Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز پنجشنبه در جریان بازدید رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از مجتمع مدیریت زباله آرادکوه در جمع خبرنگاران با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با رئیس جمهوری اظهار داشت: در جلسه سه ساعته نمایندگان این استان با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، مسائل اصلی استان از جمله مشکلات زیست محیطی، آلودگی هوا و مدیریت پسماند مطرح و دستورات لازم برای پیگیری و رفع این مشکلات صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اهمیت موضوع محیط زیست تهران باعث شد تا رئیس جمهوری از اختصاص برخی از جلسات هیأت دولت به این موضوع خبر دهد تا با کمک کل بدنه دولت و مسئولان اجرایی، این مشکلات برطرف شود.

منصوری اضافه کرد: موضوع مدیریت پسماند تهران، مشکلی تک بعدی نیست که فقط به شهرداری، استانداری و یا محیط زیست مرتبط باشد بلکه مسأله‌ای است که رفع آن به عزم، اراده، تدبیر و برنامه ریزی تمامی مسئولان نیاز دارد.

وی افزود: سایت فعلی مدیریت زباله آراد کوه از مساحتی بالغ بر هزار و ۲۰۰ هکتار برخوردار است و به عنوان بزرگترین سایت بازیافت زباله خاور میانه، روزانه پنج تا هفت هزار تن زباله ورودی دارد که این حجم، بار خدمات بسیاری زیادی را بر شهرداری تحمیل می‌کند.

منصوری اظهار داشت: به منظور بهره‌وری مناسب از وضعیت موجود لازم است تا ضمن به کارگیری از مکانیزم‌های علمی و فناوری‌های جدید، موضوع تفکیک زباله از مبداء نیز در جامعه فرهنگ سازی شود چرا که هر خانواده تهرانی در شبانه روز ۷۰۰ گرم زباله تولید می‌کند که مدیریت این مقدار پسماند در حجم کل تهران، هزینه‌های زیادی برای شهرداری به همراه دارد.

وی گفت: در جلسه مشترک با شهردار تهران، حل مسأله آرادکوه به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهر اعلام شد که برای رفع آن، نمی‌توان تصمیم کوتاه مدتی اتخاذ کرد و به یک طرح جامع و بلند مدت نیاز است.

استاندار تهران با اشاره به انجام مطالعات توسط گروه مشاورین گفت: نتیجه مطالعات مشاورین در خصوص مشکل آرادکوه تا چهار ماه آینده اعلام می‌شود که با توجه به پیچیدگی موضوع و استقرار بیش از ۳۰ میلیارد تومان زیرساخت در این منطقه، اگر تصمیم نهایی بر جابجایی این مجتمع باشد، باید آن را در بلند مدت اجرایی کرد.

وی افزود: به منظور بررسی مسائل و مشکلات این منطقه، ظرف یک ماه آینده جلسه مشترکی با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، فرمانداری شهرستان ری و مسئولان شهرداری برگزار می‌شود تا تصمیم نهایی و اساسی در رفع مشکلات این منطقه اتخاذ شود.

منصوری با تأکید بر این که حل مشکل آرادکوه در کوتاه مدت امکان‌پذیر نیست افزود: بسیاری از مشکلات تهران و شهرستان‌های اطراف، به سمت ری سرازیر شده است.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های این منطقه برای ۶۰ سال پیش است که در آن زمان تهران فقط ۲ میلیون نفر جمعیت داشت حال آنکه امروز با در نظر گرفتن تعداد اتباع ساکن در این منطقه، ۱۵ میلیون نفر در استان تهران سکونت دارند.

منصوری اضافه کرد: افزایش بیش از هفت برابری جمعیت استان تهران طی سال‌های گذشته ایجاب می‌کند که برنامه‌ریزی جامعی برای حل آن انجام شود.

وی گفت: اگر قرار به جابجایی مجتمع آرادکوه نیز باشد، باید مکان جایگزین مناسبی در نظر گرفته شود که بخشی از آن، در مصوبات کارگروه محیط زیست سه دولت گذشته بررسی شده ولی تصمیم گیری نهایی در این خصوص به دلیل آماده نبودن زیرساخت‌ها و وجود چند ۱۰ هزار میلیارد تومان زیر ساخت در این مجمع، اتخاذ نشده است.

منصوری با اشاره به منطقه هوشنگ‌آباد به عنوان یکی از گزینه‌های انتقال مجتمع مدیریت پسماند تهران گفت: باید در نظر داشت که قرار نیست برای حل مشکل یک منطقه، برای ساکنان مناطق دیگر  استان تهران مشکل اجاد شود؛ به طور قطع اگر تصمیمی برای جابجایی این منطقه وجود داشته باشد همه جوانب بررسی می‌شود تا مشکل مشابه مردم شهرری و کهریزک ایجاد نشود.

استاندار تهران تأکید کرد: فلسفه بازدید میدانی مسئولان، حل مسائل و مشکلات شهروندان است و بنده متولد مناطق جنوی تهران هستم و از عمق جان با مسائل و مشکلات زیست محیطی منطقه آگاهی دارم و به طور قطع تصمیمات اتخاذ شده به نفع مردم خواهد بود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست محسن منصوری ری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست محسن منصوری مجلس شورای اسلامی سازمان حفاظت محیط زیست محسن منصوری ری استان تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد