Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، گروهی از محققان بین‌المللی، داده‌های چندین مرکز ثبت سلامت نروژ را برای ارزیابی خطر سقط جنین در سه ماهه اول در میان زنانی که علیه کووید-۱۹ واکسینه شده بودند، تجزیه و تحلیل کرد. در این تحقیق اطلاعات بیش از ۱۸ هزار زن بررسی شد.

محققان خاطرنشان کردند با اینکه نروژ واکسیناسیون را در سه ماهه اول بارداری توصیه نمی کند اما ممکن است زنان قبل از اینکه متوجه شوند باردار هستند، واکسن دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محققان در نامه‌ای به سردبیر مقاله ای که هفته گذشته در مجله New England Journal of Medicine منتشر شد، نوشتند: مطالعه ما هیچ مدرکی دال بر افزایش خطر از دست دادن زودهنگام بارداری پس از واکسیناسیون کووید-۱۹ نشان نمی دهد و یافته های این مطالعه در واقع تاییدی است بر یافته های تحقیقات دیگر که از واکسیناسیون کووید-۱۹ در دوران بارداری حمایت می کنند.

آنها افزودند: یافته های این مطالعه اطمینان خاطری است برای زنانی که در اوایل دوره بارداری واکسینه شده اند و از مدارک در حال بررسی مبنی بر بی خطر بودن واکسیناسیون کووید-۱۹ در دوران بارداری حمایت می کند.

۹ محقق این نامه را امضا کردند که از جمله آنها دکتر «آلن ویلکاکس» از «موسسه ملی علوم بهداشت محیطی» در دورهام در آمریکا،  «دشاین فل» از دانشگاه «اتاوا» در کانادا و «ماریا مگنوس» از «موسسه بهداشت عمومی نروژ» در اسلو بودند.

واکسن های کووید-۱۹ مورد استفاده در نروژ شامل مُدرنا، فایزر، و آسترازنکا بود. این مطالعه هیچ ارتباطی بین نوع واکسن تزریق شده به زنان باردار و خطر سقط جنین پیدا نکرد.

نویسندگان در بیانیه ای در دانشگاه اتاوا گفتند: مهم است که زنان باردار واکسینه شوند زیرا خطر بستری شدن آنها در بیمارستان بر اثر ابتلا به کرونا و بروز عوارض کووید-۱۹ در آنها بیشتر است و نوزادان آنها در معرض خطر بیشتری برای تولد زودرس قرار می گیرند.

این محققان همچنین افزودند: واکسیناسیون در دوران بارداری احتمالاً از نوزاد تازه متولد شده در برابر عفونت کووید-۱۹ در ماه های اول پس از تولد محافظت می کند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید-۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذرماه ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

برچسب‌ها کرونا سلامت زنان کووید-19 سقط‌ جنین بارداری برگزیدگان علم پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا سلامت زنان کووید 19 کرونا سلامت زنان کووید 19 سقط جنین بارداری برگزیدگان علم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله با حملات اشغالگران
  • جلوگیری نظامیان صهیونیست از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله باحملات اشغالگران
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی