Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه جمعیت سالمندان تا چند سال دیگر به ۳۰ درصد می‌رسد، گفت: ما طبیب‌ایم و صنعتگر و تاجر و سیاستمدار نیستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، بهرام عین‌اللهی ظهر امروز در جلسه تودیع و معارفه روسای کل سازمان نظام پزشکی در سالن همایش‌های صداوسیما اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب، مسئولیت‌های بزرگی بر دوش جامعه سلامت گذاشته شد؛ جوانان مدافع سلامت که باید شهرها و روستاها را طی می‌کردند تا عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران کنند، در همین حین بود که مسئله دفاع مقدس پیش آمد و در جبهه‌های مقدس هم این افراد به درمان مجروحان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهاد سلامت در این 40 سال ادامه داشت تا اینکه در دو سال اخیر به حد اعلای خود رسید، چراکه جنگ جهانی با ویروس منحوس کرونا منجر به بسیج مدافعان سلامت در کشور شد و  آنها را در خط مقدم نبردی دشوار قرار داد. جامعه پزشکی در عرصه دفاع از سلامت تا پای جان ایستادند و برای سلامت مردم خود را به آب و آتش زدند. هنگامی که خیلی‌ها از ترس کرونا با دلیل محدودیت‌ها از منزل بیرون نمی‌آمدند، جامعه پزشکی و سلامت، عاشقانه در مراکز درمانی خدمت می‌کردند.

عین‌اللهی تاکید کرد: ما طبیب‌ایم و صنعتگر و تاجر و سیاستمدار نیستیم و باید قدر خودمان را بدانیم بنابراین نمی‌توانیم درمان مردم را معطل تاخیر و تعجیل تصمیم‌گیری این و آن کنیم و جان مردم مهم‌ترین اولویت ماست؛ ما در اسرع وقت باید جان مردم را درمان کنیم. ما کادر سلامت سوگند خوردیم که هرکه در این سرا درآمد، درمانش کنیم و از ایمانش نپرسیم. در دفاع از سلامت همه رنگ‌ها، رنگ باخته و به رنگ سپید سلامت درمی‌آید.

وزیر بهداشت ادامه داد: بیماری همه‌گیر کرونا نشان داد که سلامت یک بعدی نیست و بر همه ابعاد زندگی و معیشت مردم موثر است. امروز می‌بینیم که بسیاری از مسائل اقتصادی، بیکاری و ... متاثر از سلامت است و همه سیاست‌گذاران به اهمیت سلامت بیش از پیش پی می‌برند. امروز حرکت پرشکوه مردم در واکسیناسیون عمومی کرونا، منجر به شگفتی همه اندیشمندان جهان شده و برای ما امیدبخش تحول عظیم در آینده سلامت مردم است.

عین‌اللهی گفت: وقتی که در تیرماه میزان واکسیناسیون را بررسی می‌کنیم، حدود 5 میلیون دوز واکسن تزریق شده بود، اما امروز به 84 میلیون دوز رسیدیم و 79 میلیون دوز در عرض دوماه و نیم گذشته تزریق شد که رکوردی جهانی است. در عرض یک هفته به اندازه جمعیت برخی کشورهای همسایه توانستیم واکسیناسیون انجام‌ دهیم و این فقط با حمایت مردم، شدنی بود. هر برنامه‌ای در صورتی موفق می‌شود که مردم به صحنه آیند. اگر مردم از برنامه‌ای حمایت نکنند، قطعا با شکست مواجه می‌شوند. در مرداد شاهد مرگ‌ بیش از 700 نفر در روز بودیم که واقعا یک فاجعه ملی و دردناک بود.

وی افزود: برنامه‌هایی مانند نظام ارجاع، پرونده الکترونیک، بیمه همگانی و ... در دستور کار است؛ همچنین بحث جمعیت که امروزه یک تهدید بسیار بزرگ برای نظام ما است، بسیار مهم است. امروز نزدیک 12 درصد مردم مسن هستند و تا چند سال آینده به 30 درصد خواهد رسید. ان‌شاءالله بتوانیم در حرکت انقلابی که مجلس شروع کرده، کمک کنیم و به خصوص جامعه پزشکی در درمان ناباروری و مسائل مربوط به آن بتوانند اقدام کنند. مشکل امروز ما سبک زندگی و لزوم اصلاح آن است. بحث کیفیت دارو و خودکفایی در دارو و تجهیزات پزشکی مهم است در عین حال پژوهش‌هایی که باید کاربردی باشد و به درد مردم بخورد، باید انجام شود تا نیاز مردم رفع شود. پارک‌های علم و فناوری و بحث‌های دانش بنیان، اهمیت دادن به بهداشت و خانه‌های بهداشت و بحث پیشگیری مقدم بر درمان نیز مهم است.

وی ادامه داد: در حوزه آموزش و نیروی انسانی، ما تمام زمینه‌های آموزش مترقی را در کشور داریم و هیچ مشکلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی از نظر داشتن اساتید مجرب نداریم. مشکل جدی ما مدیریت آموزش است.

وی گفت: ما باید تمام ظرفیت‌های موجودمان را در تربیت نیروهای انسانی جوان و نابغه به کار گیریم و مستعد کنیم همچنین اساتید باتجربه ما که سال‌ها زحمت کشیدند و پزشکی ما را از وضعیت فلاکت‌بار پزشکان پاکستانی و هندی در آغاز انقلاب نجات دادند، به طوری که اکنون خودکفایی  سلامت و درمان داریم و نه‌تنها درمان خودمان را انجام می‌دهیم، بلکه کشورهای همجوار ما هم برای درمان به ما مراجعه می‌کنند که ان‌شاءالله این مشکلات هم حل خواهد شد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه پزشکان با ادای سوگند متعهد می‌شوند که به نجات بیماری ها بپردازند، گفت: پزشکی فقط علم نیست، بلکه با روح و عواطف و احساسات بیمار هم سروکار دارد. پزشکی جدای از آنکه یک علم است، بیشتر یک هنر است. باید توجه کرد که سیاست‌های عدالت‌محور وزارت بهداشت بسیار مهم است و همه مردم باید به سمتی بروند که از نظر بهداشت و درمان از خدمات به صورت یکسان برخوردار شوند. همکاری نزدیک وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی می‌تواند این امر را تحقق بخشد. 

مراحل تأیید واکسن‌های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت تا اواخر امسال ادامه دارد انتشار مقاله مرحله پیش‌بالینی واکسن برکت در یک مجله معتبر جهانی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بهرام عین اللهی اظهار کرد: خوشبختانه با تصویب روز گذشته مجلس، مقرر شد که ۱۰ هزار میلیارد تومان از اعتبارات وزارت بهداشت برای برقراری فوق العاده خاص به کارکنان این وزارتخانه، پرداخت شود.

وی با بیان اینکه هدف ما از حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی، تسهیل امور و راحتی مردم دانست و گفت: امروزه مواد غذایی به راحتی و به شیوه غیرحضوری برای همه در دسترس است و مشارکت سکو‌های اینترنتی در حمل دارو می‌تواند موجب راحتی کار مردم شود. 

وزیر بهداشت تاکید کرد: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی به صورت کد پیگیری است و حمل کننده دارو از سکو، اطلاعی از فهرست و محتویات دارو‌های افراد ندارد و مسئولیت ارائه دارو نیز با مسئول فنی داروخانه‌هایی است که آن را از این شیوه فروخته است. 

وی با تاکید بر اهمیت سلامت کودکان در تامین سلامت بزرگسالان، از اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه بخشی از رشد تکاملی در دهه اول زندگی هر فرد رخ می‌دهد، افزود: تمام اعضای بدن، رشد تکاملی دارند بنابراین هر حادثه و بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، می‌تواند در سنین بالاتر و حتی تا پایان عمر نیز وجود داشته باشد و سلامت افراد را به مخاطره بیندازد.

عین اللهی با اشاره به پیشنهاد وزارت بهداشت و بررسی طرح درمان کودکان زیر ۷ سال در کمیته‌های مختلف دولت، گفت: خوشبختانه این طرح در هیات دولت تصویب شد و جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که علیرغم مشکلات و تحریم‌ها خدمات مورد نیاز کودکان زیر ۷ سال را در مراکز دولتی به صورت رایگان ارائه دهد.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور است

وزیر بهداشت از طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و گفت: ممکن است نتایج این طرح در دولت مردمی مشخص و ملموس نباشد، اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی ابلاغ شده است. 

تامین نیاز‌های دارویی کشور با کمک شرکت‌های دانش بنیان

عین اللهی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت را تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت دانست و گفت: با استفاده از توان و ظرفیت این شرکت‌ها می‌توانیم بسیاری از نیاز‌های دارویی کشور از جمله دارو‌های بیماران تالاسمی را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه خوشبختانه شاهد رشد تولیدات دارو‌های مورد نیاز توسط شرکت‌های ایرانی هستیم، گفت: بعضا ممکن است برخی از بیماران، تمایلی برای مصرف دارو‌های ایرانی نداشته باشند که تجویز و مصرف دارو‌های خارجی توسط متخصصان مورد تایید وزارت بهداشت انجام می‌شود، اما اولویت ما، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. 

ثبت رکورد افزایش شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت در دولت مردمی

وزیر بهداشت به فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان حوزه سلامت تا سال ۱۴۰۰ اشاره و عنوان کرد: در دولت مردمی و تا کنون، تعداد شرکت‌های دانش بنیان این حوزه به بیش از یک هزار و ۴۰۰ شرکت رسیده و شاهد رکوردی در افزایش تعداد این شرکت‌ها هستیم و با تسهیلات و حمایت‌های دولت نیز تعداد این شرکت‌ها رو به رشد است. 

عین اللهی تولید پانسمان مورد نیاز بیماران پروانه‌ای را یکی از اقدامات ارزشمند شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت ارزیابی و خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای تولید این پانسمان‌ها آغاز شده البته قبل از تولید و تجاری سازی هر محصول، باید پژوهش و تحقیقات انجام شود که تولید این پانسمان نیز در مرحله تحقیقاتی است و امیدواریم با حمایت‌های دولت به مرحله تجاری سازی و تامین نیاز‌های داخلی برسد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در تامین نیاز‌های کشور یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت است. 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد جایگاه والای پزشکی کشورمان در منطقه، گفت: امروز قوی‌ترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و در جهان نیز در حوزه‌های مختلف، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته ایم که باز هم تقویت می‌شود. 
سینوفارم کم عارضه‌ترین واکسن بود

وزیر بهداشت در خصوص برخی عوارض یک واکسن خارجی، گفت: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۶۰ نفر از بهترین اساتید، دانشمندان و صاحبنظران در رشته‌های مختلف پزشکی است. بیشترین واکسن تزریق شده در کشور که تا کنون بیش از ۱۵۵ میلیون واکسن تزریق شده سینوفارم بود و این واکسن، کم عارضه‌ترین واکسن بوده است.

عین اللهی از رصد و ثبت عوارض واکسن‌ها توسط کمیته علمی کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه کمترین عوارض مربوط به واکسن را در جمهوری اسلامی ایران داشته ایم و استفاده از واکسن توانست به کنترل کرونا کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی