Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرضا قاسمپور جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در نشست مجازی با خبرنگاران گفت: ستاد ملی کرونا تصمیم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها را فعلا به آذرماه موکول کرده است.

او تاکید کرد: اما در عین حال خط قرمز ما سلامت دانش آموزان و مردم است و اگر احساس کنیم سلامت آن‌ها به خطر بیفتد یا پیک ششم ایجاد شود، قطعا شرایط تغییر خواهد کرد و شاهد آموزش حضوری نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت فعلی استان، گفت: آمار‌ها ثبات دارد و اگر این روز‌ها روند نزولی شیوع کرونا سریع نیست، روند افزایشی هم نداشته‌ایم و شاهد ثبات در موارد ابتلا، بستری و فوتی‌ها هستیم.

قاسمپور با بیان اینکه پیک سنگین پنجم را پشت سر گذاشتیم و خوشبختانه شرایط بهتری را شاهدیم، عنوان کرد: در این پیک به بیش از ٥ هزار بیمار دائمی و موقت هم رسیدیم، اما اکنون حدود یکهزار و ٦٠٠ بیمار داریم.

او ادامه داد: در پیک پنجم آمارروزانه بستری‌ها به بیش از ٥٠٠ بیمار جدید هم رسید، اما اکنون به ٢٠٠ مورد رسیدیم و نزدیک به یکماه هست که تغییری نکرده و روند فوتی‌ها نیز متوسط تا ١٠ نفر بوده است.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه اگرچه حدود ٢٠ ماه از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد و از طرفی با تزریق واکسن عده‌ای عادی انگاری می‌کنند که خود خطرناک است، گفت: نظارت‌ها را تشدید کرد‌ه‌ایم و با متخلفین برخورد می‌شود. همچنین تذکر لسانی توسط نیرو‌های بسیج و هلال احمر آغاز خواهد شد.

قاسمپور همچنین درصد مثبت شدن تست‌ها را عدد ٢٥، درصد بهبودی را ٩٧ درصد، ضریب اشغال تخت‌های عادی و ویژه را به ترتیب ٣٣ و ٤٠ درصد اعلام کرد.

او کل بیماران بستری در بیمارستان‌های استان را ١٥٦٠ نفر اعلام کرد و افزود: تا روز گذشته تعداد کل فوتی‌ها به ٦٩٤٣ بیمار رسید.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه مراکز واکسیناسیون فعال هستند و انتظار داریم که مشمولان دریافت واکسن، هرچه سریعتر نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند، گفت: تاکنون ٥ میلیون و ٧١٢ هزار و ٣٠٢ دوز واکسن در استان تزریق شده و تقریبا ٨١ درصد جمعیت بالای ١٢ سال استان دوز اول و ٥٦ درصد دوز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند.

قاسمپور همچنین با بیان اینکه تزریق دوز سوم به گروه‌های هدف طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در استان فارس نیز آغاز شده است، به آخرین رنگبندی کرونایی در فارس هم اشاره و عنوان کرد: دو شهرستان استهبان و سرچهان در وضعیت قرمز، ٤ شهرستان نارنجی، ٢٢ شهرستان زرد و و هشت شهرستان هم در وضعیت آبی قرار دارند.

او ادامه داد: قرنطینه هوشمند نیز از ابتدای آبانماه جاری به صورت آزمایشی در بخش‌های مختلف با هدف گسترش واکسیناسیون در دست اجراست.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا از راه‌اندازی پایگاه‌های واکسیناسیون در فرودگاه بین‌المللی شیراز، راه آهن شیراز و پایانه‌های کاراندیش، مدرس و جاده بوشهر نیز خبر داد و گفت: سیاست‌های تشویقی واکسن با اهدای جوایز و استفاده از تبلیغات محیطی در این باره را نیز در دستور کار قرار داده‌ایم.

قاسمپور تاکید کرد: انتظار است که مردم همچنان رعایت پروتکل‌ها را در اولویت قرار دهند، چرا که خطر کرونا جدی است، لذا علاوه بر اقدام به انجام واکسیناسیون، نسبت به رعایت مسائل بهداشتی همت شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازگشایی مدارس رفع نواقص بهداشتی بیماری کرونا جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمتر از یک هفته پس از پایان مهلت سازمان دامپزشکی برای اصلاح مقررات فواصل بهداشتی واحد‌های دامی و صنایع وابسته در ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، مجتبی نوروزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: در دستورالعمل جدیدی که تدوین آن به پایان رسیده، فواصل بهداشتی میان واحد‌های دامی و صنایع وابسته در برخی موارد کلا حذف شده و در موارد دیگر نیز ۵۰ و یا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، که با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات، مانع از احداث چنین واحد‌هایی در فواصل نزدیک می‌شد، حدود ۱۵ سال قبل تصویب شد، اما این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل می‌کرد و به علت ایجاد اشکالات و محدودیت‌هایی در روند تولید و توسعه، منتقدان فراوانی پیدا کرد.

از ابتدای امسال و با نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" توجه کارشناسان اقتصادی، مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تسریع در هموارتر ساختن مسیر مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی بیش از پیش جلب شد که در این میان، حذف یا اصلاح قوانین قدیمی و یا نامناسبی مانند مقررات مربوط به رعایت فواصل و حرائم بهداشتی واحد‌های دامی بیشتر از قبل مورد تاکید قرار گرفت.

از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند.
علاوه بر این، منوط شدن فعالیت در عرصه تولیدات دامی و غذایی به رعایت این مقررات، باعث شد که دریافت مجوز احداث واحد تولیدی جدید، حتی در حد ماهیان زینتی نیز بسیار دشوار و گاه، غیر ممکن شود که همین موضوع، به نوبه خود زمینه را برای فراهم شدن بستر فساد یا امضا‌های طلایی آماده کرد.
منتقدان اجرای مقررات فواصل بهداشتی، آسیب‌های متعدد دیگری را نیز از بابت این مقررات متوجه اقتصاد کشور می‌دانند و معتقدند که با تغییرات ایجاد شده در عرصه فناوری و حتی سبک زندگی، ضروری است که برخی از محدودیت‌های این قانون حذف و یا اصلاح شود.

با اصلاح دستورالعمل فواصل بهداشتی که رئیس سازمان دامپزشکی از تدوین آن خبر داده است، فاصله بین واحدها یا کارخانه هایی که یک نوع فعالیت دارند، قابلت حذف شدن دارد.
نوروزی در این باره گفت: حریم بهداشتی صنایع وابسته به دام نسبت به یکدیگر مانند دو سردخانه مربوط به فرآورده‌های خام دامی می‌تواند صفر باشد. همین طور بین دو کشتارگاه دام به لحاظ مسائلی بهداشتی حفظ فاصله الزام نیست چون هر دو واحد یک فعالیت دارند. در گذشته این محدودیت ها بین ۵۰۰ متر تا یک کیلومتر بود.

وی با بیان اینکه فواصل کارخانه های اقلام خوراکی و بسته بندی مواد غذایی تا واحدهای دام و صنایع وابسته توسط کمیته فنی هر استان تعیین خواهد شد، تصریح کرد: این کمیته‌های ۵ نفره توسط سازمان غذا و دارو کشور تشکیل شده و فعالیت شأن از سوی سازمان دامپزشکی کشور مورد ارزیابی قرار خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد