Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت با تبیین وضع سامانه هوشمند سوخت کشور از افزایش 450 میلیون لیتری ذخیره‌سازی‌های سوخت مایع نسبت به پارسال خبر داد و گفت: از مردم عزیز درخواست می‌کنم در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنند.
به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (جمعه، هفتم آبان‌ماه) پس از پایان نشست در اتاق مدیریت بحران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و بازدید از مدیریت دیسچینگ شرکت ملی گاز ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بخش بالادست صنعت نفت با توجه به پایان تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های کشور به جز پالایشگاه فاز 12 پارس جنوبی که فردا پایان می‌یابد، آمادگی مطلوبی برای تأمین سوخت زمستانی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برنامه‌ریزی شرکت‌های ملی گاز و پخش فرآورده‌های نفتی برای تأمین سوخت زمستانی اظهار کرد: با توجه به کاهش دمای هوا، مصارف در بخش خانگی به‌صورت جزئی افزایش یافته است که از مردم عزیز درخواست می‌کنم در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنند.
مشترکان پر مصرف و بد مصرف گاز شامل افزایش قیمت می‌شوند
وزیر نفت با بیان اینکه قیمت گاز برای مشترکان پرمصرف و بدمصرف بی‌شک افزایش می‌یابد، تصریح کرد: قیمت گاز برای مشترکانی که در سقف الگو و مطابق جداول شرکت ملی گاز ایران مصرف کنند، همانند گذشته خواهد بود.
اوجی از آمادگی صد درصدی وزارت نفت برای تأمین سوخت زمستانی در بخش تولید خبر داد و گفت: هم‌اکنون نزدیک به 3 میلیارد لیتر سوخت مایع در نیروگاه‌ها و صنایع ذخیره شده که 450 میلیون لیتر بیشتر از پارسال است، بنابراین جای نگرانی نیست. امیدواریم با تلاشی که همکاران ما انجام می‌دهند زمستان بدون دغدغه‌ای را پشت سر گذاریم.
97 درصد جایگاه‌های سوخت عملیاتی شده‌اند
وی درباره وضع سامانه هوشمند سوخت هم توضیح داد: خوشبختانه بیش از 96 تا 97 درصد جایگاه‌های عرضه سوخت عملیاتی شده‌اند و هموطنان عزیز می‌توانند عملیات سوخت‌گیری را انجام دهند.
وزیر نفت با بیان اینکه بیش از هزار و 400 جایگاه به سامانه هوشمند سوخت متصل شده‌اند، تصریح کرد: همکاران ما در بخش‌های مختلف در تلاش هستند تا بقیه جایگاه‌ها هم به سامانه متصل شوند.
اوجی با اشاره به اینکه بیش از 54 هزار نازل در جایگاه‌های سراسر کشور وجود دارد که عملیاتی کردن آنها کمی زمانبر است، گفت: امیدواریم با هماهنگی و افزایش گروه‌ها در روزهای آینده همه جایگاه‌های عرضه سراسر کشور به سامانه هوشمند سوخت متصل شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه هوشمند سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • معمای بنزین در ایران