Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز گذشته (چهارشنبه) پنجم آبان ماه در بروکسل با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام به مدت پنج ساعت به رایزنی و گفت‌وگو پرداخت در گفت‌وگویی این مذاکرات را جدی و سازنده خواند و گفت: تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران دستورکار اصلی گفت‌وگوها خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خبر رویترز درباره از سرگیری مذاکرات با ۱+۵ را شیطنت آمیز خواند و افزود: ما با ۱+۴ گفت‌وگو داریم و هنوز زمینه لازم برای این‌که آمریکایی‌ها بتوانند به برجام برگردند فراهم نشده است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر این‌که ایران باید پاسخ سؤالات خود را از آمریکا بگیرد نه اروپا نیز اظهار داشت: هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام اتحادیه اروپاست و در این جایگاه هم در دوره‌های قبل چنین گفت‌وگوهایی را داشتیم و الان در ادامه همان گفت‌وگوها ایشان (انریکه مورا) به عنوان هماهنگ کننده کشورهای ۱+۴ و ایران نقش آفرینی می‌کند و این گفت‌وگوها بر آن اساس شکل گرفته است.

باقری تأکید کرد: گفت‌وگوهای ما عملا با ۱+۴در نوامبر اجرایی خواهد شد./ فارس

در حال تکمیل...

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای اروپا باقری مذاکرات با ۱ ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین

سخنگوی جنبش فتح ضمن استقبال از گفت‌وگو میان نمایندگان این جنبش و حماس در پکن، گفت‌وگوی مستمر را بهترین جایگزین برای مشاجره‌ها دانست و تاکید کرد که فتح از تمامی فرصت‌ها برای گفت‌وگو استفاده خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، «جمال نزال» سخنگوی جنبش فتح و عضو شورای انقلابی آن در گفت‌وگویی با خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه با اشاره به مذاکرات میان دو جنبش فتح و حماس در پکن اظهار کرد: دور گفت‌وگوها میان دو جنبش فتح و حماس به میزبانی چین بر اساس این رویکرد فلسطینی فتح انجام شد که درباره اینکه تداوم گفت‌وگوها در واقعیت به یک گفت‌وگوی مستمر منجر می‌شود.

سخنگوی جنبش فتح گفت: فرهنگ گفت‌وگوی مستمر پسندیده و مفید و بهترین جایگزین جدل‌ها و مشاجره‌های میان دو جنبش است و جنبش فتح تمامی فرصت‌ها برای رایزنی و گفت‌وگو را غنیمت خواهد شمرد.

نزال با تاکید بر اینکه گفت‌وگو تنها راه درست و جایگزین سایر مسائل است، گفت: جنبش به دنبال یافتن راه‌حلی است که افق‌های جدیدی را برای همه در جهان بگشاید.

او تاکید کرد: این دور از گفت‌وگوها اساساً بر این محور متمرکز است که سازمان آزادی بخش تنها نماینده قانونی ملت فلسطین است و این مستلزم ورود دو جنبش حماس و جهاد به سازمان آزادی بخش بدون هیچ گونه ممانعت یا تعویقی است.

سخنگوی فتح در ادامه گفت: آشتی مستلزم آن است که حاکمیت، ارتش و تصمیم‌گیری یکپارچه‌ای وجود داشته باشد و این نیازمند آن است که همه به تعهدات بین‌المللی و تعهدات دولت فلسطین پایبند باشند که بر اساس آنها همکاری‌های جدیدی با جهان جهت لغو محاصره و ایجاد افق‌های جدید زندگی به روی فلسطین‌ها آغاز می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که دو جنبش فتح و حماس درباره تداوم گفت‌وگوها و تلاش برای برقراری اتحاد فلسطین در اسرع وقت توافق کرده و تمایل سیاسی خود به برقراری آشتی از راه گفت‌وگو را ابراز داشته و از حمایت‌های چین نیز تقدیر کردند.

این تحول در حالی است که «عباس زکی» از رهبران برجسته جنبش فتح در کرانه باختری به سران مقاومت فلسطین اعلام کرد که برخی از اسامی که می‌آیند و اظهارات انتقادی علیه مقاومت و جنبش حماس را مطرح می‌کنند، اصلاً نماینده فتح نیستند.

به نظر می‌رسد زکی از «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس خواسته با آن‌هایی که علیه مقاومت و دستاوردهای آن شکایت می‌کنند، با ملایمت برخورد کرده و برخی نظرات را به حساب نهادهای جنبش فتح نگذارد.

زکی در این رابطه تاکید کرد: رویکردهایی که مقاومت را زیر سوال می‌برند، مربوط به فتح نبوده و نمی‌توانند به نام جنبش فتح مطرح شوند.

پیش از این نیز عباس زکی در بیانیه‌ای تاکید کرده بود که یک عضو واقعی فتح از کسانی که در برابر اشغالگران اسرائیلی مقاومت می‌کنند، انتقاد نمی‌کند.

عباس زکی و هنیه همراه با دیگر رهبران جنبش حماس در حاشیه سفر هنیه به ترکیه، دیدار گرم و صمیمی با یکدیگر داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • در واکنش به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی؛ کنعانی: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار ‎آزادی بیان افتاده است
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • رقص هماهنگ مهران مدیری و محمدرضا شریفی‌نیا در فیلم «دایره زنگی» (فیلم)
  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • استقبال سخنگوی جنبش فتح از طرح گفت‌وگو با حماس به میزبانی چین
  • واکنش توهین‌آمیز سپهر حیدری خطاب به امید نورافکن + عکس