Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: مرکز بین‌المللی فرهنگی اسلامی در دل پایتخت مقاومت اسلامی شکل گیرد.

به گزارش برنا؛ علی زینی‌وند در آیین تکریم و معارفه شهردار کرمان از تلاش‌های دوره قبل شهرداری و شورای شهر کرمان و تیم مدیریتی آنها قدردانی و برای اعضای جدید آرزوی موفقیت کرد و اظهار داشت: شورای جدید شهر کرمان تلفیقی از جوانی، انگیزه و تجربه است و امیدواریم دوره‌ای با سرافرازی در شان کرمان بزرگ که امروز آوازه جهانی دارد، منشا اثرات مهم و ماندگار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با آرزوی موفقیت برای سعید شعرباف شهردار جدید کرمان گفت: ما مهمان کرمان بزرگ هستیم و باید خدماتمان در تراز کرمان بزرگ باشد و در پایان ماموریت با سرافرازی، نامی نیک و خاطره خوش در ذهن مردم، استان را ترک و سال‌ها بتوانیم ارتباطمان را با این مردم عزیز حفظ کنیم.

استاندار کرمان ادامه داد: کرمان، میراث‌دار تمدن بزرگ ایرانی اسلامی است، اما آنچنان که باید نماد تمدن و تراز پایگاه و پایتخت مقاومت اسلامی مطرح شود فاصله دارد.

زینی‌وند عنوان کرد: کرمان محل توجه دنیا است و آزادمردانی از اقصی نقاط دنیا به زادگاه سردار سلیمانی می‌آیند و لذا شورا و شهردار کار سختی دارند و در این راستا باید تلاش شود.

وی علاوه بر تاکید بر توجه به شهرسازی و زیباسازی شهر کرمان به عنوان پایتخت مقاومت اسلامی، عنوان کرد: در حوزه گلزار شهدای کرمان و گردشگری اسلامی نیز باید وارد شد و مرکز بین‌المللی فرهنگی اسلامی در دل پایتخت مقاومت اسلامی شکل گیرد.

زینی‌وند تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در تنظیم سیاست‌های کلی هویت بر سه مولفه ایرانی، اسلامی و انقلابی تاکید فرمودند به این جهت که چتر جمهوری اسلامی بر سر همه مردم است و مسئولان و کارگزاران باید ذیل فرمایشات ایشان، چارچوب‌ها را ترسیم کنند.

استاندار کرمان ادامه داد: شهر را باید برای همه شهروندان از سلایق و گروه‌های مختلف بسازیم که احساس تعلق و هویت با این شهر برای همه ایجاد شود. نمادهای کهن شهری و تمدنی شهر بازسازی شوند و شهر زیبایی داشته باشیم.

زینی‌وند، رعایت حال شهروندان را در اجرای فعالیت‌های عمرانی مورد تاکید قرار داد و با اشاره به پروژه فاضلاب شهر کرمان گفت: 400 کیلومتر لوله‌گذاری در این طرح انجام شده که با استحصال نهایی، آب مورد نیاز صنایع را تامین و حل خواهد کرد.

استاندار کرمان ابراز امیدواری کرد: در دوره جدید شورای شهر و شهرداری کرمان تعامل مثبت و سازنده و هم‌افزایی بین ارکان مختلف نظام، ذیل هدایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان برقرار باشد و استانداری نیز آمادگی برای نهایت همکاری و تعامل با شهرداری را دارد تا در جهت پیشبرد خدمات‌رسانی در امور مردم هیچ‌گونه خللی ایجاد نشود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار کرمان شهردار کرمان علی زینی وند علی زینی وند استاندار کرمان شهردار جدید کرمان پایتخت مقاومت اسلامی استاندار کرمان شهر کرمان زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۳۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنرانی در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو گفت: معتقدیم نقش سازمان‌های بین المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات، درگیری‌ها و سوء تفاهمات بین دولت‌ها، بسیار تاثیر گذار است.

متن کامل سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی به شرح زیر است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

خانم‌ها و آقایان

سلام علیکم

همانگونه که مستحضرید، در جهان به هم پیوند خورده حاضر، تقویت روابط بین فرهنگی و تلاش برای حفظ ارزش‌ها و میراث فرهنگی در سایه افزایش تعامل مردم جهان و مناسبات متقابل کشور‌ها محقق خواهد شد.

گفت‌وگوی صادقانه و به دور از جهالت و تعصب بین جوامع و سعه صدر در پذیرش تفاوت‌ها ضامن زندگی صلح آمیز مردم جهان و همگرایی بین ادیان و فرهنگ‌ها خواهد بود.

حضار گرامی اولویت دولت جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط فرهنگی توجه ویژه به همسایگان و کشور‌های نزدیک و ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با قاره‌های آسیا و آفریقا و سایر مناطق جهان است، همچنین تعامل و گسترش روابط از طریق مشارکت در فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی از جمله اولویت‌های ما است و معتقدیم نقش سازمان‌های بین المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات، درگیری‌ها و سوء تفاهمات بین دولت‌ها، بسیار تاثیرگذار است.

این توجه و پیگیری سازمان‌های بین المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی و مراکز تابعه آنها و همراهی کشور‌های عضو در حل و فصل منازعات و مسائل مهم جهان، از جمله موضوع غزه و جنایت.‌های بی وقفه رژیم صهیونیستی علیه غیر نظامیان بویژه زنان و کودکان و تبیین و روشنگری در خصوص این جنایات، بر همگان روشن است و بر عهده تمام کشور‌های عضو است که با اجرای قطعنامه‌ها و اعلامیه‌های صادره، اثر بخشی این سازمان‌ها را تقویت کنند.

شما رفتار، منافقانه را در قبال فلسطین می‌بنید. امروز دانشگاه‌های غرب و آمریکا نشان از آزادی بیان ساختگی و استفاده ابزاری آنها از مفاهیم ارزشمندی، چون حقوق بشر است.

ایران همواره مهد توجه به تفاوت فرهنگ‌ها و قومیت‌ها و مذاهب گوناگون بوده است و اقلیت‌های دینی و مذهبی در ایران از آزادی و حقوق برابر با همه مردم کشور برخوردار هستند.

این تجربه ارزشمند قابل استفاده و توجه در همه کشور‌ها و جوامع، به‌ویژه کشور‌های مسلمان است.

اسلام به ما می‌آموزد که کرامت انسانی و حقوق فردی و اجتماعی تمام انسان‌ها را محترم بشماریم و در پذیرش تنوعات فرهنگی مدارا کنیم.

پیشوای موحدین و مظهر عدالت علی ابن ابی طالب (ع) می‌فرماید: مردم دو نوع اند یا برادر تو هستند یا در خلقت با تو برابرند.

سعدی شاعر نامدار ایرانی نیز این تاکید قرآن را چنین به زیبایی سروده است:

دو عاقل را نباشد گین و پیکار/ که به دانایی ستیزد یا سبکبار

اگر نادان ببخشد سخت گوید/ خردمندش به نرمی دل بجوید

عالیجنابان

اتخاذ سیاست‌های مناسب و طراحی برنامه‌ها و اجرای پروژه‌های بین فرهنگی چند جانبه به ایجاد توسعه پایدار فرهنگ محور منجر خواهد شد و پذیرش تفاوت‌ها و تنوع فرهنگی و دینی کشور‌ها موجب تبیین روشن مولفه‌های فرهنگی خواهد بود.

با توجه به اهمیت تعاملات فرهنگی در توسعه روابط و مناسبات کشورها، فهم و کاربردی شدن گفتگو‌های میان فرهنگی و تسهیل مهندسی این فرایند و ایجاد صلح پایدار و حفظ آن، نیازمند تحقیقات گسترده‌تر، آموزش بیشتر و توجه همگانی است.

خانم‌ها و آقایان.

توجه به ارزش‌های مختلف در این جوامع چند فرهنگی و چند مذهبی باید مورد مطالبه همه کشور‌ها باشد. در دنیای امروز با توجه به گسترش و پیشرفت سریع علم و تکنولوژی و هوش مصنوعی برای حفظ هویت ارزش‌ها و میراث فرهنگی باید همبستگی و ارتباط فعال بین کشور‌ها برقرار باشد.

با توجه به تاثیرگذاری و قدرت جریان سازی فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی در مسائل مختلف به ویژه امور فرهنگی پیشنهاد می‌شود همه کشور‌ها و نهاد‌ها در راستای تسهیل فرایند گفتمان فرهنگی بین ملت‌ها ها و دولت‌ها برای نیل به اهداف صلح محور از رسانه‌های صلح مدار و روشنگر، حمایت و در این امر تشریک مساعی کنند.

همچنین لازم است علمای بزرگ و روشن بین جهان اسلام در برابر معضلاتی از قبیل افراط گرایی و تکفیر دست به دست هم داده و با وحدت و مودت و اخوت اسلامی در برابر این بلای بزرگ با روشنگری و مجاهدت در تبیین و با زبان روز جوانان امت اسلامی را نسبت به این خطر بزرگ که منابع مادی و معنوی جهان اسلام را نابود می‌نماید، آگاه سازند.

در پایان، امیدوارم که این اجلاس، با تلاش‌ها و پیگیری مقامات و کارشناسان تمامی کشور‌های این حوزه هرچه سریعتر محقق و بر این اساس شاهد هم افزایی مودت و ارتقا سطح گفتگو‌ها و روابط در همه سطوح باشیم.

از برگزار کنندگان این اجلاس مهم به ویژه وزیر محترم فرهنگ کشور دوست و برادر جمهوری آذربایجان و حسن توجه شما بزرگواران صمیمانه سپاسگزارم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته"

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • تجمع اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کرمان درگلزار شهدای بین‌المللی شهر کرمان
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید