Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار اسماعیلی روز یکشنبه در حاشیه نشست مدیریت بحران در مورد آمادگی برای گذر ایمن از فصل سرد بیان کرد: دودکش‌های ناسالم، ناایمن و فاقد کارکرد صحیح یا فاقد مکش مناسب، جدا شدن لوله و زانویی دودکش از دیوار یا وسیله حرارتی از جمله علت‌های نشت گازهای مسموم به داخل فضاهای داخلی است.

وی افزود: استفاده از لوله‌های خرطومی قابل‌ انعطاف یا آکاردئـونی به‌ عنوان دودکش، مسدود شدن دودکش با نخاله ساختمان یا لانه پرندگان و دودکش‌های فاقد کلاهک H سالم از مهم‌ترین علت‌های انتشار گاز مونوکسید کربن است که شرکت گاز در این زمینه با برنامه‌ریزی و تخصیص منابع اقدام‌های گسترده‌ای برای فرهنگ‌سازی و آموزش جامعه هدف انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل داغ بودن دودکش را بهترین آزمایش برای اطمینان از سلامت آن دانست و اظهار کرد: اگر لوله دودکش سرد باشد، ناشی از خارج نشدن محصولات احتراق و گازهای سمی از آن است که در این صورت باید رفع نقص شود.

وی اضافه کرد: همچنین نصب کلاهک مخصوص برای دودکش در پشت‌بام‌ها برای جلوگیری از انتشار و برگشت گاز مونوکسیدکربن در محیط منزل نقش مهمی دارد و باید به یاد داشته باشیم که استفاده از دودکش‌های آکاردئونی آلومینیومی به علت نبود امکان آب‌بندی در ابتدا و انتها خطرناک است.

اسماعیلی تاکید کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه حادثه در وهله نخست باید نسبت به قطع جریان گاز طبیعی اقدام کنند و ضمن تماس با نیروهای امدادی از کارهای عجولانه خودداری نمایند.

وی در ادامه توسعه سامانه امداد مکانیزه در راستای تسریع امدادرسانی را یادآور شد و گفت: مکانیزه‌سازی پست امداد فرآیندی در راستای ارائه خدمات امدادی نوین است که به مشترکان گاز شهرستان اردبیل تسری یافته و امدادگران به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی و رفع مشکلات احتمالی مرتبط با شبکه گاز طبیعی هستند.

مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل در بهره‌گیری از سامانه‌های نوین در کشور پیشقدم است، ادامه داد: با به‌کارگیری این سامانه و یکپارچه‌سازی مدیریت امدادرسانی، خدمات گاز با کیفیت بیشتر و در حداقل زمان ممکن به مشترکان ارائه می‌شود.

وی در مورد قابلیت‌های این سامانه تشریح کرد: ثبت درخواست‌ه به صورت متمرکز و ارجاع به گیرنده‌های خودروهای امدادی به منظور حضور نزدیکترین تیم در محل نیاز، اطلاع‌رسانی به‌هنگام حوادث در طول شبانه‌روز، امکان کنترل وضعیت حضور خودروها از طریق سامانه، ایجاد هماهنگی لازم بین امدادگران، مشترکان و مرکز امداد بخشی از قابلیت این سامانه در بهبود ارائه خدمات به مردم است.

به گفته اسماعیلی، مشترکان گاز طبیعی در شهرستان اردبیل در صورت بروز هرگونه مشکل ضمن تماس با شماره تلفن ۱۹۴ به سامانه یکپارچه مرکز پیام شرکت گاز در مرکز استان متصل می‌شوند و کارشناسان مرکز با بررسی وضعیت به امدادگران جهت برطرف نمودن مشکل اطلاع‌رسانی می‌کنند.

برچسب‌ها گازگرفتگی استان اردبیل مرگ و میر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گازگرفتگی استان اردبیل مرگ و میر گازگرفتگی استان اردبیل مرگ و میر استان اردبیل شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار نفر در استان در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳
  • قاتل خاموش جان یک جوان را در بروجن گرفت
  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور