Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@02:17:16 GMT

لوکوموتیو به مهرگان رسید

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۶۴۴۹

لوکوموتیو به مهرگان رسید

"لوکوموتیو" به کارگردانی رضا کنگازیان از ۹ آبان در تماشاخانه مهرگان اجرای خود را آغاز می کند.

 «لوکوموتیو»به نویسندگی و کارگردانی رضا کنگازیان از یکشنبه ۹ آبان ساعت ۱۹در تماشاخانه مهرگان اجرا می شود.

کیمیا مردان‌پور، سعید کریم‌زاده، مریم مویدی، مصطفی فرهادی، احسان شاه‌کرمی، آریا شیراسماعیلی، سوگل سوادکوهی بازیگران این اثر نمایشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: لوکوموتیو در حرکت است و شما مسافران آخرین واگن این قطار هستید. انتخاب کنید. خروج از درهای سمت چپ یا راست؟

سایر عوامل نمایش «لوکوموتیو» عبارتند از: دستیار کارگردان: آریا شیراسماعیلی، دراماتورژ: نیما همتی، آریا شیراسماعیلی، رضا کنگازیان.

طراح صحنه: بهار میرطاووسی، دستیار طراح صحنه: پریوش حاجی‌قدیری، منشی صحنه: پگاه فردی‌پور، مدیر صحنه: محمد نادری، دستیاران صحنه: امیرحسین شیربان‌شاهی، رحمان صمدرضا، آهنگساز و سرپرست گروه موسیقی: نیما همتی، گیتار الکتریک: محمدرضا پارساپور، کمانچه و ویالون: علی موسوی، تنظیم‌کنندگان: سهیل تدین، مهدی جاودان
میکس و مستر: مهدی جاودان، گرافیست: سحر فولادی

طراحان پوستر: سحر فولادی، کوثر جعفریان،مدیرروابط عمومی: مجید بدیع‌زاده،آرشیو لباس: موسسه هنری آدمک،گریمور: سوگل سوادکوهی

«لوکوموتیو» به کارگردانی رضا کنگازیان از یکشنبه نهم آبان ساعت ۱۹ به مدت ۱۵ شب و با مدت زمان ۷۵ دقیقه در سالن شماره یک تماشاخانه مهرگان اجرا می شود./ امور ارتباط رسانه ای و روابط عمومی پروژه

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رضا کنگازیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگلج در خطر است!

مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» از تخریب ساختمان مجاور و نادیده‌گرفتن طرح توسعه این بنای ملی، ابراز تاسف کرد و خواستار رسیدگی وزارت میراث فرهنگی و قوه قضاییه به این موضوع شد.

اتابک نادری، مدیر سابق تماشاخانه سنگلج و مسئول پیگیری «طرح توسعه سنگلج» در برنامه زنده «باغ هنر» از تخریب ساختمان مجاور این مجموعه تئاتری خبر داد و شرایط پیش‌آمده برای تماشاخانه سنگلج را خطرناک دانست. ضمن اینکه طی «طرح توسعه سنگلج» که در اوایل دهه ۹۰ به شهرداری ارائه شده بود، توافقات اولیه برای الحاق ساختمان تخریب‌شده فعلی به تماشاخانه صورت گرفته بود و اسناد آن همراه با موافقت قالیباف؛ شهردار وقت موجود است.

این هنرمند تئاتر و مدیر سابق تماشاخانه سنگلج، درباره وضعیت پیش‌آمده در مجاورت تماشاخانه گفت: «وقتی خبر را شنیدم خیلی متاسف و متأثر شدم، چون به این حرکت از ۲ منظر باید نگاه کرد. جامعه تئاتری، تعزیه‌خوان‌ها، هنرمندان آیینی و سنتی و دانشجویان تئاتر از سال ۹۱ که «طرح توسعه سنگلج» مطرح شد، طومار‌هایی را منتشر کردند و این طرح توسط بزرگان این عرصه نظیر زنده‌یادان عزت‌الله انتظامی و داوود رشیدی با شهردار و شورای شهر وقت تهران مطرح شد. بنده هم طراح و هم مسؤول پیگیری این طرح بودم.

او ادامه داد: «طرح توسعه سنگلج» به نوعی تصویب شد و آقای قالیباف شهردار وقت تهران به شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری دستور داد تا این طرح اجرا شود. قرار بود طی «طرح توسعه سنگلج» ساختمان مجاور تماشاخانه که اداره حقوقی شهرداری بود به عنوان یک ساختمان کمک‌کننده فعالیت‌های تماشاخانه سنگلج در کنار مجموعه باشد. حتی در این طرح نوشته شده بود که نیازی به تخریب و نوسازی بنا نیست بلکه با انجام یک بازسازی، تبدیل به یک بلک باکس، چند پلاتوی تمرین و گالری موزه تئاتر تهران می‌شود.».

نادری گفت: «در تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج یک اقدام غیرقانونی شکل گرفته است، چون تماشاخانه در آذر ۱۳۸۸ در فهرست میراث ملی ثبت شده است. طبق ضوابط و قوانین، برای بنا‌های ثبت‌شده باید حریم تعیین شود. طبق قانون حریم در زمان ثبت تعیین می‌شود، ولی اگر حریم در نظر گرفته نشود، پلاک چسبیده به ملک حق تخریب و ساخت و ساز ندارد. اگر هم تخریب شود نباید مرتفع‌تر نسبت به ساختمان ثبت‌شده ساخته شود.»

اتابک نادری ادامه داد: «می‌گفتیم خیابان بهشت در منطقه ۱۲ تهران روح زندگی شهری خود را از دست داده است و شهرداری باید به فکر احیای این زندگی باشد. تنها جایی که عصر‌ها به عنوان قلب تپنده فرهنگی در منطقه فعالیت می‌کند تماشاخانه سنگلج است که اگر ساخت و ساز‌های اداری بیشتر شود، این بنای فرهنگی نیز خفه می‌شود. نظیر اتفاقی که برای تئاتر‌های قدیمی در لاله‌زار افتاد.»

او در پایان با اشاره به اینکه در دهه ۶۰ در سمت گیشه، تماشاخانه سنگلج فرونشت داشته است، از مسئولان و کارشناسان میراث فرهنگی و قوه قضاییه خواست تا نسبت به این تخلف و روشن شدن وضعیت حفاظت و حمایت از تماشاخانه سنگلج اقدام قانونی کنند.

عبدالله علایی تهیه کننده برنامه باغ هنر، به داخل استودیو پخش برنامه آمد و اعلام کرد: پیگیری بسیاری برای گفتگو با مسئولین شهرداری تهران و منطقه ۱۲ انجام داده که متاسفانه پاسخگو نبودند.

دیگر خبرها

  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • سنگلج در خطر است!
  • فیلم کوتاه، زبان مختص خود را دارد/ «قضاوت» برآمده از تجربه زیسته
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • مستند «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم «هنر و تجربه» شد
  • فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران منتشر شد
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • بازیگران و عوامل «گنجشک مفرغی» معرفی شدند