Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، شهرام فداکار با بیان این مطلب اظهار داشت: از ابتدای سال و به تبع اعمال مالیات 9 درصد ارزش افزوده بر تولیدات مناطق آزاد تجاری، به دلیل مشکلات افزایش قیمت ناشی از مالیات ناچار به کاهش تیراژ تولید در آمیکو شدیم که این امر در آمار شش ماهه نخست سال گروه ارس خودرو دیزل تاثیر منفی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز ناراحتی از ادامه این مشکل، گفت: هر چند با تمهیداتی از تاثیرگذاری کاهش تولید در آمار فروش تا حد زیادی جلوگیری و تلاش شد تا با موجودی انبار شرکت، نیاز مشتریان را تامین کنیم اما واقعیت این است که مالیات 9 درصدی در سالی که نیاز کشور به جهش تولید داخلی است دور از انتظار بود.

مدیرعامل ارس خودرو دیزل(آمیکو) تصریح کرد: علیرغم مشکلات بوجود آمده از اوایل مهر ماه تولید را از سر گرفتیم اما واقعیت این است که این اتفاق را نمی توان در بلند مدت با مدیریت هزینه جمع کرد چرا که در نهایت در آمار پایان سال جاری خسارت خود را نشان خواهد داد.

فداکار بیان کرد: بنا بر مذاکرات انجام شده پیشین قرار بود تا در فرصتی شش ماهه این مشکل در مناطق آزاد رفع شود که متاسفانه با اتمام این فرصت، اتفاق مثبتی رخ نداد تا اینکه مدیریت جدید مناطق آزاد قول هایی برای رفع این مشکل به شرکت های تولیدی در این مناطق داده است.

این مدیر پیش‌کسوت صنعت خودرو با اشاره به چرایی مشکل در تامین نیاز خودروهای تجاری از طریق داخلی سازی قطعات، گفت: این امر هم اکنون در بیشتر شرکت ها از جمله آمیکو با درصدهای مختلف در جریان است اما واقعیتی که کمتر در نظر گرفته می شود این است که قطعات تولید داخل اگر از قطعات وارداتی گران تر نشود قطعا ارزان تر نخواهد شد و این مشکل در ضعف تامین مواد اولیه مناسب، تحریم های داخلی و خارجی و نبود نقدینگی قطعه سازان ریشه دارد هر چند در آمیکو تلاش می شود تا با تزریق نقدینگی، مشکلات زنجیره تامین به حداقل برسد اما همچنان این وضعیت ادامه دارد و حل آن نیاز به راهبردهای موثرتری دارد..

مدیرعامل ارس خودرو دیزل(آمیکو) در پایان با اشاره به عدم حضور آمیکو در بحث نوسازی ناوگان فرسوده، خاطرنشان کرد: در بحث نوسازی به دلیل مشکلات اعطای تسهیلات در این بخش سعی می کنیم در این حوزه ورود نکنیم.

پربیننده ترین قیمت موتورسیکلت‌ (پرفروش ترین ها۶ آبان) طرح فروش مشارکت در تولید شش محصول ایران خودرو مرسدس بنز از مدل جدید ماشین‌ های خود رونمایی کرد + عکس سد قیمت‌ گذاری دستوری خودرو می‌ شکند؟ چرا پراید ۱۴۰میلیون تومان شد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۱۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید ۱۰۰ هزار تن انواع دانه‌های روغنی در مزارع مستعد استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: تولید انواع دانه‌های روغنی به ویژه کلزا در مزارع شمال استان 1.5 برابر بیشتر از سال گذشته بوده و در کنار عمل‌‌آوری کنجد، سویا و آفتابگردان، کشت دانه‌های روغنی نیز در سال‌های اخیر با حمایت دولت رونق بیشتری به خود گرفته است.

وی تصریح کرد: در شمال استان اردبیل به ویژه شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار کشت محصول با ارزش کلزا توسعه و رونقی مضاعف پیدا کرده و انتظار می‌رود در کنار کشت و صنعت، در اراضی بخش غیردولتی کشت این محصول با ارزش را با قیمت مصوب و خرید تضمینی شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: قیمت تعیین شده برای این محصول 35 هزار تومان بوده و با توجه به 2 برابر بودن این نرخ نسبت به تولید گندم، رغبت بیشتر کشاورزان را به تولید محصولات دانه‌های روغنی و تأمین نیاز بازار داخل در این حوزه شاهد هستیم.

اژدری افزود: یک‌ هزار و 800 هکتار از مجموعه بنگاه اقتصادی کشت و صنعت مغان به کشت کلزا اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار 3.5 تا چهار تن محصول برداشت شود.

وی ارزش تولید دانه‌های روغنی و کلزا را در بی‌نیاز کردن کشور به واردات مواد اولیه روغن یادآور شد و خاطرنشان کرد: آنچه که در شمال استان ضروری به نظر می‌رسد، احداث و توسعه صنایع فرآوری مربوط به تولید محصولات دانه‌های روغنی به ویژه روغن‌کشی است تا فرصت اشتغال و ارزش افزوده بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا از خام فروشی محصولات در برنامه هفتم توسعه جلوگیری شود که در این راستا انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران با حمایت همه‌جانبه از سوی مسئولان شهرستان‌های مختلف در راستای راه‌اندازی مجموعه‌های فرآوری و صنایع تبدیلی قدم پیش بگذارند.

اژدری بیان کرد: 100 هزار تن انواع دانه‌های روغنی در طول سال در استان اردبیل تولید می‌شود که 30 هزار تن آن متعلق به شهرستان پارس‌آباد است و عملیات کشت و زرع در این منطقه در سال‌های اخیر رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • ورود سامانه بارشی فعال به خوزستان
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲