Web Analytics Made Easy - Statcounter

موج خبرسازی بهارستان‌نشینان از ارسال حداقل ۲۳ شکایت از روحانی و کابینه او در روزهای گذشته شایعه احتمال تشکیل پرونده برای کابینه دولت تدبیر و امید را تقویت کرده بود. هرچند گزارش‌های کمیسیون اصل 90 در موارد متعدد در قوه قضائیه به ‌دلیل نداشتن سند و مدرک ادله‌پسند، در حال خاک‌خوردن هستند.

محاکمه روحانی و کابینه او در بهارستان در اوج مشکلات عدیده اقتصادی این روزهای کشور به روال عادی تبدیل شده و تربیون صحن هم به محلی برای شوآف‌های سیاسی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس یازدهم، بدون اشاره به هزینه‌های تمرکز مجلس بر شکایت از روحانی گفت: «۲۳ شکایت از روحانی و وزرایش به قوه قضائیه ارسال شده  و گزارش‌های جدیدی نیز در دستور کار است».

بخشی از این‌ گزارش‌ها که در صحن هم قرائت شده، شامل مواردی است که اصلا اتفاق نیفتاده است، مانند شکایت مجلس از اجرای سند ۲۰۳۰ توسط دولت؛ درحالی‌که این طرح با مصوبه هیئت دولت لغو شده و هرگز اجرائی نشده، اما مجلس با صرف وقت و هزینه گزاف از بیت‌المال، گزارشی تنظیم کرد؛ یعنی تلاش برای محکومیت امری که اجرائی نشده بود. یا اواخر مهرماه بود که خبری منتشر شد مبنی‌ بر اینکه بیش از 500هزار نفر از دانشجویان، طلاب و اقشار مختلف مردم با امضای نامه‌ای از حسن روحانی، رئیس‌جمهور سابق، به کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی شکایت کردند.

در شهریور هم پژمانفر، نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس، با بیان اینکه در پرونده‌ها کمیسیون از رئیس‌جمهور سابق شکایت کرده و پرونده‌ها به دادستان کل ارسال شده است، گفته بود: در پرونده مسکن همه سیاست‌هایی را که در این حوزه قرار به اجرا بوده، بررسی کرده‌ایم و از رئیس‌جمهور سابق (روحانی) به‌ دلیل ترک فعل‌هایی که داشته، شکایت کرده‌ایم. جدیدا هم نمایندگان در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی درباره چرایی تأخیر چندماهه در ترخیص کالاهای اساسی مورد نیاز کشور، با ۱۹۵ رأی موافق خواستار محاکمه روحانی شدند.

موارد مشابه این‌گونه شکایت‌ها از روحانی کم نیست و تاکنون در رابطه با درخواست محاکمه روحانی، فقط هشت فقره گزارش نظارتی درخصوص نقض اجرای ناقص و استنکاف از اجرای اصل یصدوسی‌وچهارم (134) قانون اساسی و قوانین متعدد در موضوع عدم تصویب تمام یا بخشی ‌از مقررات و آیین‌نامه‌های اجرائی قوانین، مغایرت‌های قانونی در نحوه انتخاب و انتصاب رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، استنکاف رئیس‌جمهور از اجرای اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی در موضوع سند ۲۰۳۰، بررسی عملکرد استانداری خوزستان، استنکاف از اجرای ماده (1) قانون مدنی از سوی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق، نقض در اجرای قانون تمرکز اختیارات و وظایف بخش کشاورزی در راستای اعمال ماده ۲۳۴ قانون اساسی، موضوع بررسی گرانی و نابسامانی‌های اخیر بازار و چرایی تأخیر چندماهه در ترخیص کالاهای اساسی را جهت رسیدگی به قوه قضائیه موافقت کردند. به این موارد باید شکایت مجلس از آذری‌جهرمی، اسحاق جهانگیری، معصومه ابتکار، زنگنه و محمدجواد ظریف را هم اضافه کرد.

با این اوصاف، انتظار برای رسیدگی به مشکلات کشور از سوی نمایندگان انقلابی نتیجه‌بخش نیست. همان‌طور که حسن لطفی، نماینده مجلس، گفت که «نه‌تنها کمیسیون اجتماعی، بلکه مجلس هم هیچ برنامه‌ای برای مقابله با گرانی و تورم ندارد». این در حالی است که مجلس اگر فراتر از شعار و تلاش برای تسویه‌حساب سیاسی بخواهد کاری انجام دهد، تدوین برنامه برای کنترل تورم و گرانی کمرشکن هفته‌های اخیر اوجب واجبات است.

نکته مهم دیگر در سخنان این نماینده مجلس آنجاست که گفته است: «بسیاری از آمارهای تهیه‌شده در دستگاه‌های اجرائی متناسب با سلیقه مدیران و برای نشان‌دادن موفقیت‌های آنها دستکاری می‌شود و به همین دلیل نمی‌تواند مرجعی برای تصمیم‌گیری مدیران بعدی یا سنجه‌ای برای بررسی عملکرد در یک دوره خاص باشد». بنابراین مجلس همچنان در خواب زمستانی است و فقط محاکمه روحانی در صحن شنیده می‌شود. این در حالی است که دیروز سخنگوی قوه قضائیه در واکنش به برخی اخبار مبنی ‌بر ثبت شکایت از حسن روحانی در قوه قضائیه اعلام کرد: طبق بررسی که داشتیم، در این خصوص پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل نشده است. ذبیح‌الله خداییان توضیح داد: دستگاه قضائی در رسیدگی به گزارش‌ها به مقام و موقعیت افراد توجه نمی‌کند و تبعیضی قائل نمی‌شود و هر گزارشی که واصل شود، طبیعتا برخورد می‌شود. او افزود: درخصوص رئیس‌جمهور محترم سابق اگر چنانچه گزارشی تهیه شود، با توجه به اینکه روحانی هستند، به دادگاه ویژه روحانیت ارسال می‌شود و باید از آن مرجع سؤال شود. طبق بررسی‌ای که داشتیم، در این خصوص پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل نشده است. گویا ۲۳ شکایت که حداقل هشت مورد آن از شخص روحانی است، سند و مدرک محکمه‌پسند و قابل استنادی با خود نداشته‌اند.

حال با اطمینان بیشتر می‌توان گفت که بهارستانی‌ها جز کار سیاسی بی‌حاصل همچنان دستاوردی بعد از ماه‌ها فعالیت برای دفاع از خود برای ارائه ندارند و فقط نام انقلابی را کنار مجلس یازدهم یدک می‌کشند.

23302

کد خبر 1567698

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم رئیس جمهور سابق محاکمه روحانی قوه قضائیه گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش فیلمی در تلویزیون همزمان با اعتراضات دانشجویی در آمریکا

همزمان با اعتراضات دانشجویی در آمریکا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی، «محاکمه ۷ شیکاگویی» امشب از شبکه نمایش پخش می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «محاکمه 7 شیکاگویی» محصول 2020  یکشنبه 9 اردیبهشت ساعت 19 روی آنتن می‌رود.

این فیلم روایتی از دادگاه هفت نفر از رهبران جنبش مخالف جنگ ایالات متحده علیه ویتنام است که به اتهام عبور از مرز های ایالتی به قصد شورش، تحت محاکمه قرار گرفتند.

بازیگرانی چون ادی ردمین، الکس شارپ، ساشا بارون کوهن، جرمی استرانگ، جان کارول لینچ، یحیی عبدالمتین دوم، مارک رایلنس و جوزف گوردون لویت در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

روایت فاطمه غفاری از ساخت فیلم و سریال کمتر از یک سال

«محاکمه 7 شیکاگویی » در مراسم اسکار 2021 در 6 بخش و در مراسم بفتا در سه بخش، نامزد دریافت جایزه بوده است.

گفتنی است، فیلم سینمایی «محاکمه 7 شیکاگویی» یکشنبه شب ساعت 19 پخش می‌شود و بازپخش آن روز دوشنبه ساعت‌های 3 بامداد و 15 خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • شکایت علیه ChatGPT به دلیل ناتوانی در تصحیح خطاها
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • پخش فیلمی در تلویزیون همزمان با اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟