Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل دفتر بازرسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: افزایش تعداد نیروهای تخصصی از راه های مهم ارتقای دانشگاه علوم پزشکی استان است.

دکتر علیرضا رحیم نیا در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که هشتم آبان ماه در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد برگزار شد، اظهارکرد: سرمایه اصلی هر دانشگاهی، نیروی انسانی آن است و اگر دانشگاه علوم پزشکی این استان می خواهد رشد کند، باید به فکر افزایش نیروهای تخصصی خود باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکیدکرد: باید زمینه ماندگاری نیروهای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی در این استان فراهم شده و از سوی دیگر نیروهای طرحی دانشگاه نیز در این استان ماندگار شوند.

دکتر رحیم نیا افزود: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی متعلق به فرد نیست، بلکه متعلق به استان است و باید تمامی مسئولان دست به دست یکدیگر دهند و همکاری لازم را داشته باشند تا زمینه رشد آن فراهم شود.

مردم به شایعات پخش شده در ارتباط با واکسن کرونا توجه نکنند

حجت الاسلام رضا نوری نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: مسئولیت های اعطا شده به افراد، امتحان و آزمایش الهی هستند که سرنوشت جامعه و افراد در گروی نقش آفرینی آن ها است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه بیان کرد: کرونا سبب شده تا هم اکنون در میدان جنگ باشیم که فرماندهی و مدیریت آن به دست دانشگاه های علوم پزشکی هستند.

حجت الاسلام نوری تاکیدکرد: در این میدان جنگ همه باید به یکدیگر کمک کنند تا بتوانیم از آن پیروز خارج شویم.

وی با اشاره به تزریق واکسن کرونا بیان کرد: از مردم درخواست داریم تا به شایعات پخش شده در ارتباط با ویروس کرونا توجهی نداشته باشند و نسبت به تزریق این واکسن اقدام کنند.

کادر درمان خراسان شمالی خستگی را خسته کردند

علی بیگ زاده معاون توسعه منابع و مدیریت استانداری خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: کادر درمان خراسان شمالی طی زمان شیوع ویروس کرونا، خستگی را خسته کردند.

وی افزود: مجموعه مدیریت استان که در جلسات ستاد کرونا حضور داشتند، همگی تلاش کردند تا به کادر درمان این استان کمک های لازم را برای درمان این ویروس داشته باشند.

بیگ زاده ادامه داد: خراسان شمالی بالاترین و باارزش ترین چیزی که دارد مردم آن است اما در این استان کمبودهایی در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد که یکی از آن ها نبود بیمارستان در راز و جرگلان است.

گفتنی است در این مراسم از زحمات دکتر سید احمد هاشمی قدردانی و دکتر سید جواد پورنقی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي دانشگاه علوم پزشكي تودیع و معارفه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیروهای تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه های آموزشی گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رییس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد. در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می شود که در آن تمامی رشته محل ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته ها تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته ها که نیاز کشور هستند اما متقاضی ندارند، راه حل هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص های مربوط به ساماندهی رشته های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه ای در اولویت های بعدی قرار می گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص های انسانی سلامت حرکت کنیم.

دکتر رضایت ساماندهی رشته ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده ها و آمارهای دقیق در اختیار قرار می گیرد.

کد خبر 6098029

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد