Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@03:19:15 GMT

سهمیه بنزین جبرانی ۱۲۰ لیتر؟

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۳۶۵۴

سهمیه بنزین جبرانی ۱۲۰ لیتر؟

طبق آخرین اخبار قرار است سهمیه سوخت جبرانی تا پایان آبان ماه واریز شود و طبق محتمل‌ترین سناریو احتمالا این سهمیه همراه با سهمیه جدید و در مجموع ۱۲۰ لیتر برای خودرو‌های سواری شخصی باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز، هنوز هم وضعیت جایگاه‌های سوخت به مانند گذشته نشده که مردم بتوانند با کارت سوخت خود از سهمیه بنزین قبلی خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال دولت وعده واریز سهمیه جبرانی داده است.

وزیر نفت گفته است: در تلاش هستیم تا سهمیه‌ای برای همه هموطنان در نظر گرفته شود و به کارت سوخت آن‌ها تا پایان ماه واریز خواهد شد تا جبران مشکلات شود.

وی ادامه داد: این سهمیه هم برای خودرو‌های سواری، موتورسیکلت‌ها، وانتی‌ها، خطی‌ها و آموزشگاه‌ها و سایر موارد در نظر گرفته خواهد شد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد واریز سهمیه بنزین جبرانی در صورت تایید نهایی، با سهمیه بنزین آذر ماه واریز می‌شود.

یعنی در صورت تخصیص سهمیه بنزین جبرانی، یکم آذر ماه سهمیه بنزین ۶۰ لیتر نخواهد بود و میزان آن افزایش پیدا می‌کند.

اما میزان سهمیه بنزین جبرانی چقدر است؟ هنوز تخصیص این یومیه تصویب نشده و میزان آن مشخص نیست.

سهمیه بنزین ماهانه خودرو‌های سواری ۶۰ لیتر در ماه است. پیش ازشیوع کرونا، دولت هر سال برای تعطیلات نوروز ۶۰ لیتر سهمیه مازاد اعلام می‌کرد. حالا به نظر می‌رسد که سهمیه جبرانی بنزین دولت باید در همین حدود باشد.

با توجه به اینکه گفته می‌شود سهمیه جبرانی بنزین احتمالا اول آذر ماه واریز می‌شود، پس احتمالا سهمیه بنزین آذر ماه باید بیش از ۶۰ لیتر باشد و احتمال واریز ۱۲۰ لیتر بنزین برای آذر ماه وجود دارد.

آنگونه که وزیر نفت قول داده طرف یکی دو روز آینده امکان استفاده از بنزین سهمیه‌ای فراهم می‌شود و مردم می‌توانند طبق روال گذشته بنزین سهمیه‌ای استفاده کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سهمیه بنزین جبرانی ماه واریز آذر ماه ۶۰ لیتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • (ویدئو) آتش‌سوزی قطار حمل بنزین در آمریکا
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • آتش‌سوزی مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • آتش‌سوزیِ مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا | ویدئو
  • ببینید | آتش به قطار بنزین
  • انفجار قطار حامل بنزین در آمریکا + فیلم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور