Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضاییه با بیان این که در خوزستان نباید بیکاری و مشکلات اقتصادی برای مردم وجود داشته باشد، گفت: مردم خوزستان سزاوار ارائه بهترین خدمات هستند.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز (ششم آبان ماه) در بدو ورود به اهواز در جمع خبرنگاران ضمن تشریح اهداف سفر خود به خوزستان، اظهار کرد: خوزستان، استانی است که از جهات مختلف مثال زدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوزستان در طول قرن ها مدافع اهل بیت، دین و ارزش های دینی بوده است.

وی افزود: خوزستان شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده و در مقاطع مختلف نیز به دفاع از دین و ارزش ها در مقابل مهاجمان بیرونی و توطعه ها ایستادگی کرده است.

رئیس قوه قضاییه گفت: خوزستان در زمان دفاع مقدس هزاران شهید، جانباز و ایثارگر را تقدیم انقلاب کرده است. مدال و شهادتی که حضرت امام به مردم عزیز خوزستان داد، یک شهادت بی مانند است؛ حضرت امام فرمود که مردم خوزستان دین خود را به اسلام ادا کردند که این یک شهادت بسیار بزرگ و افتخار است.

وی ادامه داد: خوزستان با سابقه تاریخی درخشان در زمینه های مختلف و دارای دانشمندان، علما، شاعران و امکانات مادی مختلف از جمله رودهای پرآب و زمین های گسترده و حاصلخیز است. همچنین خوزستان به عنوان یکی از مراکز مهم آموزش عالی کشور و این که دارای ده‌ها دانشگاه و حوزه های علمیه است، دومین قطب اقتصاد کشور به شمار می رود.

محسنی اژه‌ای عنوان کرد: در خوزستان نباید بیکاری و مشکلات اقتصادی برای مردم وجود داشته باشد. مردم خوزستان سزاوار هستند تا بهترین خدمات برای آن ها ارائه شود اما متاسفانه برخی از مشکلات در استان وجود دارد که همه باید برای حل این مشکلات تلاش کنند.

وی ادامه داد: امروز همه مسولان از رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی، سایر دستگاه های اجرایی و قوه قضاییه مصمم هستند که همه توان خود را برای رفع مشکلات کشور و به خصوص استان خوزستان به کار بگیرند.

رئیس قوه قضاییه گفت: به عنوان یک خادم مردم در قوه قضاییه مصمم شدم تا با سفر به خوزستان و نظاره از نزدیک و همچنین با دریافت گزارش هایی که از قبل تهیه شده است، در حد ممکن و مقدور مشکلات قضایی و مشکلاتی که توسط دستگاه قضا می توان آن ها را حل کرد، مرتفع کنیم.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵

موسسه اقتصادی آلمان اعلام کرد که انتظار می‌رود بیکاری امسال در این کشور به طور متوسط به ۲.۸ میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۵ است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات المان، بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان، پیامدهای بحران اقتصادی در سال جاری آشکار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رکود اقتصادی در آلمان به طور فزاینده ای بر بازار کار تأثیر می‌گذارد. بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان (IW) که روز جمعه در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، انتظار می‌رود که بیکاری امسال به طور متوسط ​​به 2.8 میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال 2015 است. "هولگر شافر"، کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان در این باره گفت: سال گذشته با وجود رکود، بازار کار کاملاً باثبات بود. اما امسال ما پیامدهای بحران اقتصادی را شدیدتر احساس می‌کنیم.

این موضوع در بازار کار آشکارتر خواهد شد. در این تحلیل آمده است: برنامه‌های اشتغال شرکت‌ها هیچ رشدی را برای بقیه سال نشان نمی‌دهد. برخی از شاخص‌های پیشرو نیز دلیل کمی برای خوش بینی ایجاد می‌کنند. در ماه مارس، تعداد مشاغل خالی گزارش شده به کمترین میزان خود در پنج سال گذشته کاهش یافته است، حتی با وجود وضعیت اقتصادی مطلوب، در بهترین حالت می‌توان انتظار افزایش کمی در اشتغال را در سال جاری داشت. از آنجایی که بچه‌های بومی در حال رسیدن به سن بازنشستگی هستند، نیاز به جایگزینی وجود دارد و شکاف مهارتی به سختی از بین می‌رود.

بر این اساس بی میلی شرکت‌ها به استخدام افراد جدید، شانس جویندگان کار را برای یافتن شغل مناسب بدتر می‌کند، در نتیجه، بیکاری همچنان در حال افزایش است. IW که ارتباط نزدیکی با کارفرما ها دارد توضیح داد: "در سه ماهه چهارم انتظار می رود حتی شرایط از سطح بحران در همه گیری کرونا در سال 2020 نیز فراتر رود." به طور متوسط ​​سالانه تقریباً 2.8 میلیون بیکار و نرخ شش درصد را می‌توان پیش بینی کرد. با این حال، این کمتر از نقطه اوج در سال 2005 است، زمانی که تقریباً 4.9 میلیون نفر بیکار بودند و آلمان به دلیل "بازار کار فشرده" آن مرد بیمار اروپا محسوب می شد.

سایر مؤسسات تحقیقاتی اقتصادی اخیراً در گزارش بهاری خود برای دولت فدرال انتظار داشتند که در سال 2024 کمتر از 2.7 میلیون بیکار وجود داشته باشد. سال گذشته اقتصاد آلمان 0.3 درصد کوچک شد. اگرچه کالاها و خدمات کمتری تولید شد، اما تعداد افراد شاغل حدود 0.7 درصد افزایش یافت.

تعداد ساعات کار نیز 250 میلیون ساعت یا 0.4 درصد افزایش یافته است. کارشناسان IW این را از جمله به این واقعیت نسبت می دهند که شرکت ها تمایل دارند کارگران ماهر را حفظ کنند حتی اگر در حال حاضر نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند. با این حال، شرکت‌ها احتمالاً فقط می‌توانند در طول دوره‌های خشک اقتصادی کوتاه مدت این شرایط را حفظ کنند. با ادامه فاز ضعیف، به طور فزاینده‌ای محتمل است که نیروی کار باید تعدیل شود، زیرا کاهش دائمی بهره‌وری، رقابت‌پذیری شرکت‌ها را تضعیف می‌کند.

IW توضیح داد که ایجاد تعداد قابل توجهی شغل جدید در سال 2023 برای کاهش بیکاری کافی نیست. دلیل آن نیز مهاجرت خالص بالا است. در اوایل سال 2022، مهاجرت خالص 1.5 میلیون نفر از جمله یک میلیون پناهنده از اوکراین به آلمان صورت گرفت. در سال 2023، 650000 نفر دیگر به طور خالص در یازده ماه اول مهاجرت کردند.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتششکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند