Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدعلی ناصری روزیکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:فرایند تصفیه شکر خام وارداتی در چهار واحد تابعه حکیم فارابی ، دعبل خزاعی ، دهخدا و امیرکبیر انجام و سپس وارد بازار داخلی خواهد شد.
وی گفت:با احتساب تصفیه شکر خام وارداتی و تولید شکر در واحدهای هفت گانه و کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به تازگی مدیریت آن به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذارشده کل شکر سفید عرضه شده (داخلی و تصفیه شده وارداتی)به بازار در سال جاری به ۸۳۰هزار تن  خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت توسعه نیشکرو صنایع جانبی در ادامه افزود:این شرکت هم ساله به منظور استفاده از ظرفیت فنی و عملیاتی شرکت و مشارکت در تامین نیازهای اساسی کشور، بخشی از شکر خام وارداتی را براساس تفاهم نامه با شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تصفیه می‌کند.
به گزارش ایرنا عملیات برداشت نیشکر ازسطح ۶۶هزار هکتار از اراضی نیشکری طرح های هفت گانه تابع این شرکت ۲۷مهرماه ۱۴۰۰ شروع شده و تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ ادامه دارد. در مجموع با برداشت ۵.۵میلیون تن نیشکر حدود ۶۰۰هزار تن شکر تولید خواهد شد.
عملیات اجرایی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع شد و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره برداری رسیدند.
واحدهای هفتگانه نیشکری سلمان فارسی، حکیم فارابی، امام خمینی، دهخدا، امیرکبیر، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی به تنهایی حدود ۴۰درصد شکر کشور را تولید می‌کنند.
واحد کشت و صنعت نیشکری کارون در شمال خوزستان در محدوده شهرستان شوشتر از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در خوزستان است.
براساس برنامه چشم انداز ۱۴۰۴،  حدود ۷۰درصد تولید شکر مورد نیاز کشور در خوزستان از تولید ۲ محصول راهبردی نیشکر و چغندرقند تامین خواهد شد.
نیاز فعلی کشور به شکر سالانه ۲.۲میلیون تن است.

برچسب‌ها کالاهای اساسی واردات خوزستان شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی واردات خوزستان کالاهای اساسی واردات خوزستان شکر شکر خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است