Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، سعید خطیب‌زاده در واکنش به گزارش غرض‌ورزانه و تقابل‌آمیز گزارشگر ویژه وضعیت حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، گزارش ارائه‌شده به نشست هفتاد و ششم مجمع عمومی سازمان ملل متحد را مبتنی بر نگرش گزینشی و دارای اهداف سیاسی ارزیابی کرده و ادعاهای سخیف و فاقد ارزش طرح شده در این گزارش را مردود و محکوم خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه این گزارش بر خلاف اصول و معیارهای مندرج در «قواعد حاکم بر کار گزارشگران» از جمله «لزوم دستیابی به حقایق از طریق اطلاعات عینی و قابل اعتماد برآمده از منابع معتبر» تهیه شده، تصریح کرد: این گزارش به هیچ وجه نمی‌تواند ارزیابی‌ واقعی و صحیح از وضعیت حقوق بشر در ایران ارائه دهد.

خطیب‌زاده با یادآوری خصومت‌ورزی‌های مستمر و اتهام‌زنی‌های بی‌اساس گزارشگر ویژه، تأکید کرد: این سابقه، اعتبار گزارشات وی را به کلی مخدوش نموده و آن را به بیانیه سیاسی گروه‌های تروریستی و معاند جمهوری اسلامی ایران مبدل کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستور کار سیاسی و نامشروع این گزارش، از تمرکز هدفمند گزارشگر بر ادعاها و عدم توجه وی به تدابیر و اقدامات منتج به ارتقاء حقوق بشر در ایران، ابراز تأسف نموده و تصریح کرد: همانگونه که پیش از این هم بارها تأکید شده است، تعیین گزارشگر ویژه در زمینه حقوق بشر برای کشوری مانند ایران که تحت فشار تروریسم اقتصادی آمریکا قرار داد و همچنان به تعهدات خود نسبت به شهروندان کشورش و جامعه بین‌الملل پایبند مانده، اساسا غیرموجه و غیرسازنده است.

خطیب‌زاده با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام مردم‌سالار و در چارچوب تعهدات مذهبی و پایبندی به قانون اساسی و دیگر قوانین خود و معاهدات بین‌المللی، در راستای توسعه و ارتقاء حقوق بشر در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی گام برداشته و خود را به آن متعهد می‌داند، یادآور شد: گزارشگر ویژه در وهله نخست باید از خواب سنگین برخاسته و آثار مخرب تروریسم اقتصادی بر دسترسی ایرانیان به نیازمندی‌های اساسی از جمله اقلام پزشکی و دارویی در دوران کرونا را محکوم نماید.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان به بانیان و حامیان اصلی دستور کار گزارشگر ویژه اشاره کرده و خاطرنشان نمود که برخی از این کشورها که بیشترین هجمه‌های حقوق بشری را در سطح بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران وارد می‌کنند، خود با وضع یا اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، فروش تسلیحات پیشرفته به جنایتکاران، همکاری راهبردی با رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و پیشتیبانی از گروه‌های تروریستی، جزو بزرگترین ناقضان حقوق بشر در دنیا هستند.

پربیننده ترین کمک ۶.۳میلیون دلاری ژاپن به ایران علی اف فعلا به فکر کاهش تنش با ایران نیست افزایش نگرانی‌های سرمایه‌گذاران در ترکیه / بدترین بحران اقتصادی بعد از سال۲۰۰۲؟ اظهارات تهدید آمیز اردوغان نسبت به ایران ثروت کابینه جو بایدن چقدر است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سعید خطیب زاده جمهوری اسلامی ایران گزارشگر ویژه حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی گفت: جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان «ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ» با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد. در این گزارش وضعیت ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجارها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: مرکز رصد تلاش نموده تا با نمره‌دهی به وضعیت ایران و جهان، بتواند تصویری مقایسه‌ای از تصور جهانی نسبت به وضعیت ارزش‌ها و نگرش‌های مردم ایران ارایه دهد. علیرغم نقدهای محتوایی و روش‌شناختی به پیمایش‌های جهانی، آشنایی با تصویر برساخته از ایران در این پیمایش‌ها نقش مهمی در سیاست‌گذاری با تکیه بر محیط‌شناسی پیرامونی دارد.

مدیر مرکز رصد ادامه داد: گفت: بر اساس این داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضعیت مطلوب‌تری دارد. داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد که در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز نسبت به وضعیت جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشورها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

اصغری گفت: داده‌های معتبر پیمایش جهامی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند. مرکز رصد فرهنگی کشور تلاش می‌کند با گزارش‌های رصدی خود، تصویری روشن، دقیق و پژوهش‌پایه از داده‌های ملی، محلی و جهانی را در اختیار پژوهشگران و سیاست‌گذاران قرار دهد.

کد خبر 6093810 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • چرا گزارش «بی بی سی» فاقد اعتبار است؟
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!
  • انتشار وضعیت فرهنگی ایران در پیمایش ارزش‌های جهانی
  • بررسی ادعاهای تازه بی‌بی‌سی در مورد پرونده نیکا شاکرمی
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو