Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از بیانیه دوازده کشور اروپایی علیه گام جدید رژیم صهیونیستی برای ساخت واحد‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری، وزارت امور خارجه روسیه نیز به این اقدام تل‌آویو واکنش نشان داد و مخالفت خود را با آن اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت امور خارجه روسیه، عصر امروز (پنجشنبه)، به اقدام تل‌آویو در تصویب طرحی جدید برای ساخت واحد‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته (چهارشنبه پنجم آبان ماه)، منابع عبری‌زبان گزارش کردند که «شورای عالی برنامه‌ریزی و ساخت و ساز» وابسته به «ادراه مدنی» در اراضی اشغالی (از بازو‌های اجرایی رژیم صهیونیستی) ساخت بیش از ۳۰۰۰ واحد صهیونیست‌نشین جدید در کرانه باختری را تصویب کرده است.

بر اساس گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، مسکو اعلام کرد که فعالیت‌های شهرک‌سازی تل‌آویو در اراضی اشغالی فلسطین در کرانه باختری و قدس شرقی «غیرقانونی» است و اقدام جدید تل‌آویو، نوعی «الحاق» اراضی فلسطین به شمار می‌آید.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص گفت: «ما بر موضع اصولی و ثابت روسیه مبنی بر قانونی نبودن فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیل تأکید می‌کنیم. ما یقین داریم که چنین اقدامات یک‌جانبه‌ای امکان برپایی کشور قابل زندگی و یکپارچه فلسطین مطابق با قطعنامه‌های سازمان ملل و همچنین تلاش‌های جامعه بین‌الملل برای مهیا کردن شرایط مناسب به منظور از سرگیری گفتگو‌های سیاسی فلسطینی-اسرائیلی در سریع‌ترین زمان ممکن را تضعیف می‌کند».

وزارت امور خارجه آلمان نیز امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای مشترک با ۱۱ کشور دیگر اتحادیه اروپا خواستار صرف‌نظر رژیم صهیونیستی از طرح ساخت حدود سه هزار واحد صهیونیست‌نشین در کرانه باختری شدند.

اردن نیز به این اعلام تل‌آویو واکنش نشان داد و مخالفت خود را با این گام رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

دولت ژاپن نیز امروز اعلام کرد که شهرک‌سازی‌های جدید تل‌آویو در کرانه باختری نقض حقوق بین‌الملل است و امکان دست‌یابی به تفاهم در ارتباط با راهکار دودولتی را تضعیف می‌کند.

شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در دوره ریاست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا شاهد جهش چشمگیری بود بطوریکه تل‌آویو، مطابق با گزارش منابع صهیونیستی، در سال ۲۰۲۰، ۱۲۱۵۹ واحد صهیونیست‌نشین جدید احداث کرد که این تعداد واحد از سال ۲۰۱۲ تاکنون بی‌سابقه بوده است.

شهرک‌سازی‌ها در حالی در خاک فلسطین انجام می‌شود که شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیست و سوم دسامبر سال ۲۰۱۶ قطعنامه ۲۳۳۴ را به منظور پایان دادن به شهرک سازی رژیم صهیونیستی در خاک فلسطین تصویب کرد.

در این قطعنامه ضمن تأکید بر عدم مشروعیت شهرک‌های سازی‌های رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷، از تل‌آویو خواسته شده که به شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی پایان دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرک سازی اسراییل نابودی اسراییل مبارزه با صهیونیزم روسیه و اسراییل ماریا زاخارووا کرانه باختری رژیم صهیونیستی واکنش نشان صهیونیست نشین شهرک سازی تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ گزارش داد که بعد از نشست روز جمعه مقامات دفاعی ایران و روسیه در آستانه پایتخت قزاقستان و تاکید دو طرف بر تقویت همکاری‌های نظامی، رژیم صهیونیستی از تبعات گسترش روابط دفاعی میان مسکو و تهران در هراس است.

در این گزارش به نقل از شای هار تزیوی مسئول سابق وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی آمده است: به نظر می‌رسد روسیه قصد دارد جنگنده‌های سوخو س و-۳۵ و سیستم دفاع هوایی اس ۴۰۰ به ایران تحویل دهد. مسکو در زمینه‌های جنگ الکترونیک و تبادل اطلاعات نیز با تهران همکاری دارد.

وی اضافه کرد: روسیه دشمن تل آویو است چرا که از محوری که بر علیه ما می‌جنگد حمایت می‌کند. اهمیت نقش روسیه با افزایش این درگیری‌ها بیش از گذشته مشخص می‌شود.

عاموس گلعاد یکی از مسئولان سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت: روسیه و ایران بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک شده اند. روس‌ها می‌توانند به ایرانی‌ها تکنولوژی‌های مهمی ارائه دهند که توان آنها را افزایش می‌دهد.

پیش از این مقامات روسیه و چین در حاشیه نشست سازمان همکاری‌های شانگهای در قزاقستان بر آمادگی خود برای گسترش همکاری‌های نظامی با ایران تاکید کرده بودند.

کد خبر 6089642

دیگر خبرها

  • بازداشت ۸۴۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از هفتم اکتبر
  • نگرانی شدید تل‌آویو از همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه
  • شهادت ۲ فلسطینی در غرب جنین/ درگیری‌های مسلحانه مقاومت با اشغالگران در طولکرم
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی
  • تظاهرات علیه سیاست‌های نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  • واکنش حزب‌الله به ادعای عجیب تل‌آویو
  • یورش ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه‌های مختلف کرانه باختری
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن