Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@23:13:19 GMT

تفاوت آلرژی پاییزی با کرونا!

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۶۰۸۸

تفاوت آلرژی پاییزی با کرونا!

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پِرِونشن، فصل پاییز در کنار تمام زیبایی‌هایی که دارد، می‌تواند مواردی همچون آلرژی، آب ریزش بینی، قرمزی چشم و خارش را نیز برایتان به ارمغان بیاورد. آلرژی‌های فصلی یکی از موارد رایجی است که با تغییر فصول برخی افراد را درگیر کرده و باعث بروز مشکلات برای انسان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از افراد در این فصل شاهد بروز آلرژی پاییزی هستند. از رایج‌ترین علائم این آلرژی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- جاری شدن اشک
۲- خارش چشم
۳- حساسیت چشمی
۴- عطسه
۵- سردرد
۶- جوش یا تاول بر روی پوست
۷- خارش گلو
۸- تشدید علائم بیماری آسم مانند سرفه و خس خس سینه
۹- در موارد شدید مشکلات تنفسی و نیز بروز شوک آنافیلاکسی (آلرژی شدید که می‌تواند منجر به مرگ شود)

هم اینک همه گیری کرونا جهان را درگیر خود ساخته است. همچنین پاییز فصل آغاز ابتلا به آنفلوانزا است. از این رو، افراد باید توجه ویژه‌ای به شباهت‌های آلرژی پاییزی و سایر بیماری‌های مشابه مانند کووید ۱۹، آنفلوانزا و سرماخوردگی ساده داشته باشند.

متخصصان آمریکایی می‌گویند یکی از ساده‌ترین راهکار‌های تشخیص آلرژی پاییزی با سایر بیماری‌های ویروسی این است که آلرژی منجر به بروز تب در بیمار نمی‌شود. این در حالی است که یکی از رایج‌ترین علائم ابتلا به ویروس کرونا بروز تب است.

از آنجا که دلیل آلرژی پاییزی گرده‌ها و علف‌های هرزی هستند که در طول تابستان در حال تکثیر بوده اند، افرادی که در پاییز بیشتر در بیرون از خانه فعالیت دارند احتمال بیشتری دارد که به آلرژی پاییزی مبتلا شوند.

برای جلوگیری از ابتلا به آلرژی در این فصل بهتر است کمتر در محیط بیرون باشید و یا دستکم از ماسک مناسب استفاده کنید. همچنین این گرده‌ها و دانه‌های حساسیت زا می‌تواند بر روی لباس‌های شما وارد خانه شود. از این رو، پس از ورود به خانه لباس‌های خود را بشویید. یکی دیگر از کار‌های ضروری قرار دادن کفش‌ها بیرون از محیط خانه و بستن پنجره‌هاست.

 

برای درمان آلرژی فصلی می‌توانید از کورتیکو استروئید‌های بینی یا دارو‌های ضد احتقان استفاده کنید. یکی از دلایل آب ریزش، گرفتگی و خارش بینی، تورم مجاری بینی است. دارو‌های ذکر شده با کاهش تورم مجاری، علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد.

هم اینک کرم‌ها و پماد‌های حاوی کورتیکو استروئید در بازار موجود است که می‌توانید از آن‌ها در محل خارش و جوش استفاده کنید. همچنین استفاده از آنتی هیستامین‌ها و تثبیت کننده‌های ماست سِل (mast cell) به صورت اشکال مختلف از جمله قرص، اسپری بینی و به صورت مایع در بازار موجود است که می‌تواند باعث التیام آلرژی فرد شود.

 

منبع: الف

کلیدواژه: آلرژی پاییزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است