بهتر ضمن همکاری با شهرداری زمینه جا به جایی را فراهم کنند.

کد خبر 5337575

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز مهدی طاهری شورای شهر شیراز ویروس کرونا بوشهر بنزین جایگاه سوخت هفته وحدت آمار کرونا اردبیل واکسن کرونا گرگان کرمانشاه پمپ بنزین ایلام لیگ برتر فوتبال ایران عکس استانها شورای اسلامی شهر شهر شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • استکی: وضعیت تیم امید بوکس مثل هندوانه در بسته است
  • میراثی که از تیم شمسایی در جام ملت‌ها باقی می‌ماند
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار