Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرتا اسدی تحلیلگر بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص روند شاخص کل بورس اظهار کرد: شاخص کل با ناحیه مقاومتی یک میلیون و ۵۷۲ هزار واحد برخورد کرد و دچار ریزش شده است. ریزشی که همچنان تا این هفته ادامه پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید

شاخص گروه بیمه تا جبران زیان سهامدارانش ۷۰ درصد فاصله دارد!

او بیان کرد: در حال حاضر شاخص کل، در ناحیه‌ی بحرانی و پر فشار قرار گرفته است و در وضعیت بدون نوسان و با نوسان بسیار ضعیف باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این که شاخص کل در هفته جاری با ناحیه حمایتی ۳۸ درصد فیبوناچی برخورد داشته که معادل تراز یک میلیون ۳۳۳ هزار واحد است، احتمالا در هفته آینده مورد حمایت و واکنش مثبت قرار خواهد گرفت.

این تحلیلگر بازار سرمایه افزود: لازم به ذکر است، در دو برخورد قبلی شاخص کل با خط حمایتی فیبوناچی، شاهد رشد شاخص کل بودیم، پس احتمالا در هفته آینده نیز رشد کوتاه مدتی خواهیم داشت، اما نمی‌توانیم انتظار رشد بلند مدت را داشته باشیم.

او بیان کرد: همچنین با توجه به وضعیت اندیکاتور RSI و اندیکاتور Stochastic که ضعف/قدرت و شدت روند را نشان می‌دهند می‌توان نتیجه گرفت،  شاخص کل در حالت بدون نوسان قرار دارد که در ابتدا باید این روند تقویت شود و بعد شروع به حرکت نماید. کاهش حجم معاملات نیز دلیلی بر تضعیف قدرت روند است.

اسدی در خصوص روند شاخص فرابورس گفت: شاخص فرابورس نیز در بازه میان مدت در کانال نزولی و اصلاحی قرار دارد که البته اصلاحاتی را نیز شاهد بوده، اما قدرت سطح بالایی کانال بیشتر بوده است و توانسته روند را حفظ نماید.

او بیان کرد: همچنین یک خط حمایتی قدرتمند در محدوده ۲۰ هزار واحدی ایجاد شده بوده که حمایتی قدرتمند محسوب می‌شود چرا که سابقه‌ی این حمایت نشان از قدرت آن دارد. خط ضریب ۰.۵ فیبوناچی نیز با این حمایت انطباق دارد که قدرت آن را تشدید می‌کند. اما در حال حاضر شاخص فرابورس توانسته است این حمایت را بشکند و نزول نماید که دلیلی قوی برای تشدید ریزش است.

او افرود: پس به صورت کلی و با دید میان مدت، در شاخص فرابورس شاهد ریزش خواهیم بود. البته اصلاح‌های کوچک مثبتی نیز به این شاخص وارد خواهد شد که در روند کلی تاثیر چندانی ندارند. اندیکاتور‌های RSI و Stochastic نشان دهنده ضعف شدید در شدت و قدرت روند شاخص فرابورس هستند.

تحلیلگر بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، شاخص کل هم وزن در چه وضعیتی قرار دارد؟ اظهار کرد: شاخص کل هم وزن نیز درگیر چندین ناحیه‌ی مقاومتی و حمایتی متعدد است که کف این ناحیه را تراز ۳۶۹ هزار واحد و سقف این ناحیه را مقدار ۴۷۴ هزار واحد تشکیل داده است.

او بیان کرد: همچنین در شاخص هم وزن شاهد یک ریزش در بازه میان مدت از سقف ناحیه بوده ایم. این شاخص در مسیر اصلاح درگیر چند ناحیه‌ی بحرانی ضعیف‌تر شده است، اما با ایجاد چند اصلاح کوچک به کاهش خود ادامه داده و کانال نزولی را ایجاد نموده است.

او افزود: همانطور که در تصویر مشخص است خط میانی کانال نزولی، تاثیراتی را بر روند اصلی شاخص هم وزن گذاشته است که قوی نبوده اند، صعود جزیی روز گذشته نیز از همین دسته است. اندیکاتور Stochastic نیز ماندن در ناحیه‌ی تضعیف روند و اشباع فروش را نمایش می‌دهد و اندیکاتور RSI نیز با کاهش متوالی، خبر از کاهش قدرت متوالی این روند می‌دهد.

او بیان کرد: بنابر توضیحات داده شده، از سرمایه گذاران محترم تقاضا می‌شود به منظور سرمایه گذاری در بازه‌های میان مدت و بلند مدت، دقت بسیار به خرج دهند و از تصمیمات هیجانی دوری نمایند.

اسدی در پایان در خصوص ابزار‌های تحلیلی به کار رفته شده گفت: در تحلیل شاخص کل، هم وزن و فرابورس از ابزار‌هایی همچون اندیکاتور‌های RSI و Stochastic و فیبوناچی استفاده شده است. اندیکاتور‌های RSI و Stochastic، ابزاری برای تحلیل وضعیت قدرت و شدت روند هستند.

او بیان کرد: تحلیل کانال نیز ابزاری بسیار معتبر برای تشخیص وضعیت روند با در نظر گرفتن نوسانات مختلف آن است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه تحلیل تکنیکال شاخص کل شاخص هم وزن شاخص فرابورس شاخص فرابورس هزار واحد میان مدت شاخص کل ناحیه ی هم وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته

یک کارشناس بازار سرمایه روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت را متعادل مثبت دانست و صنایع فولادی، پالایشی و همچنین نماد‌های تک‌سهم را به عنوان پیشتازان این هفته بورس معرفی کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «بهنام صمدی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون روند این بازار در هفته سوم اردیبهشت ماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود که بورس در این هفته روند متعادل مثبتی را تجربه خواهد کرد.


این کارشناس بازار سرمایه توضیح داد: در طول هفته‌های اخیر شاخص کل بورس موافق شد که از محدوده مقاومتی ۲ میلیون ۲۷۰ هزار واحد عبور کند. با تحقق این مسئله اصلاح قیمت در این محدوده تکمیل شد و اکنون بورس آمده است که یک روند صعودی را در پیش بگیرد. حال باید دید که اخبار بنیادین تا چه حد می‌تواند بر این مسئله موثر واقع شود.


وی اخبار مربوط به احتمال تغییر نرخ ارز نیمایی را به عنوان یکی از اخبار موثر بر این بازار عنوان کرد و درباره آن گفت: در حال حاضر این مسئله یکی از اخبار مهم و در عین حال موثر بر بازار سهام است. تاکنون نامه‌نگاری‌های متعددی برای تحقق این موضوع صورت گرفته است.


صمدی همچنین درباره اثرگذاری نامه‌نگاری برخی از انجمن‌های تولیدی کشور با مقام معظم رهبری برای تغییر نرخ ارز نیمایی بر روند بازار سرمایه گفت: این نامه خود به تنهایی اثری بر بازار نخواهد گذاشت، بلکه این تصمیم بانک مرکزی درباره تغییر نرخ ارز نیما است که می‌تواند وضعیت بازار سهام را بهتر کند.


این کارشناس سرمایه اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را به عنوان یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بورس دانست که تعیین تکلیف آن می‌تواند شرایط مثبتی را برای این بازار رقم بزند.


وی در پایان پیرامون نماد‌های پیشتاز بازار سهام در هفته سوم اردیبهشت ماه هم توضیح داد: با توجه به اخبار مربوط به تغییر نرخ ارز نیمایی، انتظار می‌رود که در این هفته صنایع فولادی، پالایشی و همچنین تک سهم‌ها از وضعیت خوبی نسبت به سایر صنایع و یا نماد‌های بورسی برخوردار شوند.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بازار سرمایه ، بازار سهام ، بازار بورس ، بهنام صمدی ، نماد بورسی ، شاخص بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA5

دیگر خبرها

  • افت بیش‌از ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس در شروع معاملات
  • لحظه به لحظه با بورس / کاهش هزار و ۶۱۹ واحدی شاخص کل
  • کاهش هزار و ۶۱۹ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • تصاویری از عملیات موفق حماس علیه پایگاه نظامیان صهیونیست | قدرت موشک‌های کوتاه برد رجوم را ببینید + ویدئو
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • افزایش ۴۲۶ واحدی شاخص کل بورس
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود