Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند تخصیص اعتبار به پروژه فاضلاب اهواز، گفت: با ادامه این روند تخصیص اعتبار، تا ۳۰ - ۴۰ سال آینده نیز به نتیجه نمی‌رسیم.

محمدرضا رضایی کوچی در نشست با شهردار اهواز که شامگاه یکشنبه (۹ آبان‌ماه) در شهرداری اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امشب و همچنین در هفته آینده در مجلس دو موضوع اساسی آب‌های سطحی و فاضلاب و بافت فرسوده خوزستان پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بحث پرداخت عوارض آلایندگی را پیگیری خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به بازدید از مناطق مختلف شهر اهواز افزود: انتظار داشتیم کلانشهر اهواز شرایط بهتری داشته باشد؛ مناسب بودن وضعیت آب‌های سطحی، فاضلاب و آسفالت معابر از حداقل‌های شهرنشینی است اما با بازدید چند محله شهر اهواز مشاهده کردیم که شرایط بسیار سخت است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: شهرداری اهواز بیش از ۹۰ درصد درآمد شهرداری را صرف هزینه جاری می‌کند و از نظر وضعیت املاک نیز وضعیت خوبی ندارد.

رضایی کوچی بیان کرد: برآورد شده است که حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان پول برای اجرای شبکه فاضلاب و دفع آب‌های سطحی اهواز نیاز است. در بودجه امسال ۷۰۰ میلیارد تومان برای این امر پیش‌بینی شده است که عدد ناچیزی از آن تاکنون تخصیص یافته است. با ادامه این روند تخصیص اعتبار، تا ۳۰ - ۴۰ سال آینده نیز به نتیجه نمی‌رسیم بنابراین باید مکانیزم‌های دیگری تعریف شود.

وی ادامه داد: در این خصوص باید تعدادی از بانک‌ها حضور پررنگی داشته باشند تا عدد قابل توجهی به اجرای شبکه فاضلاب اهواز تزریق شود. پساب فاضلاب نیز باید به واحدهای بزرگ صنعتی فروخته شود و بخش خصوصی شبکه را اجرا کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: کمک‌های دولت نیز باید بیشتر شود. این صحبت رئیس جمهور که عنوان کرده پروژه فاضلاب اهواز باید دو ساله جمع شود به معنی این است که علاوه بر کمک‌های دیگر، حداقل باید دولت سالانه ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان تخصیص دهد.

رضایی کوچی بیان کرد: با روال معمول اجرای این پروژه، همچنان باید شاهد مشکلات آب و فاضلاب اهواز باشیم.

وی با اشاره به حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده اهواز، گفت: شهردار اهواز گزارش داد که ۲۵ محله دارای بافت آسیب‌پذیر شناسایی کرده‌اند اما شهرداری پولی ندارد و حتی در جمع‌آوری زباله هم مانده است. در این شرایط طبیعی است که شهرداری توان رسیدگی به این نقاط را نداشته باشد و باید شاهد افزایش این محله ‌ها باشیم بنابراین در این راستا باید دولت کمک کند.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه بار بافت فرسوده بر دوش شهرداری‌ها افتاده است، گفت: دولت در بودجه امسال ۲۰ هزار میلیارد تومان برای رفع محرومیت و محلات آسیب‌پذیر و بافت‌های فرسوده در نظر گرفته است که باید سهم قابل توجهی از این رقم برای اهواز در نظر گرفته شود. علاوه بر این، رقم دیگری برای ستاد بازآفرینی شهری در نظر گرفته شده است. البته در این ستاد، دستگاه‌های دیگر دخیل هستند و باید هر دستگاه متناسب با ماموریت خود در این محلات خدمات ارائه دهد تا بافت‌ها احیا شود. در این شرایط، شهرداری نمی‌تواند ماموریت‌های مد نظر را اجرا کند.

رضایی کوچی گفت: شهر اهواز ظرفیت برداشت یک میلیون بشکه نفت در روز را دارد اما شهری که روی نفت خوابیده، دچار این مشکلات و شرایط سخت است و ادامه این شرایط قابل قبول نیست؛ اراده‌ای فراتر از اراده استان خوزستان برای رساندن مشکلات به حداقل، نیاز است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی روند تخصیص اعتبار میلیارد تومان فاضلاب اهواز رضایی کوچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۱۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • «طرح نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته است | استان تهران تقسیم می شود؟ | قرارداد شهرداری تهران با چین هیچ نقطه منفی ندارد
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار