Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد ابوحمزه استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ ری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ری، با اشاره به لزوم احداث موزه در شهر ۸هشت هزار ساله ری اظهار کرد: سال گذشته طرح توسعه مرکز ری شناسی به‌منظور احداث موزه مردمی بر اساس اصول و قواعد مراکز تاریخی مهم به شهرداری منطقه ۲۰ ارائه شد و در همان روزها نیز موافقت مجموعه شهرداری با اختصاص بودجه دو میلیارد تومانی اعلام شد اما متأسفانه در ماه‌های گذشته به دلایل نامعلومی پیگیری لازم برای تخصیص آن انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موزه ری باید دارای قابلیت دسترسی عمومی باشد، گفت: موضوعیت موزه باید به‌گونه‌ای باشد که برای مردم با هر سلیقه‌ای و با هر قصدی که وارد این شهر می‌شوند جذابیت داشته باشد و اطلاعات کلی شهر تاریخی ری را در اختیار علاقه‌مندان قرار دهد.

کارشناس مسائل تاریخی ادامه داد: این موزه در طراحی دارای تجهیزات و فناوری‌های نوینی است و می‌تواند امکان نمایش آثار تاریخی را به‌طور مجازی فراهم کند و تمام ظرفیت‌های ری اعم از اولین‌ها و تاریخ هزاران ساله ری را به نمایش بگذارد.

ابوحمزه با اشاره به اینکه طرح توسعه مرکز ری شناسی به شهرداری ارائه و چندین جلسه نیز با شهردار وقت و معاونین و خصوصا معاونت فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰ برگزار شد، تصریح کرد: پس از آن به دلیل آتش سوزی در آن مرکز شهردار وقت منطقه ۲۰ مجدداً درخواست ارائه طرحی کامل‌تر و حتی با هزینه‌ای بیشتر داشت که مجدداً از سوی کارشناسان اقدامات لازم انجام گرفت و طرح جدید مجدداً ارائه شد و در حال حاضر نیز اقدامات ساخت و ساز و طراحی بر اساس طرح پیشنهادی ما بوده است.

وی ادامه داد: جلسه‌ای با حضور کارشناسان حوزه موزه و مسؤولان شهرستان تشکیل شد که طرح نهایی و حتی جانمایی‌ها نیز لحاظ و بر اساس طرح اولیه تمام اقدامات درخور و قابل توجه طراحی شد به‌گونه‌ای که بر اساس مطالعات انجام گرفته از تمام تجهیزات و فن‌آوری روز در این پروژه استفاده خواهد شد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی‌های انجام گرفته امکان نمایش ۱۰ دوره مهم از تاریخ ری همراه با شخصیت‌های معروف و آرمیدگان در ری به واسطه تجهیز با ابزار مولتی مدیا اجرایی خواهد شد و تولید محتوای خاص برای ارائه به سایت‌ها و فضای مجازی به‌منظور بهره‌گیری مراجعان در نظر گرفته شده است.

ابوحمزه یادآور شد: شهرداری در مقطعی در سال گذشته موافقت خود را با اجرای طرح اعلام کرد و بودجه آن نیز تأمین شد اما پس از آن در ابتدای سال جاری به دلایل نامشخصی ادامه طرح را متوقف کردند.

این پژوهشگر ری شناس در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهر تاریخی ری موزه ندارد و این در حالی است که سایر شهرهای هم رده با ری دارای چندین موزه برای نمایش آثار تاریخی آن سرزمین هستند لذا امیدواریم در دوره جدید شورای شهر و رویکرد شهردار جدید منطقه ۲۰، تمهیدات ویژه‌ای در زمینه ایجاد این موزه انجام شود زیرا تحقیقات گسترده‌ای برای اجرای این طرح انجام گرفته است.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: ری شناس شهرداری منطقه ۲۰ مرکز ری شناسی موزه شهرری شهر ۸ هزار ساله منطقه ۲۰ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۵۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب‌ترین تصمیم کمک داور در تاریخ لیگ‌برتر!

به گزارش “ورزش سه”، در این تصاویر، کمک داور اول بازی استقلال، به طرزی عجیب و غریب از خط طولی بازی رد و در حالی که به زمین مسابقه وارد می‌شود، حدود ده متر هم جلو می‌رود.

این ویدیو که از دوربین خبرنگاران ضبط شده، واکنش‌های زیادی را هم برانگیخته و جالب اینکه پیگیری خبرنگار ما نشان می‌دهد که علت این حرکت کمک اول، توصیه ناظر بازی، بوده است.

ناظر بازی، محمدرضا ابوالفضلی، یکی از مشهورترین چهره‌های داوری ایران بوده که در سال‌های گذشته دو جام جهانی و یک جام ملت‌ها را پشت سر گذاشت و در بازی استقلال، برای اولین‌بار، کار نظارت را انجام می‌داد.

البته نکته جالب این است که آنچه او توصیه کرده بود، به نظر در کلاس‌های داوری و جلسات قبل از مسابقه در بین داوران نیز توصیه می‌شوند اما چیزی که کمک داور اول بازی اجرا کرد، به شکلی ناشیانه و نادرست صورت گرفت و تفاوت بسیار زیادی با چیزی داشت که ابوالفضلی در جام جهانی، جام باشگاه‌های آسیا و اکثر مسابقات لیگ برتر ایران نیز اجرا کرده بود.

این در حالی است که کمک داور دوم در دقایقی از بازی، همین اقدام را به‌طور صحیح انجام داد اما باتوجه به اینکه او حدود دو سه متر وارد زمین شده بود، توجه زیادی را هم به خود جلب نکرد و ویدیویی هم از حضورش در زمین منتظر نشد.

محمدرضا ابوالفضلی ناظر این بازی در گفت‌وگو با ما در خصوص این توصیه می‌گوید: «این موضوع قانون و دستورالعمل نیست اما از چندی پیش در بسیاری از جلسات قبل از شروع بازی که بین داوران انجام می‌شد به کمک داوران گفته می‌شد، هنگامی‌که ضربه کرنر یا ایستگاهی، که از سمت کمک داور مخالف زده می‌شود مشروط بر اینکه دفاع آخر نزدیک محوطه جریمه حریف باشد، کمک داور این سمت می‌تواند برای زاویه دید بهتر و تمرکز بیشتر چند قدمی وارد زمین شود و پس از اتمام صحنه به جای خود بازگردد.»

اگر این مورد به‌طور صحیح انجام پذیرد، می‌تواند در برخی موارد به تیم داوری در تصمیم‌گیری درست، کمک نماید، که متأسفانه در این مسابقه، ایشان به‌طور کامل متوجه منظور من نشدند.

حتی این مهم را بنده به همراه آقای منصوری در اکثر مسابقات خارجی و داخلی انجام می‌دادیم که در روند کمک کردن به داور مسابقه و نیز تمرکز خودمان بسیار مثبت و جالب توجه بود. به‌طوری‌که در حال حاضر اگر دقت کنید متوجه می‌شوید که داوران فوتسال هم در برخی از صحنه‌های مسابقه برای دید بهتر و تمرکز بیشتر وارد زمین می‌شوند.

نکته جالب اینکه ابوالفضلی فصل گذشته در اکثر مسابقات لیگ به ویژه بازی پرسپولیس - استقلال (دربی ۱۰۰) و نیز استقلال - تراکتور این اقدام را انجام داده بود که مورد تمجید هم قرار گرفت اما حالا اقدام عجیب کمک داور، به‌طور غیر صحیح باعث شده تا این موضوع به شکلی فراگیر رسانه‌ای شود.

دیگر خبرها

  • اسناد ملی و میراث مکتوب، مهر تاییدی بر شناسنامه هویت و تاریخ یک ملت
  • عجیب‌ترین تصمیم کمک داور در تاریخ لیگ‌برتر!
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • هوشمندی سیاسی جلوه دیگری از قدرت میدانی مقاومت است
  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح پایان جنگ علیه غزه
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است