Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز از آغاز بی سر و صدای رزمایش هوایی مشترک آمریکا و کره جنوبی خبر داد که در پی جدیدترین آزمایش تسلیحات کره شمالی و تلاش برای آوردن پیونگ یانگ به پای میز مذاکره صورت می گیرد.

به نقل از خبرگزاری انگلیسی رویترز، یک مقام نظامی در سئول گفت که کره جنوبی و ایالات متحده رزمایش مشترک هوایی را از امروز دوشنبه آغاز کردند و این در حالیست که تنش ها بر سر آزمایش های موشکی اخیر کره شمالی و درخواست برای از سرگیری مذاکرات خلع سلاح هسته ای این کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رزمایش ده‌ها هزار نیرو و صدها هواپیمای جنگنده، بمب‌افکن و سایر هواپیماهای جنگی پیشرفته شرکت داده می شود. اینگونه رزمایش ها که پیش از این هم انجام شده بود از سال ۲۰۱۷ به منظور تسهیل گفتگوها با هدف پایان دادن به برنامه هسته ای و موشکی پیونگ یانگ در ازای لغو تحریم های ایالات متحده کاهش یافته بود.

گفته می شود رزمایش مشترک واشنگتن و سئول که پنج روز به طول می‌انجامد، بدون اعلام قبلی آغاز  شده است.

هرچند سخنگوی نیروی هوایی کره جنوبی تاکنون خبر مربوط به این رزمایش را تائید نکرده است. 

این رزمایش به گفته بسیاری از ناظران در واکنش به پرتاب آزمایشی یک موشک بالستیک کره شمالی از روی یک زیردریایی انجام شده که جدیدترین آزمایش تسلیحاتی این کشور است.

«سونگ کیم» فرستاده آمریکا در امور کره شمالی، در جریان سفر هفته گذشته خود به سئول، آزمایش های موشکی اخیر پیونگ یانگ را "نگران کننده و معکوس" ارزیابی کرد و از کره شمالی خواست پیشنهادها برای گفت و گو را بپذیرد.

کره شمالی تاکنون پیشنهادهای آمریکا را برای ازسرگیری مذاکرات رد کرده و واشنگتن و سئول را به دلیل انتقاد از برنامه های تسلیحاتی خود متهم به اعمال «استانداردهای دوگانه» نموده است. پیونگ یانگ می گوید آمریکا و کره جنوبی از یک سو با دفاع از دیپلماسی، برنامه تسلیحاتی کره شمالی را محکوم می کنند و از سوی دیگر با فعالیت های نظامی خود به تنش ها دامن می زنند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: پیونگ یانگ کره جنوبی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد کمیته نظامی مشترک با اردن در جریان نشست خود با حضور مقامات دفاعی دو کشور «اثرات بی‌ثبات‌کننده» درگیری‌های جاری در منطقه و نیز موضوع مقابله با گسترش پهپادها در منطقه را بررسی کرد.

بیشتر بخوانید؛ واکنش روسیه به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف

پنتاگون در این بیانیه اعلام کرد در این نشست که دیروز پنجشنبه برگزار شد همچنین بر اهمیت حفظ امنیت در مرزهای اردن با عراق و سوریه تاکید شد.

در این بیانیه به نقل از مقامات آمریکایی آمده است که دولت آمریکا از نوسازی ناوگان جنگنده‌های F-۱۶ اردن حمایت می‌کند.

بر اساس این بیانیه، در این دیدار، مقامات آمریکایی متعهد شدند به تلاش‌ها برای بهبود پدافند هوایی اردن و توانایی آن در مقابله با پهپادها ادامه دهند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229350 برچسب‌ها پنتاگون

دیگر خبرها

  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • صدور هشدار نارنجی /بارش‌های رگباری خراسان شمالی را فرا می‌گیرد
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شمال غرب یمن
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • تقسیم امتیازات شمالی‌ها و جنوبی‌ها در غدیر