Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@09:05:39 GMT

تینیجر ها حلقه مفقوده ی تولیدات نمایشی!

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۴۷۲۳۱

تینیجر ها حلقه مفقوده ی تولیدات نمایشی!

یادداشت _مجتبی احمدی، دبیر سرویس فرهنگ وهنر برنا؛ گروه های سنی مختلف از اقشار مختلف جامعه به دیدن کدام آثار در سینما،تلویزیون و شبکه های اجتماعی علاقه مند هستند؟

به گزارش برنا؛ با توجه به اینکه یکی از گروه های سنی حساس که تولید محتوا در فضاهای مدیومی مختلف  برای آن ها با حساسیت ویژه ای مواجه است گروه سنی جوانان هستند که اصولا در انتخاب فیلم سینمایی محتوای فرهنگی با وسواس و تنوع سلیقه مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک تحقیق میدانی که با گروه های سنی مختلف به گفت و گو نشستیم متوجه شدیم که زنان و مردان بالای 40 سال به ملودرام های عاشقانه حتی بیش از آثار کمدی علاقه مند هستند اما گروه سنی 25 تا 35 سال بیشتر علاقه مند هستند در سینما و در پلتفرم های شبکه نمایش خانگی و حتی تلویزیون آثار طنز و کمدی دنبال کنند این مسئله از چند بعد قابل بررسی است.

1-شناخت سلیقه و مزاق گروه های سنی مختلف

2-وضعیت روحی و روانی گروه های سنی مختلف

3-تراز اندوه و شادی در افراد مختلف

اگرچه خنداندن مردم ما به دلیل فانتزی های فرهنگی و شوخ طبعی های مرسوم کار آسانی نیست اما این به آن معنا نیست که ما مردمی شاد و خوش لبخند هستیم.شاید در ظاهر مردم کشور ما به دلایل خلاقیت و توانمندی در شوخی با اتفاقات مختلف و حتی دراماتیک ترین حوادث به نظر شاد و سرخوش باشند اما واقعیت چیز دیگریست.

علاقه نوجوانان و جوانان به دیدن آثار کمدی و طنز مستقیما به این نکته بر نمیگردد که ما علاقه مند هستیم تنها این ژانر را دنبال کنیم. بخش عمده ای از این موضوع به این دلیل است که گاهی اوقات ما علاقه نداریم آثار تلخ و ملودرام را ببینیم چراکه الان تاثیری مستقیم میگیریم.

آیا می دانید چند درصد از تولیدات سینمایی،تلویزیونی و پلتفرم های شبکه نمایش خانگی برای گروه سنی جوان تولید می شود؟

آیا نوجوانان و جوانان از دیدن آثار نمایشی در تلویزیون،سینما و شبکه نمایش خانگی لذت می برند؟

آیا محتوای تولید شده در مدیوم های مختلف مورد توجه گروه های سنی 25 تا 35 قرار می گیرد؟

سوال دیگر این جاست که چقدر آثار رسانه ای ما در مدیوم های مختلف می توانند روی مخاطب جوانشان تاثیر بگذارند.

آیا تولیدات رسانه ای توانمندی این را دارند که مخاطبان جوانشان را به لحاظ روحی و روانی و حتی اجتماعی تحت تاثیر قرار بدهند؟

پاسخ به این سوالات به چند نکته مهم بر میگردد که آیا برنامه سازان ما درباره مخاطبشان شناخت کافی و لازم را دارند؟

آیا نویسندگان و اتفاقات روز جامعه اشراف لازم را دارند؟

چند درصد از آنچه امروز در رسانه های مختلف تولید می شود خواست مخاطب است و  در کنار چند درصد از آثار تولید شده  روانشاناسان ، جامعه شناسان و به خصوص محققان اجتماعی  حضور دارند تا  آثار با تحقیقات علمی و میدانی ساخته  شود؟

بدیهی است که دست یافتن به سلیقه و خواسته ی مخاطب امروز  به خصوص نوجوانان و جوانان کار آسانی نیست اما اگر نتوانیم بر اساس نیاز آنها  به عنوان یک گروه هدف برنامه ریزی کنیم به سرعت آن ها را از دست داده و طبیعی است که این گروه مشخص خواسته ی رسانه ای شان را در رسانه های دیگر دنبال خواهند کرد. خطری که جبران آن طبیعتا هزینه بردار تر از آن است که با تفکر و تدبیر امروز برای آن چاره ای بی اندیشیم اگر به حجم وسیع مدیوم های موجود و تولیدات فعلی دقت کنیم طبیعتا با این نکته مواجه خواهیم شد که به رغم افزایش حجم تولید باید گفت همه ی گروه های هدف از آنچه تولید می شود بهره نمی برند و غالبا نگاهی بیزینسی به تولیدات باعث شده است که گروه های سازنده به ساخت آثار مشخص و معینی روی آورده اند که شاید تاثیر چندانی بر گروه سنی حساس و هدف ما ندارند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون فیلم سینمایی نوجوانان و جوانان شبکه نمایش خانگی آثار طنز و کمدی تنوع سلیقه تحقیق میدانی گروه های سنی مختلف علاقه مند گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • پیشنهاد ۸۵ میلیون یورویی شیاطین سرخ به ستاره بارسلونا
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد