Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، پیمان نبهانی افزود: باتوجه به شرایط استان و هدف‌گذاری برای افزایش اشتغال در بخش گردشگری و لزوم تنوع بخشیدن به خدمات و بسته‌های سفر و گرایش به انواع گردشگری تخصصی و ضرورت ارایه خدمات خاص براساس علایق گردشگران به استناد جزء هفت بند ج ماده یک آیین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها مصوبه هیات وزیران با موضوع "محیط‌ها و پارک‌های طبیعت‌گردی و گردشگری روستایی و عشایری" با هدف توسعه پایدار روستایی و استفاده از ظرفیت مزارع نیشکر، در راستای ییشبرد اهداف گردشگری و نظارت بر فعالیت و عملکرد این واحدها در این بخش، واحدهای کشت و صنعت نیشکر خوزستان مجوز گردشگری کشاورزی دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ایجاد اشتغال جدید، افزایش درآمد روستاییان ساکن در پیرامون این واحدها باتوجه به حضور گردشگر، هدایت کمک‌های شرکت در حوزه مسوولیت اجتماعی به سمت ایجاد توسعه پایدار گردشگری و صنایع دستی در روستاهای اطراف مزارع و نیز برقراری ارتباط بین فعالیت شرکت و رونق اقتصادی جامعه پیرامونی، از دیگر اهدافی است که این توافق دنبال می‌کند.
 نبهانی در توضیح فعالیت مراکز گردشگری کشاورزی بیان کرد: واحدهای تولیدی کشاورزی اعم از مزرعه، باغ ها، گلخانه و ماکیان در کنار دامپروری، شیلات، عرصه‌ها و محل تولید در فضاهای باز و بسته و رویش‌گاه‌های طبیعی که باتوجه به جاذبه‌هایی همچون فضای سبز خاص موجود در مزرعه و تولید و استفاده خوراکی‌دارویی از محصول و صنایع تبدیلی و فرآوری، امکان بهره‌مندی توسط گردشگران را فراهم می‌کنند، براساس آیین‌نامه ابلاغی قابلیت دریافت مجوز را دارند.
وی  افزود:گردشگری کشاورزی در واحدهای بزرگ کشت و صنعت نیشکر، به صورت فعالیتی تجربه‌گرا و بدون نیاز به احداث هرگونه سازه انجام می‌شود که پس از دریافت مجوز لازم از وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط اجرا خواهد شد.
سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی خوزستان با بیان اینکه شرکت توسعه‌نیشکر و صنایع جانبی در زمینی به مساحت ۶۷هزار هکتار در قالب هشت واحد بزرگ کشت و صنعت نیشکری در هفت شهرستان استان شامل شوش، شوشتر، باوی، اهواز، کارون، شادگان و خرمشهر درحال فعالیت است گفت: این شرکت، باوجود ظرفیت‌های فراوان، تاکنون نتوانسته بود در حوزه گردشگری جایگاه خود را باز کند که با تلاش‌های مدیرکل میراث‌فرهنگی خوزستان، مدیرعامل این هولدینگ بزرگ در استان، مدیران واحدها و همکاران آنها، همکاران ما در واحد بازاریابی و تبلیغات اداره‌کل و همچنین بخش خصوصی، این ظرفیت درحال معرفی و تبدیل شدن به یک مقصد برای گشت‌های ویژه است.

به گزارش ایرنا عملیات اجرایی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع شد و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره برداری رسیدند. واحدهای هفتگانه نیشکری سلمان فارسی،   حکیم فارابی، امام خمینی(ره)، دهخدا، امیرکبیر، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی زیر مجموعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در خوزستان بود که به تنهایی حدود ۴۰درصد شکر کشور را تولید می‌کنند. به تازگی واحد نیشکر هفت تپه نیز به این شرکت واگذار شده است. شرکت کشت و صنعت نیشکر کارون از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در خوزستان است.

برچسب‌ها خوزستان میراث فرهنگی اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان میراث فرهنگی اهواز خوزستان میراث فرهنگی اهواز گردشگری و صنایع دستی کشت و صنعت نیشکر گردشگری کشاورزی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد خبر داد.

محمد ثابت اقلیدی، امروز ۶ اردیبهشت ماه در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام شهر دژکرد گفت: یکی از برنامه‌های این اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس تقویت رویدادها متناسب با مزیت‌های رقابتی هر مکان و مقصد گردشگری در این استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به اهدای دو لوح ثبت ملی میراث ناملموس مهارت کیسه‌بافی و شاهنامه‌خوانی شهر دژکرد در حاشیه برگزاری این جشنواره مردمی اشاره کرد و گفت: با توجه به قول مساعد معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مبنی بر انتخاب دژکرد به عنوان شهر ملی کیسه بافی، مقدمات این مهم فراهم و دژکرد، به زودی شهر ملی کیسه بافی ‌شود.

ثابت اقلیدی در ادامه سخنانش به افتتاح آزادراه شیراز - اصفهان اشاره کرد و گفت: آزاد راه شیراز - اصفهان با تلاش دولت مردمی اخیرا افتتاح شده است و شهردژ کرد در مسیر این آزادراه قرار دارد، با توجه به پیشرفت‌هایی که متصویرم برای این شهر کمک می.کنیم زیرساخت‌های گردشگری در منطقه نیز تقویت شود.

به گزارش ایسنا، در حاشیه این مراسم لوح ثبت ملی دو میراث ناملموس مهارت کیسه‌بافی و شاهنامه‌خوانی به فرماندار شهرستان اقلید اهدا شد. همچنین به افرادی که در تهیه و تکمیل پرونده ثبت ملی مهارت کیسه بافی و شاهنامه‌خوانی کمک کردند لوح تقدیر اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید