Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: مانورهای مستمری که در سال‌های گذشته انجام شده است نشان از آمادگی 81 درصدی مولدهای برق اضطرای در زیرساخت‌های حساس، حیاتی و مهم است که امیدواریم با مدیریت و برنامه‌ریزی درست این میزان به 100 درصد برسد.

به گزارش برنا، دهمین رزمایش سراسری قطع برق و ارزیابی آماده به کاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و محمدحسن متولی زاده مدیرعامل توانیر و جمعی از مسئولان و مدیران دو نهاد با نام مبارک «یا امام رضا (ع)» برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسن متولی زاده، مدیرعامل شرکت توانیر در این مراسم، ضمن تبریک ایام نکوداشت پدافند غیرعامل اظهار داشت: با تعامل خوب صنعت برق و سازمان پدافند غیرعامل کشور که شخص سردار جلالی در این میان نقشی کلیدی را ایفا کرده اند در سالهای اخیر شاهد آمادگی بسیار خوب صنعت برق در زمینه استمرار خدمت رسانی بوده‌ایم.

آمادگی 91 درصدی مراکز درمانی از نظر تامین برق توسط مولدهای برق اضطراری

وی ادامه داد: مانورهای مستمری که در سال‌های گذشته انجام شده است نشان از آمادگی 81 درصدی مولدهای برق اضطرای در زیرساخت‌های حساس، حیاتی و مهم است که امیدواریم با مدیریت و برنامه‌ریزی درست این میزان به 100 درصد برسد. در این میان آمادگی 91 درصدی مراکز درمانی از نظر تامین برق توسط مولدهای برق اضطراری دستاورد بسیار بزرگی است که نشان از تاثیر پیگیری سیاستهای پدافند غیرعامل در صنعت برق دارد.

مدیرعامل شرکت توانیر، یکی از نقاط قوت صنعت برق را آمادگی 24 ساعته و سرعت عمل کارکنان این صنعت دانست که پایداری خدمت رسانی را برای کشور به همراه داشته است.

گرما و خشکسالی امسال در 50 سال اخیر بی‌سابقه بود

متولی زاده با اشاره به قطعی‌های برق در تابستان نیز توضیح داد: گرمای تابستان و خشکسالی که امسال شاهد بودیم در طول 50 سال اخیر بی‌سابقه است. ضمن اینکه ما رشد مصرفی را تابستان امسال تجربه کردیم که در تاکنون تجربه نشده بود. ولی با اتخاذ تدابیر لازم، اقداماتی جبرانی انجام شد که به جرات می توان گفت از عهده هیچ کشوری برنمی‌آمد. ضمن اینکه امیدواریم با همکاری سازمان‌هایی از جمله پدافند غیرعامل کشور و همراهی مردم، دیگر شاهد چنین رخدادهایی نباشیم.

85 درصد مشترکین، مطابق با الگوی مصرف از برق استفاده می‌کنند

به گفته وی، حدود 85 درصد مشترکین یعنی حدود 25 میلیون مشترک، مطابق با الگوی مصرف از برق استفاده می کنند و تنها 15 درصد بیش از الگو برق مصرف می‌کنند. اگر این میزان مشترک نیز مطابق الگو مصرف کنند، امسال هیچ خاموشی نخواهیم داشت. از همین رو اصلاح رویه مصرف، مطابق با الگوی مصرف بهینه برق، با استفاده از ابزار و روش‌های مختلف، یک راهکار مناسب و منطبق بر ضوابط و الزامات پدافند غیرعامل برای پایداری و استمرار خدمت رسانی در صنعت برق است که باید اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق امام رضا صنعت خدمت رسانی مراکز درمانی خشکسالی رشد برق خدمت رسانی خشکسالی صنعت مراکز درمانی پدافند غیرعامل مولدهای برق صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه پیاز چه خواصی دارد؟
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • تعداد هواداران پرسپولیس در بازی با نساجی مشخص شد/ عدم حضور بانوان در دو دیدار حساس در قائمشهر