Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@01:32:45 GMT

هرجا دشمن زخمی بزند آن را به موضع قوت تبدیل می‌کنیم

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۸۳۵۹

هرجا دشمن زخمی بزند آن را به موضع قوت تبدیل می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر، دهمین رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و محمدحسن متولی زاده مدیرعامل توانیر و جمعی از مسئولان و مدیران دو نهاد با نام مبارک «یا امام رضا (ع)» برگزار شد.

در این برنامه بیش از ۳۲۰۰ مولد اضطراری برق کشور براساس میزان اهمیت، ارزیابی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌ فرایند این رزمایش به نحوی بود که برق برخی زیرساخت ها در سراسر کشور به صورت تصادفی قطع و عملکرد مولدهای تولید برق اضطراری ارزیابی شد.

این ارزیابی به صورت پیوسته در طول سال نیز ادامه‌دار خواهد بود. طبق اعلام توانیر این برنامه به منظور کسب اطمینان از آمادگی این مولدها جهت بکارگیری آن در مواقع حساس و به ویژه در پیک تابستان ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

آغاز هفته پدافند غیرعامل با یک رزمایش عملیاتی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در حاشیه این رزمایش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیام پدافند غیرعامل آرامش، آسایش و پایداری خدمات برای مردم است، اظهار داشت: موضوع تداوم کارکردهای اساسی ارتباط مستقیمی با سطح رفاه و کیفیت زیست مردم دارد و چون مردم به صورت محسوس آن را درک می کنند میزان ارتقای امنیت و تداوم کارکرد زیرساخت های اساسی بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه هفته پدافند غیرعامل را با یک برنامه عملیاتی شروع کردیم، گفت: البته این رزمایش در طول سال نیز پیوسته برگزار می شود.

جلالی با بیان اینکه در فصل تابستان کشور از یک ناهمترازی در تولید برق رنج برد، تصریح کرد: زمانی که به هر دلیلی با یک ناهمترازی مواجه هستیم دو راهکار وجود دارد نخست افزایش تولید و دوم تناسب مصرف با میزان تولید.

الگوی تولید و مصرف برق باید سازماندهی شود

وی ادامه داد: چون افزایش تولید زمانبر است لازم است اصلاح الگوی مصرف ترویج شود تا نیازهای معقول تامین گردد به عبارتی در این شرایط نیازمند مصرف منطقی و اقتصادی هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: خوشبختانه دولت سیزدهم الگوی ساماندهی تولید و مصرف برق را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه در شرایط کمبود برق اولویت تامین برق مردم و بعد صنعت است گفت: لذا رمزارزها باید با نرخ خاص فعالیت های خودشان هزینه برق مصرفی را پرداخت نمایند و نباید به گونه ای باشد که مردم احساس کنند از برق خانگی برای مصرف یک کار غیراقتصادی استفاده می شود.

سردار جلالی با بیان اینکه تابستان گذشته تجربه تلخی را که حاصل قطع مکرر و بی‌برنامه برق بود شاهد بودیم، افزود: این اتفاقات سبب شد مسئولان به فکر راه حل هایی برای حل این موضوع بیفتند که درس‌های خوبی برای صنعت برق کشور داشت مانورها بخش مهمی از این درسها است که باید به صورت اصولی با برنامه و توجه به بازخوردها انجام شود، باید در مانورها، خلاءها و کاستی ها احصا شده و رفع شود.

به گفته سردار جلالی طرح مدیریت بحران باید بتواند در شرایط ناهمتراز مانند گرما و سرما، تولید و مصرف برق را مدیریت کند.

وی توجه استفاده از مولدهای اضطراری در مراکز و زیرساخت های حساس، حیاتی و مهم را یک کارکرد مهم عنوان کرد و افزود: باید بدنبال این باشیم که این دستگاه ها به یک سطح الزام کفایت در تولید برق برسند که این از طریق ابزارهای نظارتی و قانونی باید انجام شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: این قابل قبول نیست که یک بیمارستان فاقد مولد اضطراری باشد و راهبرد درست این است که هر مجموعه متناسب با کارکردهای خود تامین برق خود را دنبال کند.

سردار جلالی افزود: تلاش کردیم با وزارت بهداشت یک مانور در زمینه قطع برق بیمارستان ها داشته باشیم که وزارت بهداشت به علت درگیری های ناشی از کرونا این امر را به وقت دیگری موکول کرد اما ما حتما این موضوع را تا حصول نتیجه و برگزاری رزمایش پیگیری خواهیم کرد.

اختلال در خدمات‌رسانی به مردم خط قرمز سازمان پدافند غیرعامل کشور است

وی همچنین بر اهمیت تامین برق اضطراری از سوی اپراتورهای ارتباطی و ارائه دهندگان خدمات سایبری تاکید کرد و گفت: همه بخش‌های زیرساختی الزام جدی برای تامین برق اضطراری خواهند داشت و این یک اقدام جدی است چراکه اختلال در خدمات‌رسانی به مردم خط قرمز سازمان پدافند غیرعامل کشور است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: تضمین کارکردهای اساسی هدف اصلی سازمان پدافند غیرعامل است و برق به عنوان مادر صنعت ها در این میان نقش اساسی دارد.

سردار جلالی با بیان اینکه تجربه چهل سال گذشته نشان داده هر جا دشمن به ما آسیب بزند و زخمی وارد کند، آن موضع را تبدیل به نقطه قوت می‌کنیم، تصریح کرد: در هفته گذشته با مشکل اختلال در سامانه هوشمند سوخت مواجه شدیم که این حادثه در کنار همه تهدیداتی که داشت به یک نقطه قوت تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال های گذشته آمادگی واحدهای پدافند غیرعامل دستگاه‌های اجرایی را با دست خالی حفظ کرده‌ایم، گفت: متاسفانه دولت گذشته اعتبارات پدافند غیرعامل را حذف کرد و به‌لحاظ اعتباری نتوانستیم به دستگاه های زیرساختی کمک های لازم را انجام دهیم البته امیدواریم در سال 1401 در بودجه اعتبارات لازم برای ارتقا پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در زیرساخت ها تامین شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از مدیران خواست دقیق و سخت گیرانه ضعف ها را بررسی و جهت رفع آن اقدام کنند. موضوع مولدهای برق اضطراری یک امر لازم و واجب است که ما در صورتی که دستگاهی در این امر کوتاهی کند از طریق قانون این کاستی ها را پیگیری قانونی خواهیم کرد.

کد خبر 5339592 سید مهدی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: سردار جلالی پدافند غیرعامل حمله سایبری افغانستان سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران علی باقری حسین امیرعبداللهیان سعید خطیب زاده حسین امیر عبداللهیان روسیه حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی ایران هیئت دولت برجام رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور سردار جلالی برق اضطراری زیرساخت ها تامین برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن اشاره به اقدامات مرتبط با مواضل اضطراری بیان کرد: حداقل ۳۰ درصد خبازی های سطح استان طی مدت زمان تعیین شده در راستای اجرای مطلوب مراقبت های پدافند غیرعامل باید نسبت به دوگانه ساز شدن اقدام کنند

وی با بیان اینکه تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در سطح استان سمنان در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: ارتقا و تقویت پایش تصویری دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

استاندار سمنان گفت: استان سمنان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت های حساس، در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

هاشمی با بیان اینکه استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است، تاکید کرد: این استان دارای واحد های تولیدی مواد غذایی و همچنین واحد های صنعتی بسیاری است که مرتبط با سلامت مردم بوده و باید مراقبت ها در این خصوص در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود.

وی افزود: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق که اخیراً با حضور رئیس جمهور نیز فاز سه و چهار نیروگاه سیکل ترکیبی نیز بهره برداری شد، از دیگر مواردی است که اجرای مطلوب ساز و کارهای اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات را حائز اهمیت می سازد.

استاندار سمنان بیان کرد: پراکندگی روستاها، راه های مواصلاتی مهم، شبکه های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می سازد.

کد خبر 6092879

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی