Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبد الرضا نعمتی با اشاره به اینکه این شرکت به نمایندگی از ذی نفعان پیگیر اجرای طرح‌های آبخیزداری در شهرستان قیروکارزین بوده است، تصریح کرد: تخصیص ردیف اعتباری به طرح‌های آبخیزداری این شهرستان با همکاری و مساعدت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس و عنایت دولت سیزدهم محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس اتحادیه تعاونی‌های باغداران استان فارس با بیان اینکه قبول این خواسته کشاورزان و باغداران شهرستان قیروکارزین در دولت قوی مردمی، علاوه بر خرسندی بهره برداران در رونق دوباره کشاورزی در این شهرستان تاثیر بسزایی خواهد داشت، افزود: طرح‌های منتخب شامل آبخیزداری‌های "سم دلدل"، "تنگ سرآسیاب"، "دره آغا رحیمی" و "تنگ خرزهره" است.

نعمتی با اشاره به اینکه کار‌های مطالعاتی طرح‌های مذکور انجام و یا در دست انجام است، ابراز کرد: نمایندگان کشاورزان قیروکارزین در جلسات متعدد با عبدالحسن صمد نژاد مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری بر ضرورت و نیاز اجرای این طرح‌ها تاکید کرده اند که خوشبختانه این رایزنی‌ها با نگاه انقلابی و جهادی مسئولین پذیرفته شد.

مدیر عامل شرکت تعاونی کشاورزی و باغداری شهرستان قیروکارزین با تاکید بر اینکه اجرای طرح آبخیزداری از ایجاد رواناب‌های مخرب می‌تواند جلوگیری و فرسایش خاک را کند نماید، اظهار کرد: امیدواریم اجرای چهار طرح فوق بتواند تا حدودی پایداری تولید در دشت قیر را تامین و از لطمات خشکسالی بکاهد.

به گفته او؛ در سال‌های گذشته اجرای طرح‌های آبخیزداری در مناطق مختلف شهرستان قیروکارزین توانسته ضمن مهار قسمت قابل توجه‌ای از سیلاب‌های فصلی بر تغذیه سفره‌های آب زیر زمینی اثرات مثبت بگذارد و ضمن رفع موانع تولید بر رونق کشاورزی آن منطقه بیافزاید.

او بیان کرد: امیدواریم با تخصیص اعتبارات مذکور توسط سازمان برنامه و بودجه کشور امسال و سال ۱۴۰۱ این طرح‌ها به ثمر بنشیند و مرحمی بر تن خشک و تف دیده اراضی دشت قیر باشد.

شهرستان قیروکارزین با قریب به ۳۳۰۰ کیلومتر مربع وسعت در جنوب غربی شیراز و در فاصله ۱۷۵ کیلومتری آن واقع است و به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده لیموشیرین و لیموترش در کشور، یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان خرما در کشور و در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی دیگر حائز رتبه و جایگاه ملی و استانی است. این قطب کشاورزی کشور سال هاست که با خشکسالی و کمبود منابع آبی گریبانگیر بوده و تولید در این منطقه مورد تهدید است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصوبات سفر رئیس جمهوری استان فارس ردیف اعتبار شهرستان قیروکارزین طرح های آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود