Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز گذشته (چهارشنبه) پنجم آبان ماه در مقر اتحادیه اروپا در بروکسل با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام به مدت پنج ساعت به رایزنی و گفت‌وگو پرداخت در گفت‌وگویی در این باره اظهار داشت: در ادامه گفت‌وگویی که با آقای مورا در تهران داشتیم در نشست چند ساعته در بروکسل درباره زمین‌ها، اقتضائات و شرایطی که لازم است برای این‌که گفت‌‌وگوهای نتیجه محور بین ایران و ۱+۴ شکل بگیرد، رایزنی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درباره چارچوب‌ها و الزامات شکل گیری این گفت‌وگوها تبادل نظر کردیم و قرار بر این شد بر اساس این چارچوب‌ها ایران و ۱+۴ ظرف یک ماه آینده بتوانند گفت‌وگوهایی را شکل بدهند.

موضوع اصلی در این گفت‌وگوها لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی است 

معاون وزیر خارجه اضافه کرد: نکته‌ای مهم که در جلسه تهران و بروکسل بر آن تأکید شد این است که جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگوهایی را دنبال می‌کند که مستلزم دستاورد عملی و نتیجه عملی باشد. جمهوری اسلامی ایران گفت‌وگو برای صرفا دستیابی به یک توافق بر روی کاغذ را دنبال نمی‌کند. 

علی باقری که با شبکه پرس تی وی گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: موضوع اصلی در این گفت‌وگوها لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی است که در طول چند سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال شده است، به ویژه تحریم‌هایی که به واسطه خروج آمریکا از برجام توسط ترامپ تحت عنوان فشار حداکثری به مردم ما اعمال شده و ما به دنبال رفع این تحریم‌‌ها علیه ملت ایران هستیم.

 الان هم در میدان مذاکره حاضر هستیم

معاون وزیر امور خارجه توضیح داد: چون ما یک منطق قوی و مستحکمی داریم و براساس آن منطق قوی و مستحکم وارد میدان مذاکره شدیم و الان هم در میدان مذاکره حاضر هستیم. در جلسه روز چهارشنبه تأکید کردم ما به صورت کامل به توافق پایبند بودیم و الان هم هستیم، در کنار میز مذاکره هستیم.

وی اضافه کرد: کسانی از میز مذاکره فاصله دارند که یا نسبت به تعهداتشان پایبندی نشان نداده و پایبند نبودند یا کسانی که ناقض تعهدات قبلی بودند. آنها فاصله بسیار زیادی با میز گفت‌وگو دارند ولی ما براساس منطق قوی که داریم در میز گفت‌وگو حاضر هستیم ولی منتظریم که آیا طرف مقابل این آمادگی را دارد که وارد یک مذاکرات جدی شود که بتواند نتیجه عملی داشته باشد که نتیجه عملی آن از نظر ما لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی علیه ملت ایران است.

این دیپلمات ارشد ایرانی خاطرنشان کرد: گفت‌وگوهای نتیجه محور برای ما مورد قبول است، گفت‌وگوهایی که نتیجه عملی داشته باشد و منجر به لغو تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی شود. 

گفت‌وگو برای گفت‌وگو و مذاکره برای مذاکره را قبول نداریم و نمی‌پذیریم

باقری بیان کرد: ما گفت‌وگو برای گفت‌وگو و مذاکره برای مذاکره را قبول نداریم و نمی‌پذیریم، ولی گفت‌وگویی که نتیجه آن لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران باشد، این گفت‌وگو می‌تواند مدنظر ما باشد و از چنین گفت‌وگویی استقبال می‌کنیم.

باقری پس از مذاکرات پنج ساعته با انریکه مورا در توئیتی نوشت: گفت‌وگوی جدی و سازنده‌ای با انریکه مورا درباره عناصر ضروری مذاکرات موفق داشتم. توافق کردیم پیش از پایان ماه نوامبر مذاکرات را آغاز کنیم. تاریخ دقیق هفته بعد اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است باقری در مذاکرات دیروز در بروکسل در خصوص لغو موثر‌ تحریم‌ها و پایبندی سایر طرف‌ها به تعهدات خود به رایزنی پرداخت.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در این ملاقات با تاکید بر تجربه چند ساله بدعهدی در اجرا و نهایتا خروج یکجانبه و غیرقانونی از برجام توسط ایالات متحده و بی عملی کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات پذیرفته شده خود، بیان کرد: آنچه برای ایران موضوعیت دارد، لغو موثر تحریم‌ها و عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران است و هر توافقی باید خواسته های ایران در این‌خصوص‌را برآورده سازد.

باقری ارائه تضمین برای عدم تکرار بدعهدی و رفتارهای غیرقانونی طرف‌های مقابل را خواسته غیرقابل چشم پوشی ایران خواند. 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز روز چهارشنبه پنجم آبان ماه در نشستی خبری درباره مذاکرات تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم از نقطه بن بست مذاکرات وین وارد مذاکرات وین شویم، ولی فرمتی که در مذاکرات وین شکل گرفته را قبول داریم و به زودی پس از ارزیابی از گفت‌وگوهای امروز آقای باقری با آقای مورا و مسئولان اتحادیه اروپا درباره این‌که در چه تاریخی وارد گفت‌وگو و مذاکره با ۱+۴ شویم، تصمیم می‌گیریم. ولی دیر نخواهد بود و بزودی این اتفاق خواهد افتاد و با ۱+۴ گفت‌وگوها را از سر می‌گیریم. 

پربیننده ترین ثبت نام سایپا ( آخرین فرصت ) سهمیه بنزین کارت‌ سوخت می سوزد؟ غافلگیری وزیر نفت از حضور سرزده رییسی + فیلم همه چیز درباره وام ضروری بازنشستگان / چه کسانی در اولویت دریافت هستند؟ خرید مسکن حمایتی به صرفه است؟ / مسکن حمایتی بخریم یا مسکن مهر؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برجام جمهوری اسلامی ایران گفت وگو گفت وگوهای امور خارجه نتیجه عملی گفت وگویی گفت وگوها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • آغاز رسمی مذاکرات پرسپولیس با 10 بازیکن
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • سومین دور مذاکرات مربوط به توافقنامه امنیتی آمریکا و اوکراین
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی