Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی شریفی زارچی مدیر مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعداد واکسن های توزیع‌شده در کشور تا ۵ آبان ماه را ۱۱۷ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۴۵۷ دوز اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۸۳ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۱۷۸ دوز به هموطنان تزریق شد.

وی به روند مناسب تزریق واکسن به کودکان ۱۲ تا ۱۸ سال اشاره و اظهار امیدواری کرد که با توجه به برنامه های در دست اجرا، هرچه سریع تر تزریق واکسن در کودکان به ۱۰۰ درصد نزدیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد که فعلا برنامه برای تزریق واکسن کرونا به کودکان ایرانی کمتر از ۱۲ سال نداریم.

گیلان و هرمزگان بیشترین تزریق دوز اول واکسن کرونا را دارند

شریفی زارچی ادامه داد: پوشش نوبت اول واکسن کرونا در افراد ۱۲ سال بالا به ۷۷ درصد رسیده و پوشش کامل آن (هر دو دوز) در کشور ۴۷ درصد است.

این مسئول با اشاره به اینکه استان های هرمزگان و گیلان بالاترین پوشش تزریق دوز اول را دارند، گفت: استان هرمزگان توانست نوبت اول تزریق واکسن را به ۸۵ درصد از گروه هدف خود تزریق کند و  ۵۱ درصد هم نوبت دوم را دریافت کردند.

وی توضیح داد: تاکنون ۸۵ درصد گیلانی های مورد هدف توانستند نوبت اول واکسن خود را دریافت کنند و استان های زنجان و اردبیل با ۸۴ درصد تزریق اول در رتبه بعدی قرار دارند.

مدیر مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: استان های آذربایجان شرقی، مازندران، مرکزی، خراسان شمالی، فارس و قزوین هم در رتبه های بعدی تزرق دوز اول واکسن کرونا قرار دارند.

وی اضافه کرد: استان های کهگیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی، چهارمحال بختیاری، همدان، یزد و خراسان رضوی هم در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

شریفی زارچی افزود: حدود ۷۸ درصد جمعیت هدف تهرانی هم  واکسن نوبت اول را دریافت کردند و به حدود ۵۱ درصد هم واکسن نوبت دوم تزریق شد.

وی گفت: با توجه به اینکه واکسن کافی برای تزریق وجود دارد برخی از استان‌ها در انتهای رتبه بندی واکسیناسیون قرار دارند و حدود ۶۰ درصد جامعه هدف خود را یک دوز واکسن زده‌اند.

مدیر مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در گروه ۸۰ سال و بالاتر از آن که تزریق واکسن برای آنان زودتر از بقیه آغاز شد، ۹۷ درصد نوبت اول واکسن و حدود ۸۸ درصد آنان ۲ نوبت را دریافت کردند.

وی اظهار داشت: درصد تزریق دوز اول واکسن کرونا در گروه جمعیتی ۷۰ تا ۷۹ سال به ۸۶ درصد رسید و همچنین ۸۰ درصد آنان دو نوبت خود را دریافت کردند.

شریفی زارچی افزود: در گروه سنی ۶۰ تا ۶۹ سال ۸۶ درصد گروه واکسن نوبت اول و ۷۶ درصد هم نوبت دوم را دریافت کردند.

وی به هموطنان توصیه کرد که حتما واکسن کرونا را بزنند تا ضمن حفظ سلامتی خود، جان عزیزانشان و سایر شهروندان را به خطر نیندازند.

کد خبر 634642 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان کودکان كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان کودکان كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا درمان و آموزش پزشکی دریافت کردند اول واکسن کرونا شریفی زارچی تزریق واکسن قرار دارند نوبت اول دوز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور