Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، پرویز هادی در جلسه کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی با بیان اینکه زباله سوز از جمله تکنولوژی های مورد استفاده در مدیریت پسماند است، افزود: موضوع ایجاد دستگاه زباله‌سوز در این شهر از سال‌های قبل مطرح شده ولی تاکنون تکلیف آن تعیین نشده است و باید در این زمینه تصمیم گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نمی‌توان با روش‌های سنتی پسماند تبریز را مدیریت کرد، اظهار داشت: در زمان کنونی دنیا به سمت تفکیک زباله و سیستم‌های بازیافتی قوی رفته که علاوه بر دوست‌دار محیط زیست بودن ارزش افزوده بالایی نیز به همراه دارد.

هادی، با بیان اینکه کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی پیگیر تعیین تکلیف ایجاد زباله سوز در تبریز است، ادامه داد: لازم است کارشناسان این شهر با جدیت این موضوع را پیگیری و نیازمندی‌ها را اعلام کنند چرا که کارشناسان بومی بهتر می‌توانند از نیازهای استان و تبریز باخبر باشند.

احد صادقی، عضو شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه هنوز شورای ششم در زمینه محیط زیست سیاست‌گذاری نکرده است، گفت: باید با سیاست‌گذاری مناسب و مشخص شدن دیدگاه اعضای شورای شهر نسبت به ایجاد زباله‌سوز اقدام کرد.

عضو دیگر شورای اسلامی تبریز نیز در این جلسه با تاکید بر همکاری شهرداری با پارک علم و فناوری آذربایجان‌شرقی برای ایجاد پروژه‌های مشترک فناوری، گفت: لازم است در زمینه‌های هوشمندسازی و نیازهای دانش بنیان با پارک علم و فناوری همکاری شود.

غلامرضا احمدی، با بیان اینکه مراکز دانش بنیان می‌توانند بازوی قوی برای حرکت به سمت هوشمندسازی باشند، افزود: شهرداری از این پتانسیل‌ها غافل نماند چراکه کارشناسان این مرکز توانمندی‌ بسیار بالایی در زمینه های مختلف دارند.

به گزارش ایرنا، در این جلسه اعضای کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، کارشناسان و مدیران شهرداری و نمایندگان شرکت‌های فعال در زمینه زباله سوز در خصوص نحوه مشارکت و چگونگی فرآیند همکاری شهرداری و این شرکت ها برای ایجاد زباله سوز در تبریز تبادل نظر کردند. 

برچسب‌ها شورای شهر آذربایجان شرقی تبریز مدیریت پسماند دفع زباله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر آذربایجان شرقی تبریز شورای شهر آذربایجان شرقی تبریز مدیریت پسماند دفع زباله شورای اسلامی زباله سوز محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک