Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز مانیتورینگ و هشدار مخاطرات منابع طبیعی کشور با حضور رییس سازمان پدافند غیرعامل و رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در محل این سازمان افتتاح شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرکز مانیتورینگ و هشدار مخاطرات منابع طبیعی کشور با حضور سردار جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل و منصور رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در محل این سازمان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

«معجزه آبخیزداری»|توسعه باغات دیم روی اراضی شیبدار؛ راهی کم هزینه برای مقابله با سیل و فرسایش خاک«معجزه آبخیزداری»|استان های شمالی کشور در معرض پدیده گردوغبار/ آبخیزداری جدی گرفته شود

هدف از رونمایی و راه‌اندازی این مرکز، پایش مخاطرات منابع طبیعی از قبیل سیل، زمین لغزش، رانش زمین، پایش آب و هوا و گردوغبار و همچنین شدت بخشیدن به امر حفاظت در منابع طبیعی کشور است.
ایجاد سامانه‌هایی مانند سامانه جامع پاسخگویی به استعلامات، سامانه جامع حدنگاری و اراضی و به ویژه سامانه معادن و اتوماسیون ملی که در حال راه‌اندازی است از مهم‌ترین سامانه‌هایی هستند که با هدف تسهیل در خدمت‌رسانی به ارباب رجوع  از سوی سازمان طراحی شده است. البته به بلوغ رسیدن این طرح‌ها نیازمند منابع قدرتمندی است که بتواند از داده‌های ما در برابر خطرات متعدد نظیر حملات سایبری محافظت کند. 
طبق اعلام سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور، در حال حاضر حدود 30 دوربین در گلوگاه‌های جنگلی که محل رخداد حریق و قاچاق چوب است نصب و راه اندازی شده و این سامانه بوسیله دوربین‌ها در تمامی استان‌ها و بلوک‌بندی‌های بحرانی راه‌اندازی و به مرور در حال نصب شدن است.
همچنین این مرکز با نصب «جی پی اس» بر روی خودروهای گشت و مراقبت تحت رصد قرار گرفته و در مواقع لزوم بویژه آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، خودروها را  بسوی محل رخداد حریق هدایت می‌کند.
با این اقدام ضریب حفاظت از منابع‌طبیعی کشور ارتقا پیدا کرده و به حدود 90 درصد می‌رسد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان جنگل ها سازمان جنگل ها مخاطرات منابع طبیعی منابع طبیعی کشور رییس سازمان راه اندازی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: بیشترین حجم ذخیره سازی در این سه روز، به ترتیب مربوط به شهرستان‌های طبس، بشرویه و زیرکوه بوده است.

نصرآبادی افزود: در مجموع حجم آبگیری سازه‌های آبخیزداری از ابتدای سال آبی ۱۴۰۲، ۲۵ میلیون متر مکعب برآورد شده است.

وی گفت: خراسان جنوبی ۲ هزار و ۴۰۰ سازه آبخیزداری با حجم ذخیره ۹۴ میلیون مترمکعب روان آب دارد.

مدیرکل منابع طبیعی استان با اشاره به مشارکت قرارگاه امام حسن (ع) برای اجرای طرح‌های آبخیزداری افزود: در انتظار تصویب و ابلاغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبخیزداری امسال هستیم تا پس از تخصیص، بلافاصله اجرای طرح‌ها آغاز شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی