Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «س وهم شیشه ای» به نویسندگی و کارگردانی امید افشاری که قرار است اواخر آذر در یکی از تماشاخانه های خصوصی به صحنه برود این روزها مراحل تمرین را سپری می کند.

این نمایش که کاری است از گروه «باز - بازی» در سه اپیزود طراحی شده و اقتباسی آزاد از نمایشنامه «باغ وحش شیشه ای» تنسی ویلیامز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح این نمایش آمده است: «س وهم شیشه ای» روایتی است از تنهایی آدمیان با ظاهری شیشه‌ای که زشتی های درونشان به هنگام درخشش نور نمایان می‌شود، انسان‌هایی که تنها در تاریکی زیبا می‌مانند.

امید افشاری نویسنده و کارگردان نمایش در این باره به خبرنگار مهر گفت: اپیزود اول نمایش «س وهم شیشه‌ای» اقتباسی آزاد از نمایشنامه «باغ وحش شیشه ای» اثر نویسنده بزرگ تنسی ویلیامز است. تلاش کردم در بازنگری متن و بازنویسی اثر نگاهی متفاوت به اتفاقات نمایش داشته باشم؛ نگاهی بر خلاف جهت نمایشنامه اصلی با ایده ای رمزآلود و معمایی که تا حدی سعی بر آن شده هراس برانگیز نیز باشد. اپیزود اول نمایش آن چیزی نیست که ما از «باغ وحش شیشه ای» انتظار داریم.

وی ادامه داد: در اقتباسی که از این نمایشنامه شده است دیگر خبری از آن درام احساسی و اجتماعی و رئالیسم جادویی مستتر در متن نیست چون در اجرای این نمایش تمام تلاشم را کرده ام که ایده هایی نو به کار وارد شود و اجرایی همگام با متد روز دنیا داشته باشیم. برایم همراه کردن مخاطب چه عام و چه خاص در کنار هم به نوعی پیروزی محسوب می شود از این رو اتفاقات نمایش به شکلی طراحی و چیدمان شده که دور از انتظار مخاطب است.

افشاری درباره دیگر اپیزودهای نمایش بیان کرد: در ادامه مخاطبان شاهد ۲ اپیزود دیگر خواهند بود که کاملا مستقل از نمایشنامه ویلیامز و وام گرفته از واقعیت های جامعه امروزمان است و شاهد درامی با محوریت وهم عشق، خیانت و تقاص هستیم. تلاش من و گروه نمایش تاثیرگذاری مثبت روی مخاطب است تا دستاورد نمایش همچون اجراهای گذشته مان نقل کردن سینه به سینه مخاطبان باشد.

بازیگران این نمایش بدون ترتیب فرزاد دشتی، مرضیه آقاسی، الهه ادبی، سهیل صبوحی، زهرا شهبازی، مریم بحیرایی، شهرام شجاعی، محمد نیرومند
سمیرا شیری هستند.

از جمله دیگر عوامل این پروژه می توان به گروه کارگردانی: دستیار اول: شهناز نوری، آذر دریانی، دستیار دوم: محمد نیرومند، طراح صحنه و لباس: شهاب شریفی، آهنگساز: مجید ابراهیم زاده، منشی صحنه: شهناز نوری، آذر دریانی، عکاس: محمدرسول گایینی اشاره کرد.

کد خبر 5336348 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: امید افشاری تنسی ویلیامز تئاتر ایران کارگردان تئاتر فیلم کوتاه چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران تئاتر ایران جشنواره فیلم کوتاه تهران موسیقی نواحی محمد خزاعی جشنواره موسیقی نواحی ایران سریال ایرانی شبکه سه سیما فیلم سینمایی انیمیشن اسکار خارجی زبان حضور هنر ایران در جهان سریال سرجوخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند

 هر آزمون دشوار سنگ محکی است که در نهایت شخصیت شما را شکل می‌دهد و تاب‌آوری و مقاومتتان را تقویت می‌کند. چالش‌های زندگی همان نقاطی هستند که سرسخت بودن ذهنی ما را شکل می‌دهند و اگر از این ۷ طوفان زندگی عبور کرده باشید پس قوی‌تر از چیزی هستید که خودتان فکرش را می‌کنید.

به یاد داشته باشید که سرسختی ذهنی به معنای مصون ماندن در برابر سختی‌ها نیست بلکه موضوع نحوه پاسخگویی شما به آنهاست. سرسختی ذهنی به معنای روبه‌رو شدن با ناملایمات، درس گرفتن از تجربیات و قوی‌تر و مقاوم‌تر شدن است.

۱. پذیرش عدم قطعیت
پیچ و خم‌های زندگی می‌تواند حتی مستحکم‌ترین کشتی‌ها را از مسیر خود خارج کند. با این حال اگر شما با تسلط و ثابت‌قدم از این بلاتکلیفی عبور کرده باشید، در واقع به تاب‌آوری خود عینیت بخشیده‌اید.

پذیرش تردیدها یا عدم قطعیت‌ها یک شیرین‌کاری جسورانه نیست. بلکه تصدیق جزر و مدهای همواره در حال تغییر زندگی و یافتن آرامش در دل هرج و مرج است.

به آن لحظاتی فکر کنید که مسیر پیش‌رویتان پوشیده در غبار بود. آیا لنگیدید یا با شجاعت و اعتقاد پیش رفتید؟

به خاطر داشته باشید که تاب‌آوری به معنای فرار از طوفان نیست. بلکه به معنی بالا بردن بادبان‌ها و پیمایش مسیر است. با هر موجی که فتح می‌کنید قوی‌تر ظاهر می‌شوید.

۲. پذیرش شکست
شکست، آن اهریمن مخوف، ما را به زمین می‌اندازد و تردیدها را در گوش‌مان زمزمه می‌کند. اما پیچیدگی داستان اینجاست:‌ نحوه برخاستن دوباره شما چیزی است که پولادین بودن ذهن و درون شما را آشکار می‌کند.

شکست نه یک بن‌بست، بلکه سکوی پرتابی برای رشد است. بنابراین، اگر به جای غرق شدن در ناامیدی، غبار را کنار زدید، درس گرفتید و به جلو رفتید، آفرین بر شما!

۳. تنها قدم زدن
تنها قدم زدن به این معنی است که باید به نیروی درونی، خرد و انعطاف‌پذیری خود تکیه کنید. این به این معنی است که مجبور شده‌اید با زمختی زندگی روبه‌رو شوید بدون اینکه کسی از شدت ضربات کم کند یا بار آن را با کسی تقسیم کنید.

این موضوع ربطی به انزوا یا تنهایی ندارد. بلکه قضیه پذیرش و درک این موضوع است که ماجراجویی ما در این جهان عمیقاً شخصی است.

۴. زیستن در حال
در طوفان برنامه‌ها و جاه‌طلبی‌های ما، به راحتی می‌توان زیبایی عمیق لحظه حال را نادیده گرفت. اما کسانی که یاد گرفته‌اند اینجا و اکنون را گرامی بدارند، استقامت ذهنی منحصر به فردی از خود نشان می‌دهند.

ذهن‌آگاهی ما را دعوت می‌کند تا به طور کامل در هر لحظه زندگی کنیم و از چنگال پشیمانی‌های گذشته و عدم قطعیت‌های آینده رها شویم. اگر این تمرین را بپذیرید، به‌ویژه در طول آزمون‌های زندگی قدرت درونی قابل توجه خود را نشان می‌دهید.

۵. رها کردن نفسانیت و منیت
همه ما نفْس داریم؛ بخشی از ما که به دنبال شناخته‌شدن، اعتبار و برتری است. این بخشی از طبیعت انسان است. و توانایی رها کردن منیت، سطحی از قدرت ذهنی را نشان می‌دهد که حقیقتاً قابل ستایش است.

اگر توانسته‌اید نفس خود را کنار بگذارید، انتقاد را بپذیرید و از آن درس بگیرید، اشتباه خود را بپذیرید و موفقیت‌های دیگران را به اندازه موفقیت خود تحسین کنید، درنتیجه نوعی از سرسختی ذهنی خود را نشان می‌دهید که نادر است.

۶. یافتن آرامش در تنهایی
برای بسیاری از افراد فکر تنهایی ترسی را برمی‌انگیزد که مترادف تنهایی است. با این حال اگر آرامش خود را در تنهایی کشف کرده‌اید درواقع عمق تاب‌آوری ذهنتان را آشکار می‌کنید.

اگر تنهایی را نه به‌عنوان خلأ انزوا، بلکه به‌عنوان پناهگاهی برای تکامل شخصی پذیرفته‌اید، پس شما نمونه فردی هستید که استقامت ذهنی‌اش ستودنی است. زیرا در سکون، ما اغلب عمیق‌ترین حقایق خود را کشف می‌کنیم.

۷. رها کردن کنترل
رها کردن به معنای تسلیم شدن نیست. بلکه به اعتماد به جریان طبیعی زندگی و گشودن آغوش خود به روی فرصت‌های جدید اشاره دارد.

برخلاف تصور رایج، قدرت مترادف با حفظ کنترل سفت و سخت جنبه‌های مختلف زندگی نیست. اگر هنر تسلیم شدن در برابر جریان زندگی را بپذیرید، سطح قابل‌توجهی از تاب‌آوری ذهنی خود را به نمایش می‌گذارید.

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • از فردریک تا بازگشت به خان نخست
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • ۷ چالش بزرگ که شما را سرسخت‌تر از آدم‌های معمولی می‌کند
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • حمایت وینیسیوس جونیور و اورلین شوامنی از نیکو ویلیامز / عکس