Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود یارمحمدلو یکی از تدوینگران باسابقه که تدوین مجموعه «تنهایی» را بر عهده دارد درباره این مستند که هر هفته جمعه شب‌ها از شبکه یک سیما پخش می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: قبل از اینکه به این کار دعوت شوم به خاطر اینکه حرفه ام در سینما تدوین است و دغدغه تدوین فیلم‌های مستند را هم دارم دورادور کارهای آقای سعید نبی را هم دنبال می‌کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان ویژگی‌های مهم این مجموعه مستند نیز گفت: یکی از ویژگی‌های مهم کار همین بود که راش ها در اختیار تدوینگر قرار بگیرد به خصوص در مرحله تدوین، یک تدوینگر باید بتواند موضوعی را کار کند و راش های مطالبی را داشته باشد که بتواند با آنها حس خوبی برقرار کند و وقتی کار می‌کند باید بهترین روایتی که قرار است توسط کارگردان و عوامل به کار داده شود را پیاده کند.

یارمحمدلو ادامه داد: در همین مورد دستم را باز گذاشته بودند و راش های خیلی خوبی داشتیم، به خصوص اینکه این مستند از قبل فیلمنامه هم داشت و کارگردان قبل از شروع کار تدوین، فیلمنامه را به من می‌داد و با مطالعه فیلمنامه و راش های گرفته شده کار را به سرانجام می‌رساندم. از دیگر ویژگی‌های این مجموعه باید به این اشاره کنم که کارگردان وقت خوبی به ما می‌داد تا بتوانیم کار تالیفی و تدوینی که در نظرمان هست را با حوصله و بازنگری‌های مرتب انجام دهیم.

این تدوینگر اظهار کرد: فکر می‌کنم برای یک تدوینگر جزو شرایط ایده آل است که هم، زمان خوبی داشته باشد و هم فیلمنامه در دستش باشد و در این کار به لحاظ تدوینی هیچ دخالتی نمی‌شد و هر کدام از دوستان به صورت حرفه‌ای کار خود را انجام می‌دادند.

یارمحمدلو همچنین عنوان کرد: مستند «تنهایی» با موضوع و دغدغه محیط زیست تهیه و تولید شده است. این گونه مستندها مسائل محیط زیستی را آسیب شناسی کرده و مسائل را مورد بررسی قرار می‌دهد، بیشتر به جنبه بی توجهی‌ها و ناکارآمدی‌های برخی مسئولین می‌پردازد و به نظرم می‌تواند تاثیرات خوبی داشته باشد. برای مثال قسمت شکارچی پنج پلنگ، محیط بان ها می‌خواستند شکارچی را تربیت کنند تا به جای شکار، راهنمای تور بازدید از طبیعت شود. ما تلاش کردیم در مونتاژ این قسمت عشق و علاقه اسماعیل پنج پلنگ را به شکار نشان دهیم و تلاشمان این بود که لایه‌های مختلف شخصیتی او را هم نشان دهیم، هرچند پیام مستند این بود که شکار نکنید. یا در قسمت دیگری در کنار نشان دادن زندگی زن و شوهری که در جنگل زندگی می‌کردند، به محیط زیست کنار آنها هم می‌پردازیم.

وی در بخش دیگر درباره سانسور بخش‌های تدوین شده گفت: به هر حال هر شبکه‌ای ممیزی‌هایی برای خود دارد اما در این کار با چنین موضوعی مواجه نبودیم و همان‌هایی که نویسنده و کارگردان‌ها طراحی کرده بودند را آوردیم و تلاش کردیم مضمون را به بهترین شکل و با بهترین ریتم به مرحله تدوین به اجرا برسانیم.

در دوازدهمین قسمت از مجموعه مستند «تنهایی» که به کارگردانی سعید نبی و مریم خدیوی امشب هفتم آبان روی آنتن می‌رود این سوال که آیا تیلاپیا بخوریم یا نخوریم؟ و کیفیت سلامت این ماهی مناسب است یا آسیب زننده است؟ طرح می‌شود.

همچنین مهمان‌های این قسمت از برنامه «درنگ تنهایی» که به نقد و بررسی مستند «تنهایی» می‌پردازد، نبی اله قوم میرزایی رییس سازمان شیلات و معاون وزیر جهاد کشاورزی و سید حامد موسوی ثابت عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان و عضو هیئت مدیره انجمن ماهی شناسی کشور هستند و این برنامه امشب جمعه هفتم آبان ساعت ۲۳ روی آنتن می‌رود.

کد خبر 5338482 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: مستندساز فیلم مستند سعید نبی فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی تئاتر ایران جشنواره فیلم کوتاه تهران چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران محمد خزاعی فیلم سینمایی هنرمندان تئاتر حضور هنر ایران در جهان کارگردان تئاتر سریال ایرانی شبکه سه سیما شبکه پنج سیما انیمیشن راش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • طبیعت چشم نواز ایلام در قاب مستند ایرانگرد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید