Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@20:48:04 GMT

مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی صادر شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۱۱۱۸

مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی صادر شد

سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی را صادر کرد.

سازمان غذا و دارو مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی را صادر کرد.

چندی پیش محمدرضا شانه‌ساز رییس سابق سازمان غذا و دارو درخصوص پیش خرید واکسن رازی گفته بود: پیشنهاد پیش خرید واکسن فخرا و رازی از سوی سازمان غذا و دارو ارائه شده و درصورت تصویب اعتبار و مصوبه‌ این کار انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح مهرآبادی معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار داشت: واکسن رازی اولین واکسن تزریقی_استنشاقی در جهان است، این واکسن دارای دوز سوم استنشاقی است که برای ایمن سازی بینی و سینوس ها بکار می‌رود. ویروس کرونا در بینی افرادی که دوز سوم این واکسن را دریافت کرده اند امکان زنده ماندن ندارد. یعنی امکان ناقل شدن در افراد واکسینه از بین می رود.

وی ادامه داد: رازی کووپارس برخلاف واکسن های کشته، بصورت همزمان ایمنی آنتی‌بادی خونی و ایمنی سلولی را فعال می کند که به این ترتیب سیستم ایمنی بدن سلول های آلوده در حال تکثیر ویروس را شناسایی و حذف می کند.

مهرآبادی افزود: رازی کووپارس تنها حاوی ۱۰ میکروگرم پروتئین اسپایک ویروس ( S ) است. در حالی که این مقدار در سایر واکسن ها بین ۸۰ تا ۱۴۰ میکرو گرم می باشد. به این ترتیب بدلیل آنتی‌ژن خالص و حجم کم آن، کم عارضه ترین و کم خطر ترین واکسن موجود در ایران محسوب می شود.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: به دلیل خالص بودن آنتی ژن نوترکیب، این واکسن عاری از DNA ، RNAو آنتی‌ژن N ویروس بوده و خطر عوارضی مثل التهاب ریوی در این واکسن وجود ندارد.

وی ادامه داد: ادجوانت همراه این واکسن، در مراحل کارآزمایی بی ضرری و قدرت اثر خود را ثابت کرده و باعث کاهش میزان آنتی‌ژن مورد استفاده در واکسن و افزایش ایمنی زایی آن شده است.

مهرآبادی گفت: واکسن رازی کووپارس تنها واکسن ساخت ایران است که می تواند با اطمینان خاطر به عنوان دز دوم و سوم هر واکسن دیگری بکار برده شود و بر ایمنی زایی آنها بیفزاید.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی افزود:  بدلیل آنتی‌ژن بسیار کم و ایمنی زایی بسیار مناسب این واکسن برای گروه های سنی زیر ۱۸ سال، افراد مسن، مادران شیرده  و دیگر گروه های حساس مناسب است.

به گفته وی، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از سال ۱۳۰۳ تا کنون تولید واکسن های رازی مانند فلج اطفال، سرخک، سرخچه، اوریون، دیفتری و کزاز را نیز در کارنامه دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مجوز مصرف اضطراری واکسن رازی صادر شد واکسن واکسن کرونا واکسن ایرانی واکسن سینوفارم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی سازمان غذا و دارو واکسن رازی آنتی ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • شورای تامین مجوز حضور زنان را صادر نکرد؛ ترکش‌های حواشی بازی پرسپولیس و سپاهان؟
  • روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان