Web Analytics Made Easy - Statcounter

تخت بیمارستانی محصول کاربردی برای استفاده در بیمارستانها و مراکز درمانی جهت نگهداری از بیماران معلولین سالمندان و به طور کلی افرادی که مشکلات حرکتی دارند و باید به هر علتی در مراکز درمانی یا منازل بستری باشند و نیازمند مراقبت های ویژه هستند.

 

انواع تخت بیمارستانی

تخت های بیمارستانی به دو دسته اصلی طرحهای برقی و تخت مکانیکی تقسیم می شوند که در تخت های برقی کلیه کنترل ها و تنظیم زاویه های تخت به صورت الکتریکی و با نیروی برق تنظیم می‌شوند و در تخت های مکانیکی تنظیم به صورت اهرمی و با انرژی مکانیکی تغییر داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمده مصرف انواع تخت بستری برای استفاده در بیمارستانها و مراکز درمانی می باشد اما امروزه به علت هزینه های بسیار بالای بیمارستان ها برخی از بیماران که نیازمند مراقبت های دائمی هستند اقدام به خرید انواع تخت بیمارستانی بستری جهت نگهداری از بیماران خود در منازل می کند

بیماران با توجه به مشکلات و وضعیتی که دارند باید با دریافت مشاوره خوب اقدام به خرید انواع تخت بیمارستانی نمایند که دقیقاً همان چیزی که نیازمند مصرف بیمار است را در اختیار داشته باشند .

انواع تخت بستری همانند دیگر وسایل پزشکی با توجه به وضعیت بیمار و مشکلی که وی دارد تهیه می‌شود و در خرید تجهیزات پزشکی باید دقت نمود که بیمار نیازمند چه نوع تخت بیمارستانی میباشد.

به طور کلی بیمارانی که دچار مشکل حرکتی هستند و از مشکلات حرکتی رنج می‌برند باید از تخت سه شکن استفاده نمود که بهترین حالت استراحت برای این دسته از بیماران می باشند .

به طور مثال سالمندان و افرادی که دچار سکته مغزی شده و از مشکلات حرکتی رنج می برند و نمی توانند حرکات دست و پای خود را کنترل کنند تختی خاص را باید تهیه نمایند .

مشکل اصلی سالمندان در استفاده از انواع تخت بستری بروز زخم بستر و کمر و پا درد شدید و اشکال بسیار زیاد در دستگاه گوارش می باشد .

زخم بستر در بیماران و سالمندان اغلب به علت عدم تحرک و فشار آمدن به نقاط مختلف بدن می باشد که در یک تخت بستری مناسب فشار را بر روی نقاط مختلف بدن بیمار تقسیم می‌کند و موجب می‌شود که بیمار دچار این دسته از مشکلات نشود یا به هر نحوی حداقل مسئله را برای بیمار به وجود می آورد

هنگامی که سالمند و بیمار بر روی تخت بیمارستانی در حال استراحت است اغلب مشاهده شده که بیمار از روی تخت به سمت پایین سر می خورد و باعث می شود که در حالت سختی قرار می گیرند

همچنین مدل پر مصرف دیگری از تخت های بستری به نام تخت دو شکن وجود دارد که برای بیمارانی که مشکل شکستگی لگن به پایین را دارند مورد استفاده قرار می گیرد که کمک می کند بیمار پای خود را به سمت بالا قرار دهد و زیر پای بیمار شیب بگیرد.

این شیب کمک می کند که بیمار کمترین فشار و درد را در قسمت سمت پای خود احساس کند و راه حلی بسیار مناسب برای قرار دادن پای بیمار در وضعیت بسیار مناسب جهت بهبودی و پیشرفت سرعت بهبودی بیمار بسیار موثر می باشد.

اما ساده ترین مدل تخت بستری تخت یک شکن می باشد که در مدل های برقی و مکانیکی در سطح بازار موجود می باشد که برای نگهداری بیمارانی که مشکلات سطحی بسیار ساده دارند و نیازمند مراقبت هایی کوتاه مدت در مراکز درمانی و بیمارستان ها می باشند که این مدل از محصولات امکانات و دسترسی های بسیار خاصی ندارد و فقط برای بیمارانی که مشکلات موقتی دارند مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال بیمارانی که مشکل سنگ کلیه دارند و نیازمند مراقبت های چند روز هستند از این تخت استفاده می کند.

فروش و خرید و قیمت تخت بیمارستانی در تجهیزات پزشکی سراسر کشور در دسترس می باشد و قیمت این دسته از محصولات با توجه به مدل ها کاربرد ها و آپشن هایی که دارند بسیار متفاوت می باشد اما با توجه به واسطه گری ها در سطح بازار اغلب این دسته از محصولات با قیمتهای بسیار بالا به دست مصرف کنندگان می رسد کهاغلب مصرف کنندگان تخت های بستری و بیمارستانها و مراکز درمانی اقدام به خرید این دسته از محصولات به طور مستقیم از تولید کنندگان می نماید که هم محصولی با کیفیت ترو هم با قیمتی بسیار مناسب تر از از قیمت های موجود در سطح بازار بهره مند شوندو علاوه بر این مسائل اگر محصول با مشکل مواجه شد بتوانند به طور مستقیم با شرکت تولید کننده در ارتباط باشند و بتوانند از از گارانتی و خدمات پس از فروش بهترین استفاده را نمایند.

https://khakbazmedic.com

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیازمند مراقبت بیمارانی که مشکل تخت بیمارستانی مراکز درمانی تخت بستری انواع تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • دستگیری اشراری که در بیمارستانی در اصفهان رعب ایجاد کردند
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • ۲۵هزار تخت بیمارستانی در سه سال ابتدای دولت سیزدهم افتتاح شده است
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد