Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شکوهی گفت: هرگونه آسیب یا مشکلی که از طرف اولیا، دانش آموزان و یا همکاران در زمینه مسائل اخلاقی وجود داشته باشد از طریق مدیریت شبکه شاد قابل رسیدگی بوده و همچنین چنین موضوعاتی از طریق سامانه نماد نیز قابل پیگیری است.

مسعود شکوهی، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت:  اینکه ادعا می شود بیش از 70 درصد دانش آموزان فرزندان طلاق هستند، نادرست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه باید بدون سوگیری و براساس نرخ جهانی به این نکته مهم اشاره کرد که ممکن است در هر مدرسه ای یا منطقه تعدادی دانش آموز دارای والدین طلاق وجود داشته باشند، افزود: براساس برنامه اولویت‌دار در اداره کل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی هم در حوزه توانمندسازی و مراقبت در برابر آسیب‌های روانی– اجتماعی  و هم در حوزه شناسایی نیازهای تخصصی، درمان و ارجاع آنان در قالب برنامه نماد، فوریت‌های روانی– اجتماعی، طرح‌های همدل، صدای مشاور و خط ملی 1570 تاکنون اقدامات موثری انجام گرفته و همچنان نیز صورت خواهد پذیرفت.

شکوهی ادامه داد: قطعا آموزه های دینی و قرآنی به عنوان یک منبع ارزشمند می توانند نقش موثر و مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی داشته باشند.

او با اشاره به اینکه باید توجه داشت که در شکل گیری ارزش­ های اعتقادی و اخلاقی در دانش ­آموزان یک فرایند مستمر و مبتنی بر سبک زندگی با توجه به الگوهای جامعه است، تأکید کرد: هرگز نباید تصور کرد که این مسائل مهم و زیر بنایی تنها از طریق آموزش و توسط یک دستگاه صورت پذیرد بلکه این موضوع می بایستی به صورت همه جانبه و با محوریت خانواده به عنوان کانون اولیه شکل بگیرد.

شکوهی گفت: بنابراین نقش صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز تبلیغات اسلامی حوزه، دانشگاه‌ها و سایر مراکز فرهنگی و حتی الگوها و مشاهیر بسیار مهم و حساس هستند.

او با اشاره به اینکه  در آموزش و پرورش نیز در قالب برنامه‌های رسمی و در قالب فوق برنامه به طور جدی در زمان کرونا با طراحی برنامه‌هایی اقدامات مفیدی صورت گرفته است، گفت: برای دانش‌آموزان غربالگری  سلامت روانی- رفتاری و غربالگری سریع  در دانش آموزان بر اساس ابزارهای روان شناختی برای دستیابی به نیم رخ روانی- اجتماعی آنان و بررسی اثرات روان شناختی ناشی از مواجهه با  آسیب‌های  فضای مجازی و شناخت منابع مشکلات و آسیب ها انجام می شود.

شکوهی ادامه داد: در 30 هزار مدرسه در سال تحصیلی گذشته از ظرفیت تشکل های دانش آموزان و همسالان در آموزش‌های ارتقایی و پیشگیرانه برای مصونیت آنان برابر آسیب‌های ناشی از فضای مجازی در قالب تشکیل کانون یاریگران زندگی در بستر فضای شبکه شاد بهره‌گیری شد که این تعداد امسال نیز به 50 هزار مدرسه افزایش خواهد یافت.

او با اشاره به اینکه فعالیت‌های ترویجی و فرهنگ‌سازی جهت ایمن‌سازی روان‌شناختی دانش‌آموزان (از قبیل برگزاری جشنواره نوجوان سالم، اجرای برنامه همیار مشاور) در مدارس اجرا می‌شود، افزود: آموزش‌های ارتقایی به والدین در خصوص والدگری صحیح و برقرای ارتباطات موثر با فرزندان، انجام نظارت‌های دقیق و برنامه‌ریزی صحیح برای فرزندان جهت بهره‌گیری مناسب آنان، مدیریت زمان در فضای مجازی، انتخاب پیام رسان‌های مناسب و ترجیحا داخلی  و نیز ارتقای آگاهی آنان در خصوص آسیب‌های فضای مجازی ارائه می شود.

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هرگونه آسیب یا مشکلی که از طرف اولیا، دانش آموزان و یا همکاران در زمینه مسائل اخلاقی وجود داشته باشد از طریق مدیریت شبکه شاد قابل رسیدگی است همچنین چنین موضوعاتی از طریق سامانه نماد نیز قابل پیگیری است.

شکوهی درباره استفاده از سامانه نماد گفت: سامانه نماد با اختصاص نام کاربری و شماره کاربری (یوزر و پسورد) به دانش آموزان و والدین امکان مکاتبه با مشاور مدرسه و دریافت خدمات مشاوره ای یا حمایتی و مددکار را می‌دهد

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش برنا دانش آموزان طلاق مدرسه دانش آموز والدین آسیب های اجتماعی درمان سبک زندگی جامعه خانواده صدا و سیما وزارت فرهنگ و ارشاد تبلیغات اسلامی آموزش و پرورش دانش آموزان سلامت مشکلات مدرسه فضای مجازی وزارت آموزش و پرورش والدین دانش آموزان روان شناسی دانش آموزان سامانه نماد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد

ایسنا/گیلان نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش‌آموز کلاس پنجم اهدا شد.

رضا زنده دل شهردار لاهیجان امروز هشتم اردیبهشت در مراسم اهدا نخستین کارت شهر یار با عنوان «پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان»، با اشاره به تأکیدات استاندار گیلان در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه پسماند و آموزش تفکیک زباله از مبدأ، اظهار کرد: شهرداری لاهیجان از سال گذشته در زمینه آموزش پسماند دانش‌آموزان اقدام کرد و در این راستا با همکاری اداره آموزش و پرورش و محیط زیست تاکنون در ۲۲ مدرسه مقطع ابتدایی بیش از شش هزار نفر از دانش‌آموزان با مباحث حوزه پسماند آشنا شدند.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پویشی با عنوان لاهیجان، پاک شهر گیلان طراحی شد، افزود: در این پویش یک زنگ کامل به واحد مدیریت پسماند شهرداری لاهیجان برای آموزش پسماند در مدارس ابتدایی اختصاص داده شد.

شهردار لاهیجان، بیان مسئله بحران زباله و بررسی راهکارهای احتمالی با مشارکت دانش‌آموزان، سبک زندگی پسماند صفر، تفکیک زباله از مبدأ، حذف پلاستیک از زندگی، دوخت کیسه پارچه‌ای، ساخت کاردستی با پسماند خشک، تولید کمپوست از زباله‌تر، پاکسازی محیط زیست، همیاری پاکبانان و «نه» به مصرف گرایی را از اهداف پویش لاهیجان، پاک‌شهر گیلان بیان کرد.

مشارکت مردم در امر مدیریت پسماند ضروری است

استاندار گیلان در این مراسم با تبریک فرا رسیدن روز معلم و قدردانی از توجه معلمان و دانش‌آموزان به حوزه پسماند و محیط زیست، اظهار کرد: طرح‌های حوزه پسماند در کنار اقدامات مسئولان نیازمند همراهی مردم است و اگر مردم همراهی نکنند در این زمینه راه به جایی نخواهیم برد.

وی افزود: مهمترین بخش این است که تلاش کنیم زباله کمتری تولید شود و اگر زباله‌ای تولید شد آن را تفکیک کنیم و دانش‌آموزان به عنوان یک شهر یار در این زمینه برای کاهش تولید زباله و تفکیک آن تلاش و همکاری کنند.

وی خطاب به دانش آموزان گفت: شما با شهرداری مدیریت کنید تا لاهیجان به عنوان شهر نمونه از نظر طرح جامع پسماند مطرح شود، شما دانش‌آموزان با اراده و شناخت و علم خوبی که دارید دارای سطح اطلاعات بالایی هستید و خوب متوجه می‌شوید که چه کاری انجام دهید.

عباسی تصریح کرد: ما کارهایی را در زمینه پسماند شروع کردیم اما تا اراده مردم نباشد به تنهایی موفق نخواهیم شد، تا مردم همکاری نکنند شهردار و همکارانشان نمی‌توانند مشکل را حل کنند.

استاندار گیلان گفت: امروز به صورت نمادین به این مدرسه آمدیم تا کار آموزشی پسماند را اجرا کنند و امیدواریم این کار در همه مدارس استان گیلان و کشور گسترش یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری لاهیجان، در ادامه این آیین، نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش آموز کلاس پنجم اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل