Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، پرویز قزلباش در آئین اختتامیه ششمین جشنواره بین‌المللی عکس سلامت روان با تاکید بر ضرورت توجه داشتن به بهداشت روان و پیشگیری از ابتلا و درمان بیماری‌های روانی و توانبخشی به عنوان یکی از مهمترین بیماری‌های شایع در عصر کنونی اظهار کرد: با اینکه این بیماران نیازمندترین افراد هستند، ولی معمولاً در توسعه اجتماعی بسیاری از کشورها در پایین‌ترین اولویت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزود: با عنایت به شیوع بیماری‌های روانی به ویژه در زمانی که دنیا با بیماری‌های خطرناک و همه‌گیر به نام کووید ۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند و عوارض و پیامدهای آن در سلامت روان انسان‌ها انکارناپذیر است حوزه سلامت روان نیازمند توجه جدی در ابعاد مختلف آن است.

وی با بیان اینکه تشخیص مراقبت و پیگیری شاخص‌های سلامت روان از اهمیت بسزایی برخوردار است، افزود: هنر این توانایی را دارد که شادمانی‌ها و گسستن‌های بشری را به شکل ظریف، زیبا و امین بیان کند و هنر عکاسی به طور گویا می‌تواند ابعاد مختلف و متنوع حیات بشری را به شکل زیبا و از طریق نگاه مردم از سرزمین‌ها، نژادها و فرهنگ‌های مختلف به تصویر بکشد و قطعاً این توانمندی وقتی به ابعاد روانی انسان در عصر کنونی می‌پردازد می‌تواند دنیای متنوع و رنگارنگ از رفتارها را ترسیم کند.

قزلباش ادامه داد: هنر عکاسی به بیانی ساده و مردمی و یا با دیدگاهی حرفه‌ای دریافت‌های خود را از رفتارها به اشتراک می‌گذارد که این امر در آموزش توانمندسازی و پیشگیری می‌تواند نقش بسیار موثری را ایفا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه هنری که از دل مردم و به نوعی برای مردم خلق می‌شود می‌تواند در دستیابی به اهداف سلامت به ویژه سلامت روان تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: می‌توان رضایتمندی، احساس با ارزش بودن احساس تأثیرگذاری در محیط، لذت بردن از داشته‌ها ارتباط و همدلی با دیگران حرکت به سوی رشد و تعالی و هزاران مفاهیم و مفهوم زیبای دیگر از دریچه هنر را به تصویر کشید که نیاز به هیچ توضیح دیگری نداشته و با قلب و روح آدمی عجین باشد.

وی پرداختن و حرکت در راستای ترویج و آموزش عمومی در عرصه سلامت روان یعنی آگاهی، ارتقای آگاهی در حوزه سلامت از جمله سلامت روان به دست خود مردم را از اهداف اصلی برگزاری این جشنواره بین‌المللی دانست و افزود: برگزاری ششمین جشنواره بین‌المللی عکس روان گامی در این راستا است.

قزلباش با اشاره به اینکه جشنواره سلامت عکس روان طی سه دوره به صورت کشوری و ملی برگزار شد، تصریح کرد: این جشنواره در سه دوره چهارم و پنجم در قالبی بین‌المللی به شور و حال بیشتری رسید و مخاطبان بیشتری را از سراسر دنیا به خود جلب کرد و اکنون در دوره ششم که با بحران کرونا نیز مصادف شده است به دلیل اهمیت موضوع و ارتباط سلامت روان در بحران‌ها بخش بیماری کووید ۱۹ نیز به بخش‌های جشنواره به اضافه شده است.

وبی افزود: در این بحران عالم‌گیر به نام کرونا ارائه خدمات و آموزش‌ها برای مقابله با بیماری ضروری است و در این باره بیش از هر زمان دیگری برای سلامت جسم و روان مردم، برگزاری این برنامه‌ها ضروری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: این جشنواره با دریافت بیش از ۳۰ هزار اثر، اعتبار و جایگاه مناسب در عرصه بین‌المللی کسب کرده و در این راه همراهی حمایت و پشتیبانی بی‌مانند نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت در دوره‌های گذشته وهم چنین دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و همینطور همکاری بی‌دریغ فدراسیون عکاسان جهان یا فیآب در این رابطه بسیار موثر بوده و قطعاً در آینده ثمرات بیشتری را نیز در پی خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه شیوع اختلالات روانی و آسیب‌های اجتماعی در ایران و جهان، افزود: دولت‌ها، مسؤولین و مدیران حوزه سلامت باید گام‌های اساسی برای تامین و ارتقای سلامت روانی و اجتماعی مردم بردارند.

قزلباش تاکید کرد: جشنواره عکس سلامت روان می خواهد و می‌تواند به عنوان یک حرکت خلاقانه در راستای اهداف سلامت با ابزار پرقدرت هنر موفق شود.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت روان سلامت زنجان بهداشت روان بین المللی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلفیق هنر و مفاهیم هنری برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه اقدام ارزشمندی است که اداره سلامت شهرداری تهران آن را به شکل مطلوبی در سلامت شهر بوستان لاله اجرا کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند.

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم.

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها