Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: چادرهای نامناسب، تامین خوراک دام، تامین آب شرب و کند بودن سرعت آوار برداری از جمله مشکلات مردم زلزله زده اندیکا بود که مقرر شد پیگیری های لازم صورت گیرد.

محمدرضا رضایی کوچی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به سفر روز گذشته اعضای کمیسیون عمران به شهرستان زلزله زده اندیکا، بیان کرد: در این سفر  تعدادی از اعضای کمیسیون عمران، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، معاون وزیر کشور، رئیس سازمان اورژانس کشور، رئیس سازمان امداد و نجات کشور، نمایندگان سازمان هلال احمر، معاون سازمان نوسازی مدارس، معاون وزیر راه و شهرسازی و جمع دیگری از مسئولان در دستگاه های اجرایی در استان خوزستان حضور یافته و از شهرستان زلزله زده اندیکا بازدیدی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: به مردم چادرهایی برای سکونت داده شده است که چندان مناسب نیست و در فصل زمستان مردم را دچار مشکل می کند. تاکید داشتیم که چادرهایی بزرگتر و با کیفیت تر به مردم بدهند و مقرر شد هلال احمر این کار را انجام دهد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: آواربرداری شروع شده بود اما با وجود گذشت ۲۷ روز هنوز در مرحله آواربرداری هستیم که تاکید داشتیم اکیپ ها زیاد شوند تا با سرعت این کار انجام شده و قبل از شروع فصل زمستان مردم در خانه های خود مستقر شوند. قول داده شد ۳۰۰ واحد از خانه های پیش ساخته ظرف یک ماه آینده تحویل داده شود.

وی در ادامه، تصریح کرد: بحث خوراک دام از دیگر مشکلات موجود بود. خیلی از محل های نگهداری دام تخریب شده است و طبیعی است که باید در تامین آذوقه دام به آن ها کمک کنیم. همچنین جاده دسترسی به آب شرب وضعیت بدی نسبت به قبل داشت که باید اقدامات لازم در این زمینه نیز صورت گیرد.

رضایی گفت: این منطقه بسیار محروم هست و ضروری است توجه بیشتری به مردم این منطقه شود. ان شاءالله امروز با حضور رئیس مجلس و وزرای کشور، نیرو و شهرداری این موضوع را به طور جدی دنبال خواهیم کرد.

رضایی تاکید کرد: همچنین در این سفر از بافت های حاشیه ای شهر اهواز نیز بازدیدی داشتیم. بخش های زیادی از شهر اهواز در دفع فاضلاب و آب های سطحی مشکل دارند و حدود ۱۰ هزارمیلیارد تومان برای تکمیل شبکه فاضلاب اعتبار لازم است. این کار آغاز شده و نزدیک هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شده است. اما تخصیص اعتبارات بسیار کم است و ممکن است پیمانکاران کار را رها کنند. علی رغم اینکه رئیس جمهور تاکید داشتند ظرف ۲ سال فاضلاب اهواز تمام شود بنده بعید می دانم این امر محقق شود. طبیعی است که عدم تخصیص اعتبار شرایط را برای پیمانکاران سخت می کند.

رئیس کمیسیون عمران در پایان افزود: همچنین از محلات فرسوده اهواز بازدیدی داشتیم. شهرداری گام هایی را برای نوسازی برداشته اما به تنهایی توانایی نداشته و نیازمند کمک های دولتی می باشد. مقرر شد در جلسات آتی کمیسیون عمران به آن بپردازیم. مسئله بعدی بحث آلایندگی است که سهمی به شهرداری و دهیاری های خوزستان می رسد و وزارت راه حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان به آن ها بدهکار است و هنوز به شهرداری اهواز و سایر دهیاری ها این پول را پرداخت نکرده است که کمیسیون عمران این موضوع را نیز دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی زلزله اندیکا مجلس یازدهم كميسيون عمران رئیس کمیسیون عمران زلزله زده اندیکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۴۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی