Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:42:51 GMT

احداث بیمارستان پاتاوه نهایی شده است

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۴۰۲۵

احداث بیمارستان پاتاوه نهایی شده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: احداث بیمارستان پاتاوه نهایی شده است.

مهدی روشنفکر چهارشنبه پنجم آبان ماه در نشست شورای اداری شهرستان دنا در بخش پاتاوه خطاب به فرماندار شهرستان دنا گفت: ضروری است نسبت به تعریف پروژه و طرح‌های عمرانی جدید اقدام کنند و کمبودها و نواقص دیگر طرح‌ها را نیز جمع‌بندی کنند تا با قرار دادن آن در دستور کار برای جذب اعتبارات لازم در بودجه سال آینده به تکمیل آن و اخذ ردیف اعتباری تلاش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی روشنفکر بیان کرد: اگر در اجرای سد تنگ سرخ در ۱۱ سال سوال می‌کردند شاید مخالف اجرا می‌بودم، اما اکنون پروژه در حال اجرا می‌باشد و مردم آن منطقه نسبت به زندگی تغییر ایجاد کردند و هزینه‌های زیادی در این سد صرف شده‌ است.

وی بیان کرد: آنهایی که هم اکنون منتقد اجرای سد تنگ سرخ هستند خود بخشی از مجموعه اجرا کننده بودند و اگر امروز پس از ۱۱ سال از خواب بیدار شدند و در حال شیطنت هستند باید بدانند که تمام اسناد در اجرای این سد موجود بوده و دست از شیطنت و تخریب بردارند.

روشنفکر خاطرنشان کرد: زمانی که بودجه این استان برگشت داده می‌شد گذشت و دهان طرف برای دفاع بسته بود و هم‌اکنون همان افراد در حال دسیسه و سنگ‌اندازی هستند.

وی ادامه داد: مدیران با تعامل نسبت به انجام امور همت کنند و تلاش کنند اعتبارات و بودجه‌های اختصاص یافته را که در شرایط فعلی مصوب شده را جذب کنند و هیچ بهانه‌ای برای جذب نکردن پذیرفته نیست.

روشنفکر تصریح کرد: در موضوع بیمارستان پاتاوه با توجه به اینکه سه بار در ادوار گذشته کلنگ‌زنی شده، امروز مسئول شبکه بهداشت شهرستان دنا و همچنین معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر از نهایی شدن احداث این بیمارستان داده‌اند.

مستقر نشدن ادارات مختلف در بخش پاتاوه


سید فاضل پورخسرو، بخشدار پاتاوه در دیدار نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با مردم شهر پاتاوه با بیان اینکه در تمام روستاهای این بخش با مشکل آب مواجه هستیم، می‌گوید: پاتاوه همچون یک دهکده بوده و هیچ مبلمان شهری ندارد و نمایندگی بسیاری از دستگاه‌های اجرایی مستقر نشده است.

وی عنوان کرد: در زمان گذشته کلنگ بیمارستان زده شد اما همچنان بلاتکلیف مانده و دانشگاه علوم پزشکی نسبت به صدور مجوز اقدام لازم را انجام نمی‌دهند در حالی که زمین آماده بوده و همیاری نیز از طرف مردم جمع آوری شده است.

 پورخسرو ادامه داد: رسیدگی به وضعیت بافندگان صنایع دستی در بخش سادات محمودی، ایجاد بازارچه صنایع دستی و بیمه هنرمندان نیز می‌تواند کمک شایانی به توسعه و اشتغال کند و رسیدگی و حل مشکلات برای افتتاح جایگاه‌ها سوخت بخش پاتاوه با توجه به موقعیت خاص و قرار گرفتن بر سر راه کریدور شمال به جنوب یکی از مطالبات اصلی مردم بخش پاتاوه است.

وی با بیان اینکه ارتقای ادارات بخش پاتاوه نیز از موارد لازم این بخش به شمار می‌رود، ادامه داد: در زلزله سال گذشته شهرستان دنا توجه آنچنانی به بخش پاتاوه نشد و در زلزله دوم منازل در بخش پاتاوه دچار آسیب شدند و نیازمند کار کارشناسی و رسیدگی لازم هستند.

غرق شدن جوانان به علت نداشتن استخر شنا

آبسالان، عضو شورای شهر پاتاوه نیز افزود: چرا نباید آموزش و پرورش در بخش پاتاوه مستقل باشد، استخر این شهر به صورت نیمه کاره رها شده و سالانه تعدادی از جوانان این منطقه در رودخانه بشار غرق می‌شوند.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: یکی دیگر از معضلات بخش پاتاوه نبود فضای آموزشی مناسب برای تحصیل فرزندان این دیار بوده و در یکی از موارد در یک کلاس و در شرایط کرونایی ۳۷ دانش‌آموز در یک کلاس درس می‌خوانند.

گفتنی است که بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا با جمعیتی افزون‌بر ۴۲ هزار نفر و دارا بودن روستاهای بزرگ از نبود زیرساخت‌ها اولیه رنج می‌برد و همه ساله بر مشکلات آن‌ها اضافه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی كهگيلويه و بويراحمد بخش پاتاوه شهرستان دنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به اینکه استاندار زنجان برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در استان را در سه محور صنعت، آب و کشاورزی عنوان کرده است، گفت: در همین راستا، ساخت سد‌های بزرگ در استان برای تأمین آب شرب، صنعت و حقابه‌های کشاورزی پایین دست آن اهمیت خود را نشان می‌دهد و این سد‌ها می‌توانند کارکرد دیگری همچون جلوگیری از بروز سیلاب و در برخی مناطق تولید برق را نیز به همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و نیاز منطقه به آب پایدار، سد مراش در شهرستان ماهنشان برای تأمین آب آشامیدنی شهر‌های ماهنشان، دندی و ۱۲۲ روستای مسیر و همچنین صنایع مستقر در این منطقه در حال احداث است و پاییز امسال به مرحله آبگیری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با تأکید بر اهمیت احداث سد بلوبین برای شهرستان ایجرود، گفت: هدف از احداث سد بلوبین در این شهرستان تأمین آب شرب و صنعت در شهر‌های زرین‌آباد، حلب، سعیدآباد و ۹۲ روستا در منطقه بوده و این سد نیز به مرحله آبگیری رسیده است.

باقری به مطالعه سد‌های کلوچ و جمال‌آباد باکلور در شهرستان طارم اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته به غیر از سال ۹۸ که با ترسالی مواجه شدیم با هماهنگی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از سد آیدوغموش برای باغات شهرستان طارم در ۲ فاز حدود ۱۵ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شد که با احداث دو سد کوچ و جمال آباد باکلور در این شهرستان در زمان پیک مصرف آب کشاورزی که تابستان است، می‌توان باغات زیتون را تأمین آب کرد و این می‌طلبد تا کشاورزان و بهره‌برداران از کشت محصولات پر آب طلب خودداری کنند.


وی ادامه داد: با احداث دو سد کلوچ و جمال آباد باکلور در شهرستان طارم تأمین آب پایدار باغات این شهرستان دور از انتظار نیست، چرا که نیاز آبی این منطقه در پیک مصرف حدود ۳۰ میلیون متر مکعب است که با احداث این دو طرح، موضوع مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: در شهرستان خدابنده ۲ سد زرین‌رود و اشراق در دست مطالعه است.

باقری به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب شرب پنج شهر و ۱۳۴ روستای منطقه خدابنده از سد تالوار در مهرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: طول مسیر انتقال ۱۶۱ کیلومتر است و هدف از اجرای آن تأمین آب شرب شهر‌های گرماب، زرین‌رود، کرسف، سهرورد، ۵۰ درصد نیاز شهر قیدار و ۱۳۴ روستای مسیر است.

دیگر خبرها

  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • مشارکت شهرداری در احداث یادمان شهدای جاویدالاثر تکاب
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت